Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*
Raspunsuri - Pagina 11
laura_dimitris spune:
gata. am reusit sa mai arunc o privire aici...
alinush
felicitari pentru luca!!! ai de ce sa fii mandra! este un baietel minunat !!!!
dimitris merge la gradi ca si eleni.
pana la 1 august sunt deschise. si gradi si cresa.
in august... ii mai duc la mama, mai vine mama la noi. vedem noi.
deocamdata, ma duc sa-i fac pasaport lui eleni si ma chinuiesc teribil, ca de obicei, pe ultima suta de metri...
saptamana viitoare plecam iar pasaportul ala nou se elibereaza in 14 zile..
deci nu pot sa-i fac p'ala
incerc la unul temporar.... acolo trebuie sa indeplinim niste conditii si ma rog sa ma accepte. nu stiu unde am rezervarile de la avion ca sa vada ca plecanm saptamana viitoare si sa dovedesc urgenta...
offf!!!
mereu patesc asa. las pe ultima suta de metrii...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
miri_mik spune:
La Multi Ani! gratiela! Dumnezeu te-a fericit mai mult decat poate spera vreodata vreun om:un sot deosebit, copiii extraordinari! iti doresc sa te bucuri de toate darurile, ceresti si lumesti si sa stralucesti in continuare si sa ne vrajesti in continuare cu farmecul tau matematic-mogic-limpede! muuuuah!
fetelor... casa veche a plecat. are alti proprietari de-acum. rasuflam usurati... s-a temrinat cu transfer de cutii, de loame, de nebunie. pisicii sunt "la casa noua", se dau lupte de teritoriu...
sacha si bruno au fost nesperat de cuminiti la notar.merita bulina, dar per total.. sunt niste afurisiti mici.io asa incapatsnare ca la sacha n-am vazut in viata mea, si nici asa tipete si racnete si tranteli pe jos. daca nu ajung la azil cu nebunii... jeremy va fi parfum:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
roli25 spune:
La multi ani Gratiela! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai numai bucurii de la copiii tai minunati!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Eu sunt tare fericita, maine iubitul meu implineste 4 anisori! Nu stiu cand s-a facut asa mare, dragul mamii si nu stiu cand au trecut cei mai frumosi 4 ani din viata mea de pana acum.
Maine ii duc tort la gradi si sambata il sarbatorim acasa cu copii.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Eliza spune:
La multi ani! Gratiela. Sa fii fericita alaturi de familia ta frumoasa.
La multi ani!, Marc! Roli, sa-ti creasca puiul si voi sa intineriti alaturi de ei.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
Lala_D spune:
La multi ani fericiti Marc! 
La multi ani fericiti Gratiela !
Felicitari Luca pentru incheierea primului an scolar , mult succes in continuare 
Oficial Bogdan mai are 2 zile de scoala, neoficial ciclul primar s-a incheiat cu FB pe linie, olimpiade si concursuri cu multe premii intai, urmeaza maine serbarea de adio si festivitatea de premiere apoi o vacanta binemeritata.
Din ciclul ce mai face maimuta mica am aici 2 fotografii edificatoare pentru lamurirea greutatii lui de manechin : http://family.webshots.com/photo/2275393900104978132ikQzLN
Copilul acesta e in continua miscare, o adevarata maimutica.
Pupam zuzele si clopoteii 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
miri_mik spune:
la multi ani, Marc!!!! mami draga, sa te bucuri in continuare de ani minunati alaturi de flacaii tai! si petrecere frumoasa!
alinush de plush, felicitari scolarului nostru merituos! dati-i inainte cu dosarul, daca avionul e pe pista, eu sunt flight controller si va dau drumul sa zburati spre zari mai optimiste!
lala, ai un Bogdan extraordinar! felicitari! si sa va bucurati d eo vacanta pe cinste! cat despre maimutsica..... ce dezvoltat e motric!!!!! pai bruno nu face dintr-astea decat daca le studiaza. sacha se arunca cu capul inainte, ok, dar n-are atata simt al echilibrului:)
fetelor, cine a i ventat ceasul cu "iepurashul care merge la scoala" merita premiul nobel pt somn!!!!! ai mei baieti de cand le-am pus optiunea cu pasarica ce le zice sa se dea jos din pat) o pandesc si stau cuminti pana canta dumneaei! imaginati-va.... s-au dat jos din pat la 7fara10!!!!! insa am fost cu toate in intarziere:))) ca nu indrazneam sa ne miscam in camera s anu ne auda micii:))))))))nicicum nu suntem multumiti:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaa!!!
poftiti la 

MARC 

LA MULTI ANIIIII !!! Sa cresti mare si cuminte baiat frumos !!!!
Roli, te cred ca esti emotionata... si eu ma intreb uneori cand s-au dus cei 7 ani de cand il am pe dimitrakis ... Doamne ce reprede trece timpul!!!!
