Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Offff mai Elle ce rau imi pare sa citesc ca ai probl, eu zic capul sus mai mami sigur nu esti o povara pt el, cat despre soacra incearca sa o mai excluzi din unele activitati incluzandu-l pe tati de ex seara la baita fetelor si incet incet in altele

Nemary in ce perioada si la ce hotel mergi poate ne nimerim.Despre masina poate treb reglata doar bujiile, zic si eu nu ma pricep prea mult

Ginette ma intrebai la ce hotel merg dar nu am mai apucat sa-ti dau raspuns, mergem la hotel selena, este de 2 stele dar are camere si de 3 noi vom sta in cele de 3, pretul este f convenabil mai alesc ca am gasit niste tichete de vacanta la cineva si le-am cumparat la jumatate de pret fata de cat valorau ele

Si daca nu v-a dat nimeni o cafeluta va dau eu o cana cu laptic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ziua buna zuzilici!

Iata ca mai scot si eu capul la lumina dupa o perioada extrem de aglomerata! Nu ca s-ar di terminat aglomerarea dar am prins cateva minute libere si am citit si eu putin aici.
Si vreau sa-ti scriu in special tie, Elle draga! Din proprie si personala experienta iti spun ca in cuplu e musai sa trecem si prin rele...din pacate. Sunt putine exceptiile...sau nu cunosc eu prea multe. Cel mai important este sa nu uiti ca il iubesti si ca te iubeste. Ca sunteti o familie, impreuna cu puiutele voastre si ca veti trece de perioada asta dificila! Voi nu ati avut timp sa va refaceti relatia de cuplu dupa primul pui (nu zic ca a fost rau ca ati hotarat sa o aveti pe Anna, Doamne fereste! o sa vezi ca a fost una din cele mai bune decizii!). Cand copiii cresc...pe la 4-5 ani, o sa vezi cum isi revine si relatia de cuplu la un stadiu pe care nici nu ti-l inchipui acum. Si asta iarasi..nu inseamna ca trebuie sa stai si sa astepti sa treaca anii astia! Nici vorba! Inseamna doar ca trebuie sa fii optimista, sa ai intelepciune si sa nu te mai gandesti niciodata ca nu exista rezolvare!
Tu si sotul tau sunteti o echipa! De obicei intr-o echipa, atunci cand cineva are probleme este sustinut de catre celalalt! Dar ce te faci cand amandoi au probleme, asa cum cred ca este cazul vostru acum? Pai...tragi putin semnalul de avarie si intri in consiliu de familie! Tu si el! Aranjeaza cateva ore dintr-o zi sa stea mama ta cu Eva, soacra cu Anna si voi mergeti undeva unde puteti vorbi in liniste. Discuta cu el cat mai calm posibil, cat mai lipsit de patima, cat mai ...ca de la suflet la suflet. Si spune-i ce simti si ce crezi, spune-i ce te-ar ajuta pe tine si intreaba-l cu ce-l poti ajuta tu pe el! Imposibil sa nu gasiti o cale comuna care sa va aduca din nou pe acelasi drum!
Elle, ai incredere in tine si in familia ta!

PS. Am trimis primul dosar la Viena! Avionul catre Canada incepe sa ruleze pe pista! Wish me luck!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si multrzu de Mada
Noi am rezervat la Vila Florenta in Ef Nortd; au si loc de joaca, frigider incamera, acces la bucatarie si e la 50m de plaja.

Mary - scuze ca nu te-am sunat inapoi; am vazut tarziu apelul - i-am dat ieri (5ml) de Duphalac si azi, iar 5ml.
Acum o sa mai astept, dar cand am vazut-o cum a facu plangand, n-am mai rezistat.

Fructe confiate nu mananca si nici piure de drucet; ei ii plac bucatele (pe care le mananca cu furculita)

Irlandeza - eu nu vreau s-ai dau mai mult de o sapt. Sper sa se regleze.

Helen, si eu zic la fel: toata situatia asta nenorocita, genereza probleme de cuplu; nu zic ca n-ar fi existat dak vremurile erau mai 'omenesti' dar puteam sa le rezolvam fara stresul si 'grija de maine'.

Hai, gandeste-te la printese; sa nu regreti nici-o clipa ca le ai; este cel mai minunat lucru care putea sa ti se-ntample.!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta imi pare rau pentru probleme. Si eu sustin ce zice Lala, cand e sotul acasa, pune-l pe el sa faca treburile pe care le face soacra.
Te inteleg foarte bine...cand erau baietii mici, sotul lucra pana noaptea tarziu si in multe week-enduri. Uneori lucra peste noapte la birou si ramanea si a doua zi pana seara. Il vedeam foarte rar si faceam totul singura, cu ajutorul mamei. E o perioada grea si financiar vorbind, dar si pt. ca fetele sunt inca mici si te solicita enorm. Ti-e greu, dar nu lasa si energiile negative sa va atace. Aveti o familie frumoasa si greutatile trebuie sa tina aproape, ca le treceti mai usor asa.
Ai o imbratisare si multe ganduri bune de la mine!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna dragutele

va multumesc din suflet pentru sfaturi si incurajari. nu credeam ca vom ajunge in acest punct vreodata. dupa eva, ne reveniseram, eram ok, insa, acum totul s-a dat peste cap. eu sunt mult prea obosita ca sa mai lupt si pe frontul asta .. si daca vad ca nici nu exista bunavointa din partea lui, ce rost are sa ma chinui aiurea .. poate si criza asta ne da peste cap, se zbate si el cum poate, insa, ii place sa si piarda timpul cu prietenii in defavoarea noastra ..

