Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Am zis ca stau departe de PC zilele astea da nu am putut sa ma abtin.
Nemary...da la inaltime seamana cu "cineva"...ca la fizic vreau sa cred ca seamana mai mult cu mine...
Ce mananca de ceva timp nu prea mai mananca,ma dipera...cand vine ora de masa imi vine sa ma duc pe campii...

SI astazi sa intalnit si cu "tati"...ea sa bucurat de timpul petrecut cu el,a fost foarte fericita...dar cand ne-am apropiat de casa i-a spus singura pa si a fugit pe scari...
Si domnul cica ne-a pus o pensie la posta...mai are inca 7 de dat din urma...
Sper sa fie asta finalul si sa ne linistim o data...

Laura,mamica de minune Bianca
POZE
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

in seara asta sunt trista ... deprimata ... mi-as dori tare sa am cu cine vorbi .. mi-as dori sa pot schimba cate ceva .. mi-as dori sa am vointa ... mi-as dori mai multe pentru mine .. deja suna egoist, nu?

nu pot intra in detalii .. n-am decat sa-mi plang in pumni si sa-mi revin ..

pup

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle, daca nu-s prea batrana...sunt aici! Daca-s probleme de amor trec, sanatosi sa fiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Elle si o imbratisare, poate te simti mai bine. Fa ceva pentru tine, chiar daca asta insemna doar o baie cu spuma si muzica. Esti o femeie frumoasa, puternica, mama mandra de doua gaze minunate, nu lasa depresia sa vina peste tine.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Elle, per ca esti mai bine acum

noi am avut parte de un we ceva mai linistit, am trimis-o pe Daria la tara cu mama, isi dorea foarte mult sa mearga acolo. acolo erau si matusile cu unchii mei iar unul dintre ei a fost "bona" Dariei, i-a dat sa pape, a culcat-o, a pus-o la olita... abia astept sa vina acasa sa-mi poveasteasca cum a fost acolo.
dar...noi ieri am fost la o cunostinta cu masina sa ne schimbe filtrele si bujiile si se pare ca mai rau i-a facut, acum masina merge cu hopuri si tot la un mecanic va trebui sa ajungem sa regleze bujiile. am zis ca scapam mai ieftin daca ni le schimba un prieten dar se pare ca ne costa mai mult macar sa nu fie ceva grav si sa putem pleca in siguranta cu masina la mare.
am rezervat in Mamaia, la un hotel in nordul statiunii, speram sa ne placa.

Daria

Iulia

Mergi la inceput

seara buna

noi am fost pe la tara azi. am stat la aer curat si la soare .. din pacate, nimic nu s-a schimbat la mine .. sunt tare amarata ..

grati nu cred ca ata se mai poate inoda .. avem preocupari diferite, din pacate, si nu avem unde sa ne intersectam .. nu credeam vreodata sa ajungem aici .. ma intreb de zeci de ori pe zi ce mi-a trebuit inca un copil .. si nu inteleg de ce m-am lasat induplecata de sotz .. care nu e prezent acasa decat noapte la somn si rar in weekend .. deja am zis prea multe ..

eliza esti o draguta ca de obicei .. insa, numai frumoasa nu sunt .. sincer, ma simt ca ultimul om .. si sunt suparata tare pe mine ca nu am vointa sa ma apuc sa slabesc ..

nemary sper sa rezolvati repede si ieftin cu masinuta. cand plecati la mare?

va pupacesc ..

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle, lucrurile se mai schimba. Acum vreo 5 ani Dorin insista pt bebe 2. I-am facut o socoteala si i-am aratat ca petrecea cu Ozi 3ore si 20 minute pe...saptamana! Textul era cel arhicunoscut: munceste pt bani. Am pus pe hartie "munca": 4 ore/sapt sala, teambuilding in medie 6 ore/sapt (la 4 saptamani petrecea sambata in excursii cu colegii, vineri , aveau dans de societate dupa job, saptamanal era un party tot la job si al meu nu se dezlipea pana la final), lipit fundul de scaun seara si 3-4 ore de tv, citit, ascultat, calculator....sambata cand nu era cu colegii dormea si manca...asta nu era viata de cuplu si am decretat ca mai fac bebe 2 dar nu cu el...nu cred ca as fi avut castig de cauza daca nu o inscriam pe Ozi la inot unde mergea zilnic si trebuia sa ajunga la 18 acasa pt ca eu mai aveam ore, meditatii...asa a vazut ca familia lui este acasa, a prins drag de orele petrecute cu fata...acum serviciul e servici dar timpul liber - de la 18 pana la 23 - este al nostru.