Mirikule, bine ca ati terminta cu mutatul. cat despre teroristii tai... cresc ei si se fac mai cuminti... Eu, cel putin, cu asta incerc sa ma imbarbatez cand ajung acasa in mijlocul celui de-al 3 lea razboi mondial ce se poarta in apartamentul meu in fiecare dupa-amiaza / seara ![]()
LalaD,
in fata performantelor lui bogdan si in fata ta ca ai stiut sa-i indrumi pasii spre aceste performante!!! si muuulti
nazdravanului alpinist ![]()
eliza,am rasfoit repede albumul si am vazut noutatile 
e frumoasa si cu noua tunsoare. cel mai mult imi place cum sta la poza si zambeste fericita...
la mine aventura "obtinut pasaport" s-a incheiat cu bine ieri. in cele din urma...![]()
m-am chinuit pe caldura aia infioratoare de ieri sa platesc taxele. care, bineinteles ca se platesc in locuri diferite...![]()
si, cursa contracronometru a continuat in ciuda usilor inchise de la trezorerie desi programul era de lucru. la politie era tare aglomerat...
am fost totusi ispirata si m-am asezat la o coada unde nu aveam copii inainte iar adultii au stat cuminti la poze iar randul a mers mai repede ca la alte ghisee...![]()
atentie fetelor care au nevoie de pasaport...
noile pasapoarte valabile 3 ani parca nu se elibereaza mai devreme de 14 zile lucratoare !!!!
cum eu plec saptamana viitoare... am ales obtinerea pasaportului temporar de 1 an care se elibereaza in 2 ore dar costa aproape la fel cat celalalt care este biometric si are valabilitate mai mare...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
godzila spune:
Hello zuzelor!
Va mai amintiti de noi?
La multi ani cu intarziere Grati!
La multi ani pentru frumuselul Mark!
Noi suntem ok...cu racelile de sfarsit de primavara...suntem in priza de la inceputul lui mai, una dupa alta ne-a lovit, am cumparat si nebulizator, as zice ca nu am dat banii degeaba. Iulia acum are (cred) boala mana gura picior...daca a mai avut cineva poate imi confirma ceva simptome...afte in gura pe palat si obraji, eruptii cutanate la nivelul mainii pe partea superioara, genunchi si partea superioara a labei piciorului. Arata ca niste vezicule cu lichid si vad ca odata cu timpul, veziculele capata un pct. rosu in mijloc. O doare cand apas, dar nu are mancarimi si mananca cu dificultate insa nu e ceva foarte agresiv. Ma astept sa le preia si Vlad.
Eu ma pregatesc intens pt dizertatie, pe 14 prezint lucrarea la prof, sper sa fie ok.
Acum sa fiu la subiect...vad ca vorbeati de toilet training. Sa va povestesc patania noastra. Ieri l-am lasat pe Vlad cu fundul gol prin curte si ne jucam cu apa si cu jucariile de plastic care plutesc...m-am gandit ca e o ocazie buna sa il invat ceva despre proces...asa ca am luat jucariile le-am umplut prin apasare cu apa si i-am explicat ca trebuie sa faca pipi pe floricelele din curte. Luam jucaria o apasam deasupra florii si iesea jetul de apa din ele spre incantarea lui Vlad, le umpleam iar cu apa si tot asa. A prins repede jocul asa ca si la un moment dat el a vrut sa faca si el ca jucariile...si-a indreptat putica catre floricele si si-a dat drumul...cand s-a golit vezica era tare nefericit ca nu mai iese nimic, asa ca i-a trecut ideea mareata sa se aseze si el cu fundul in galetusa sa ia apa ca jucariile
Va dati seama ce m-am mai distrat. In fine i-am explicat ca apa trebuie bauta si ca nu intra apa decat prin gurita...a baut repede apa si era iar tare nemultumit ca procesul nu se intampla instant...asa ca alte explicatii din partea mea si amuzamentul de rigoare.
Elle sper sa rezolvati cu cat mai putin stres situatia din cuplu. Confirm si eu ca a treia persoana intotdeauna strica ceva din echilibru...dar, odata ce vor mai creste un pic fatele, nevoia de ea va fi mai mica. Si asa cum nimic nu se cladeste instant tot asa e si cu daramatul. Sper sa nu sune a filozofie de bordura...dar uneori e buna si asta
Lala il vazui pe acrobat in poze, fara frica baiatul...pai de aia e manechin se misca eficient.
Daca n-am mai citit de mult ma trezesc si eu acum sa te intreb cum mai e cu vorbitul...au zburat piticii? Felicitari pt Bogdan, e un baiat deosebit.
Am intrat si pe link-ul de poze al Elizei, frumoasa foc bubulina.
Alina felicitari pt Luca scolerul. Deci se implinesc visele zburati catre tari mai primitoare?![]()
Miri tare interesant e ceasul tau, mi-as dori si eu unul nici nu stiam ca exista asa ceva, dar ma indoiesc ca gasesc unul in limba materna. Sa stapaniti casa noua sanatosi si voiosi.
godzila spune:
Laura chiar vroiam sa iti spun sa nu iti faci griji cu pasaportul temporar. Si eu m-am trezit prea tarziu asa ca i-am facut fetei mele unul, fara justificari suplimentare. Daca tot is defazata, zi-mi si mie, planuiti sa plecati undeva? Concediu sau vre-o mutare mai lunga?