LMA Copii! Ghiocei de martie-aprilie 2009***213***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Manuela, superbe pozele,Radu e un delicios cu pamant la gura superba tara... of, ce-as mai emigra si eu acolo....parca imi lipsesc croazierele chiar daca munceam mult, dar numai daca ar fi Stefan langa mine ceea ce e imposibil

http://community.webshots.com/album/577298563nQKiLG?vhost=community&start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Anca...ai uitat ca si io am facut aproape 2 ani de karate???

Pitonul e cu funduletul intact...dar stiti ce face cand vreau sa-l spal de kk??? Incordeaza bucile si nu reusesc sa ajung la problema...E haioasa faza...dar mi s-a intamplat sa ajungem pe prosop si sa fin nevoiti sa revenim sub dush ca mai era "material maro" pe acolo...

Pitonul insista sa va scrie ceva...asa ca il las. Deci...

cxttytyhyk,mtyokrtkrtg nbnhjnhm j/
y

Gata...v-am pupat, fugim la masa...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

anca - stii ceva de olishka? ce face davidutul?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Cuminte Radu al tau Manu`, am vazut flori frumoase in casa, Stefan le-a smotocit pe toate, au mai ramas 3 din 7 si alea in balcon, nu am loc in alta parte , deh, cutiile romanesti desi il consider un ap.mare comparativ cu altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuhuhu!
Revin, da' repede, ca Phiphiliciu exploreaza pe langa mine...
Anca, tufata, ioi, ce rau imi pare ca ai inteles gresit: io ma referisem ca am observat ca nu-ti place ideea de "lectura de specialitate", nu de lectura in general!! Ce naiba, stiu ca-ti place literatura (doar ai citit si "Budulea taichii":))), nici prin gand nu mi-a trecut c-o sa intelegi ca eu as insinua ca nu-ti plac cartile in general. Si daca-mi place sa ma "incontrez" cu tine e tocmai fiindca esti un partener demn de controverse, ca mie-mi place sa am cu cine sa dezbat, altfel nu-i nicio satisfactie daca partenerul e slabutz la melitza:))). Deci sa stii ca indiferent cat bat eu din gura imi esti simpatica si te admir pentru muulte chestii, in special pentru faptul ca esti foarte descurcareatza! (bine, febletzea mea din familia ta e Tudor, dar shhhh, sa nu se-auda ca fac discriminari) Nu ne-ai mai zis de bona lui bb3, ce mai zice, e mandra de educatia lui bb3?( vezi sa nu-l mai strici tu:)))
Pisik, of si vai, pai nu-i nimeni perfect, hehe, nici chiar asa. Cate fatzete n-are personalitatea umana?! Poate unele-s mai implinite ca mame si sotii, dar sunt nemultumite de job, altele sunt multumite de job, dar nu le place orasul in care locuiesc, altele sunt fericite de viata de familie dar sufera de lipsuri materiale etc etc. Eu daca dau cateodata senzatia ca "sunt perfecta" e fiindca eu vad intotdeauna partea frumoasa in ce priveste "meseria" de mama si la mine procentul multumire-nemultumire e cam 90%-10% si v-am mai povestit si din alea 10% uneori. Crede-ma ca atata lume e uimita de cum sunt eu ca mama, mereu aud:"in veci n-as fi crezut ca o nebuna ca tine va fi asa de incantata sa fie mama", se pare ca eu dadeam senzatia ca n-o sa reusesc ca mama, cica prea eram "bolunda":))) As putea sa scriu pagini pe tema asta si din cand in cand o sa scriu, ca mi-e draga
Revin ca ma solicita Phiphiliciu'.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Am vorbit cu Olisoara

davidutu' e bine, l-au operat, a durat cam 15 min, spera sa nu mai fie nevoie de vreo interventie. Sunt f linistita ca au trecut de pasul asta.

Pe de alta parte, desi azi e ziua ei, Oli are o zi tare grea, cu alte chestii pe cap [nu legate de boss]. I-am spus ca toate o pupam si ca va scriu vestile despre boss, in rest, cand o avea timp o sa nhe scrie ea.

Din nou am remarcat la ea un glas asa de dulce, in pofida problemelor...

Acum revin la treaba la serv, off, nu ajung deloc la 100% din potentialul meu [ala mare de tot ].

Gige, uitasem.. , inseamna ca nu mai ramane decat sa concuram la style :))). Eu am facut kiokushinkai [nu se scrie chiar asa] la tinerete si shotokan la a 2-a tinerete :)). Bietul piton, ce o fi pe el cu 2 forumiste karatiste :))))

Pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Manuuuuuuuuu...ce imagini!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Am facut si eu acum cativa ani ceva karate (nici nu mai stiu cum se chema) dar m=am lecuit repede, eram singura fata intre 10 baieti si nu prea imi convenea sa ma trantesc la podea cu ei ; l-am strans pe un philiphinez atat de tare de incheietura(cu unghiile) incat ia dat sangele si m-a parat lu` barbate`meu ca sunt periculoasa... eh, nu era de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dar ce-ti facuse(sau incercase sa faca) bietul filipinez?

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

dar ce-ti facuse(sau incercase sa faca) bietul filipinez?

avem 1 anisor si-un pic

Trebuia sa execut o tehnica de tranta la pamant iar el era partenerul meu de lupta , cam fragil saracu`, bine ca nu m-am trantit cu indieni, astia put de mori, mai ales cand fac efort la sala... mergeam la gym (eh,ce vremuri) si dupa miros imi dadeam seama daca au fost indieni pe colo... oribil !!! iti trecea cheful de sala
Ma duc la un somn cu motztul meu... nu am chef sa fac nik azi..

Mergi la inceput