Mergi la inceput

grati vezi, eu nu am fost atat de inteleapta ca tine .. m-am repezit cu capul inainte si uite-ma la un pas de depresie .. si cu doi plozi de gat! el face tot ce-i sta in putina sa scape, trebuie sa trag de el si chiar sa ridic vocea ca sa-l urnesc .. si cand e liber, tot isi cauta de drum .. dezavantajul (daca-i pot spune asa) cel mai mare la noi e soacra-mea .. poate daca nu era ea sa fie prin preajma, lucrurile stateau altfel ...

sunt tare trista caci situatia nu are rezolvare ... habar nu are de nimic si nici chef nu are .. sincer, incep sa cred ca am ajuns o povara (copiii si eu), o piedica in ceea ce vrea el sa faca ...

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

grati vezi, eu nu am fost atat de inteleapta ca tine .. m-am repezit cu capul inainte si uite-ma la un pas de depresie .. si cu doi plozi de gat! el face tot ce-i sta in putina sa scape, trebuie sa trag de el si chiar sa ridic vocea ca sa-l urnesc .. si cand e liber, tot isi cauta de drum .. dezavantajul (daca-i pot spune asa) cel mai mare la noi e soacra-mea .. poate daca nu era ea sa fie prin preajma, lucrurile stateau altfel ...

sunt tare trista caci situatia nu are rezolvare ... habar nu are de nimic si nici chef nu are .. sincer, incep sa cred ca am ajuns o povara (copiii si eu), o piedica in ceea ce vrea el sa faca ...

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Elle eu cred ( e posibil sa ma insel) ca si situatia economica generala este un factor al problemei.
Ma uit in jur , inclusiv in propria ograda si vad cum toata lumea are un iz de ingrijorare, irascibilitate si munca dusa la extrem , ce nu exista acum un an, doi.
Traim vremuri grele si nu se vede "luminita de la capatulul tunelului" ci doar haul din fata degetelor.
Asta nu are cum sa nu aduca tensiuni in orice cuplu.
Banuiesc ca si la voi ca si la noi in ultimul an, financiar, s-au schimbat niste lucruri si nu in bine iar in acest caz e oarecum normal sa fie un derapaj intre vointa ta de a il avea mai mult acasa si job-ul lui.

Iar ce spui cu ajutorul soacrei/ mamei...ai dreptate. Pentru tine , in cuplu, asta e un dezavantaj.
Cand era Bogdan mic si ma puteam baza pe mama sa vina sa stea cu el si eu sa pot face una alta si Costin stia ca nu e musai sa faca/rezolve/ajute el.
Cand nu am mai avut acest ajutor si eram doar noi cu copilul/copiii s-a schimbat problema 100%.
Nu a cracnit in front si ca a vrut sau nu a trebuit sa faca cu ei fix ce era necesar sa faca de la a sta singur cateva zile cu copilul cat am fost eu prin spitale la a sta cu bebelusul cat rezolvam problemele celui mare. S-a vazut diferenta de la cer la pamant.

Eu cred ca la tine e si un pui de depresie ce ar trebui sa o scuturi cumva.
Te pup si nu mai fi suparata, daca exista disponibilitate, intelegere si iubire totul are o rezolvare

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Elle ar trebui sa te vezi prin ochii fetitelor tale pentru car eesti cea mai frumoasa si mai buna mama din lume. Problemele nu cred ca vin de la aparitia Anei, ci vremurile astea nenorocite, sotul tau probabil se simte presat de responsabilitatea pe care o are fata de voi. De slabit o sa slabesti dar nu maine asa cum multe din noi vrem ci atunci cand ne mobilizam sa facem ceva. Si eu sunt in aceeasi oala, am acum mai multe kg decat aveam dupa ce am nascut si tot timpul zic trebuie sa fac ceva(dar nu azi ). si incearca sa iesi din butoi.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput