LMA Copii! Ghiocei de martie-aprilie 2009***213***
Raspunsuri - Pagina 21
Gianina34 spune:
anca- dar de florinela ce mai stii?
trebuia sa mearga la inspectie si sa faca vaccinul
sunt OK?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
cativ13 spune:
La multi ani dragelor noastre sarbatorite azi 

sa fiti sanatoase, fericite si sa mai faceti cate un bebe ca va pricepeti

asta-i pt Davidutu, sa-i treaca repede durerea si disconfortul operatiei
mami de Silvia Ioana
cami_05 spune:
Ramona, are baietelul tau niste ochi

Manuela, sunteti niste frumosi. Si pe mine m-ai imbolnavit cu lanurile de lalele
Fetele o iau razna! Nu mai vrea Iulia sa manance dimineata fructe, i-am dat paine cu pateu, cu branzica, nu vrea. Dar am descoperit aseara ca ii ies maselutele, la una a iesit un colt iar la cealalta se simte doar ca va pocni gingiuta. Sa fie din cauza lor lipsa poftei de mancare sau s-a saturat de mancarurile mele?
simonapro spune:
Buna, fetele!
Manuella: am vazut pozele, sunt superbe
Ramona: Stefan e un scumpic ca de obicei
Cami: si noi trecem prin aceeasi situatie de vreo 10 zile, timp in care i-au iesit 2 masele si se pregateste a treia, insa la noi diferenta e ca face nazuri cam la toate mesele, singura la care mananca mai bine e pranzul, in rest vai si amar.Eu am inceput sa-i dau dimineata fructe o data la doua zile si atunci mananca jumatate din cat manca el.
Chiar va auzeam pe voi cum copiii mananca rosii, castraveti, al meu nici nu pune gura, le scuipa imediat, asa am o ciuda pe el ca pierde ceva vitamine cu legumele crude.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Floric spune:
Ei, no ca spiritele s-au mai potolit...Ce am retinut eu din toata povestea asta este ..."Fiecare femeie e cea mai buna mama pentru copilul ei". Asta imi place , asta accept.
Cateva poze pentru delectare/ cu Rares pescar in lighean. Ce zici, Pisgri te bagi la un pescuit?
peste proaspat aveeeemmmm
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Gianina34 spune:
poate e si una si alta
si noi avem o oaresce greva cu fructele si am "rezolvat-o" dandu-i dupa fiecare masa fructe ca per total zi sa bifam si capitolul asta![]()

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Floric spune:
Ilinca, pentru tine special...Poate iti era dor de Rares. Daca nici asa nu il vezi NU stiu ce mai pot face. Doar sa iau avionul sa ti-l aduc in carne si oase.
E prima oara cand folosesc webshotul asta, sper sa fie bine
Pentru ILINCA
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 anca - stii ceva de olishka? ce face davidutul? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si-un pic |
Am semesit cu ea pe la 12, spunea ca operatia a decurs bine.
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009)
Monnvas spune:
Nu prea mi-s in apele mele,asa ca fac cap nou si revin.
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)