lala da, sunt sigura ca daca nu era socrela sa-i tina locul, altfel evoluau lucrurile. iar cu depresia ai perfecta dreptate .. am nervii intinsi la maxim.

eliza as vrea sa fac mai multe sa ma simt bine in pielea mea, insa, crede-ma ca nu am timp .. poate dupa ce o intarc pe anna sa mai reusesc si eu sa ma misc ..

mada hehe .. sotu' si baita .. el nu stie cum sa dea bir cu fugitii mai repede. ajunge acasa, se pune in fata laptopului, vb la telefon si apoi pleaca pe unde mai are treaba ..

alina of .. ma tot intreb de ce am mai facut al doilea copil .. imi vine s-o iau si sa i-o pun lui tac-su in brate sa face ce stie cu ea .. caci el m-a barait la cap .. pdap, ma bucur tare si tin pumnii sa reusiti cu dosarul ptr canada!

roxanici

roli sper sa devenim familia frumoasa pe care mi-am inchipuit-o .. acum, nu avem nimic, din pacate .. sunt ff putine momentele petrecute impreuna .. daca ar fi sa adun orele, nu stiu daca sunt 3-4 h/ saptamana ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

elle,
toate sunt trecatoare pe lumea asta: si fericirez si necazul, si neputinta si avantul si disperarea si extazul... pana si noi suntem trecatori...

n-am avut vreme nici sa ma duc la baie zille astea, ca-ti scriam mai devreme, dar o fac acum. mie imi zicea un fost amant (amant, adica insurat - nu ca tin neaparat sa fac dezvaluiri dar poate iti spune si tie ceva) ca barbatii nu iubesc o femeie mai mult daca le pun lumea la picioare. pur si simplu o iau de-a gata si considera ca lis e cuvine totul. am invatat lectia subtila si atunci cand mi-am liuat barbat, am aplicat cele invatate.

de aici, din afara, din nebunia noastra cu trei copii, lucrurile par simplu de rezolvat: scos soacra din ecuatie cu atribuiile ei - nu il pune pe el sa rezolve partea asta, fa-o tu, - dat ana la gradi si eventual gasit pe cineva, altcineva decat soacra ta, sa se ocupe de ana part-time, suficient timp cat sa ai vreme pentru tine. tot ce ii iei soacrei dinc arca, ii pui sotului. motivul: fac pt bani nu tine, pt ca banii aia ar treubi sa se faca pt fericirea voastra nu pe socoteala linistii voastre de cuplu. pt ca probabil ati intrat intr-un con de umbra, acu te vezi ratushca cea urata - putem noi sa-ti repetam la infinit ca nu e asa ca nu ne crezi - pentru ca ai vrea sa fii dorita si apreciata pt cat de extraordinara esti si in momentul asta, fix in asta, sotul nu vede fara ochelari.

pe modelul lala si grati, trebuie sa-i faci program. ceva ce doar el si numai el poate sa faca si pe car enu-l faci tu in ruptul capului (in cazul nostru e scosul lui sacha de la chantal pe care-l aduc acasa eu doar cand ma simt generoasa:d)

pentru tine, te invit la mine, cu fete cu tot! cateva zile, ca sa-ti limpezesti gandurile. un avion incoace si unul incolo, cu blueair de exemplu, nu e un capat de lume. te astept cu draga inima!!!!

jeremy a facut azi vaccin, suntem in plin dresaj de somn la cele 8 saptamani ce le avem si ne merge mai greu decat cu ceilalti doi ca tare i-ar mai place sa doarma in pat la noi, nu neaparat cu noi.

ma retrag in apartamente sa ma cert u pi si eu cu al meu, caci... a sarit si el nitel calul si crede ca-s madam face tot:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miri mi-era dor de tine

fetelor, am scapat si de sport...a luat 10! 3/4 cosuri la baschet si a scapat de rezistenta! nu cred ca ne-a stresat vreun prof mai tare...n-a facut nimic tot semestrul si acum le-a fluturat barem - nu se face asta! In weekend biata Ozi a alergat la piste de atletism pana am realizat ca nu stie sa respire, nu stie sa-si deschida cutia toracica, nu stie sa calce si l-am trimis pe sot sa invete copilul. A fost asa draguta cand prietena ei a trebuit sa dea proba de 600m alergari singura si Ozi s-a oferit sa alerge cu ea sa-i imprime ritm si sa o ajute sa respire...n-a mai fost insa cazul ca profa a aminat pentru miercuri alergarile... si cand te gandesti ca fetele astea aveau 10 pe linie la toate materiile!

Mergi la inceput

Bon dimine, dragele mele!

