Poiana
Raspunsuri - Pagina 4
Charlie spune:
Va multumesc pentru primire
Mihaela iti multumesc pentru apreciere. :-) Vacanta placuta in Romania. Daca aveti nevoie de oaresce pe la Satu Mare va stau la dispozitie.
Fetelor din Dk, cat estimati necesar pentru studiul limbii daneze pentru a ajunge la un nivel conversational respectabil ? Scoli bune de limba la Copenhaga?
Si acum inapoi la job.
Basca m-am facut ursitoare. Cred ca va fi interesant . Acum imi invat textul si ma gandesc ce o fi de improvizat.
------------------------
http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie.
buli spune:
Sabina, de pe blogul tau am ajuns pe blogul lui Ion, cel cu calatoriile - este bestial - de ieri il tot batatoresc
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Rayuela spune:
Salutare!Iar are mamarayu necazuri:)
Repede,pina la ora 16:00,trebe sa ma hotarasc:
care rame de ochelari?
www.flickr.com/photos/10458757@N08/4767350902/" target="_blank">clasici dar moderni
www.flickr.com/photos/10458757@N08/4767350760/in/photostream/" target="_blank">nebuni,de om de nebun
www.flickr.com/photos/10458757@N08/4767350550/in/photostream/" target="_blank">pilot,70's
itsme spune:
ah, am ajuns prea tarziu!
pe care i-ai ales pana la urma? (nu mai zic care erau preferatii mei ca e plu tard anyway
Rayuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui itsme ah, am ajuns prea tarziu! pe care i-ai ales pana la urma? (nu mai zic care erau preferatii mei ca e plu tard anyway |
m-ati ajutat de v-ati rupt,in afara de speed,care are aceleasi gusturi cu Amelie
i-am ales pe aia de nebuna.Amelie mi-a spus ca daca ii aleg pe aia o sa sperii copii la servici:))
speed spune:
Citat: |
in afara de speed,care are aceleasi gusturi cu Amelie |
he he, se vede ca suntem tize :) sa-ti porti voioasa noii ochelari :)
fetelor-astea care nu sunteti prin concedii:)- voi mai puteti?? eu mai am 3 saptamini de munci da' ma tirii ca un melc si am energie si motivatie 0. plus ca am avut noroc aici de citeva saptamini insorite si numai de lucru nu-mi mai arde...
Sabina spune:
deci gagici, care veniti in Ro unde cum:)
eu voi fi de sapt viitoare o luna la busteni.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
mihaela_s spune:
Bonsoir poienari! Va salut din Paris, ne e doooooor de casa! Suntem deja de trei saptamani pe drumuri, abia asteptam sa ne intoarcem, ne e dor de racoarea verii suedeze(am prins doua zile caniculare aici in Paris).
doruletz, daca citesti, iti trimit un PM, sper sa il citesti in timp util.
la toata lumea!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Marox spune:
Mihaelaaaa, ce rau imi pare, am fost vineri la Paris, mi-ar fi placut sa ne intilnim......