Vazura-ti ce vreme faina e afara? Eu abia azi am realizat ca a venit in sfarsit vara! Tiiii...ce bine! Desigur, se anunta canicula, dar o prefer!

Mirikule dragule, nici nu-mi pot inchipui cum te descurci tu cu gashca fantastica, dar sunt sigura ca o faci cu succes! Cred ca esti obosita si tracasata si tu, dar important e ca ai o stare de spirit faina!
Pup Jeremy vaccinat! Sachone si Bruno ce mai fac?

Elle eu te rog doar atat: nu te descuraja si fa tot ce crezi tu ca e bine ca sa va reveniti! Dusuri reci sotului, relaxare pentru tine...dar cel mai important din punctul meu de vedere, comunica-i ceea ce simti! Uneori barbatii nu vad evidentul!
Si o idee...cand ajunge sotul acasa, intr-o zi (cat mai curand), eventual dupa ce se instaleza la laptop, pune-i-o pe Anna in brate lui tati si spune-i scurt ca ai treaba afara. Si lasa-l macar o ora...se descurca ei cumva!

Grati Ozi a ta ma uimeste de fiecare data cand povestesti despre ea! Mami, ai un copil extraordinar! Merita o vacanta pe cinste! Ati programat ceva?

Si ca sa fiu si eu in ton...si eu sunt furioasa pe domnul sot si-l astept la cotitura! Hehe!

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

LA MULTI ANIIIIII GRATI !!!!!
Sa ai o viata minunata, sa ai parte numai de bucurii, de fericire, de impliniri!!! Sa fiti sanatosi cu totii !!!!

pentru o mamica fericita si implinita si din partea mea cu drag !!!!

elle, am intrat special sa vad ce ai patit ca mi- atras atentia ca esti suparata prietena mea ce va urmareste din umbra....uffff. fetele au dreptate...
din pacate cred ca este in acest moment o conjunctura nefavorbaila... ca s-au adunat toate si prea multe....
important este sa nu capitulezi, sa nu te declari infranta si neputincioasa...
si, mai ales... nu mai spune prostii despre tine!!!
Incearca sa fii putin obiectiva si sa te privesti si prin ochii nostrii al celor care te cunoastem si te apreciem. nu faci deloc bine ca te subapreciezi.
si sincer, 'oi avea ceva kg. in plus... eu asa te-am si cunoscut dupa ce ai nascut-o pe eva... dar sa mor daca nu mi-am spus ca esti tare frumoasa...
ai o alura speciala... ai o fata frumoasa, expresiva...
ia!!! capul sus!!! ingrijeste-te asa cum o faceai si inainte - par/ unghii/ epilat etc.
incearca o cura de slabire dar nu face un capat de tara din kg,. in plus si inecarca sa vorbesti cu sotul tau despre ce simti.
incearca sa intelegi si punctul lui de vedere. cu siguranta si el resimte intr-un fel tot greul de acum. cert este ca - fara sa-l cunoasc sunt convinsa ca te iubeste/ ca va iubeste si de aici trebuie sa lucrati impreuna ca sa puteti fi si fericiti in vremurile astea....
mor de ciuda daca nu reusesc sa te conving si sa te stiu ca suferi in continuare...
hai sa ne vedem in week-end sa povestim mai multe !!! cate unul pentru fiecare fata!!!

despre mine....
saptamana viitoare intru in concediu si incerc de alte doua saptamani sa-mi pun ordine in lucrari, sa le termin pe toate inainte de plecare.
eleni a cam incetat cu crizele de plans de cand am reusit sa renuntam la ciocolata kinder
dar acasa nu mai am timp de nimic de cand a venit vremea frumoasa...
de la 17.30 pana pe la 21.30 noi stam afara, in parc.
as avea nevoie de o femeie sa vina sa ma ajute la curatenie ca deja ma aproi de dezastru in casa
ieri am iesit din baie goala si m-am dus la bucatarie sa iau ceva cand am realizat ca nu aveam perdeaua trasa la geam si pe moment am vrut sa ma ascund pe hol. m-am linistit caci am ferestrele asa de murdare ca nici cu binoclu un eventual "doritor" nu ar fi reusit sa strapunga mizeria de pe geamuri si sa ma vada in toata "splendoarea" mea...

nu am citit din urma... nici nu mai tin minte cand am intrat ultima data... mi-e dor de voi...
din ultima pagina am retinut de dosarul trimis la viena .. alinush... tin pumnii, sa iasa cum va doriti !!! ce mai face luca? a terminat cu primul an de scoala? e fericit ca intra in vacanta?

mirikule un maaare !!! ce-ti mai fac flacaii? cum e ste micul?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Uf...noroc cu Lauriciul!!

La multi ani, draga Gratiela!! Sa fii sanatoasa, iubita, sa iti aduca puii tai multe multe bucurii!!! La multi ani!

Laurici Luca are maine serbarea de abecedar si vineri pe cea de premiere! Termina clasa I cu rezultate f bune... Sunt mandra de puiutul meu!
Dimitris ce face? Intrati si voi in vacanta... Cum faci cu ei?
Poate reusim sa ne vedem in weekend..

Pup gashca!

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput