LMA Copii! Ghiocei de martie-aprilie 2009***213***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

LA MULTI ANI OLGA!

LA MULTI ANI ANAMARIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Olishka
Anamariame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Hei, tufete, ati scris ceva...si ce subiect ati avut!!!Sa ma bag, sa nu ma bag...?!
Ma bucur ca auzim de la GIORGIANA, am vazut Brisuca (,) cantareata !
Si MIHAELACG! Cand mai bagi pe-aici nasucul, tine-l mai mult! Ce mai face caprioara? Ai cumva vesti si de la ADRISIMO? Ca eu nu pot uita ochii lui Drg, chiar de nu-i vad...Si MAGDY cu burticutza si Gabitz...Voi va faceti de cap acolo "in Est" si pe noi ne tineti in ceata!!!!
IUCA, cum se simt puiutii?

Aaaa, si multumesc de pupici si urari Murei! A trecut in a doua jumatate a vietii si se cam vede...ii incarunteste boticul! Ori sa fie de la pupaturi?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

La multi ani, Ana-Maria!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

hahaha, ANAAN , pai ar prinde bine o mana de ajutor, ca uite ca n-are ce numara la culcare si de culca tot dupa 00.00!

Da, am vazut si eu tocilarul...dupa pectorali era Clark Kent!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Anca Nicolae, imi place ce ai scris! Am tot citit comentariile la adresa lui Gigelica si nu mi-a placut ca prea a fost criticata. Anca are dreptate, e o diferenta de la cer la pamant sa cresti copilul fara nici un ajutor sau sa imparti greul cu cineva. N-are rost sa mai zic nimic, Anca a spus totul.
A, ba da, chiar daca se vor supara unii: copilul e la varsta explorarilor, asa-i, dar el nu stie ce-i bine si ce nu. E de datoria noastra ca adulti responsabili sa-l invatam si sa incercam sa limitam pericolele si greselile. Asta inseamna ca il lasi sa cotrobaie, sa demonteze, etc, sub supraveghere bineinteles, dar a bea apa din balta si a baga chistoace de tigari in gura mie nu-mi suna deloc educativ. Fiecare isi creste copilul cum crede, asta e parerea mea.
Gigelica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Olishka

Anamariame

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Fetelor, o sugestie: vreau sa-i fac azi lui Andrei ceva de mancare pe baza de orez (ca face kk cam moale si am zis ca-i mai usor sa previn, decat sa tratez vreo diaree) si-s in pana de idei..asa ca, va rog, inspirati-ma!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Anca Nicolae, imi place ce ai scris! Am tot citit comentariile la adresa lui Gigelica si nu mi-a placut ca prea a fost criticata. Anca are dreptate, e o diferenta de la cer la pamant sa cresti copilul fara nici un ajutor sau sa imparti greul cu cineva. N-are rost sa mai zic nimic, Anca a spus totul.
A, ba da, chiar daca se vor supara unii: copilul e la varsta explorarilor, asa-i, dar el nu stie ce-i bine si ce nu. E de datoria noastra ca adulti responsabili sa-l invatam si sa incercam sa limitam pericolele si greselile. Asta inseamna ca il lasi sa cotrobaie, sa demonteze, etc, sub supraveghere bineinteles, dar a bea apa din balta si a baga chistoace de tigari in gura mie nu-mi suna deloc educativ. Fiecare isi creste copilul cum crede, asta e parerea mea.
Gigelica.

Ma simt atacata.
Faptul ca multe dintre noi avem barbati dar suterm toata singgure cu copilul iti suna ca "avem ajutor si impartim greul".

Nu am spus ca baga chistoace in gura, am spus ca aduna si mi le da mie.

Sincer cred ca ai inteles total aiurea. Nu vreau sa ma iau de tine pentru ca in multe privinte mi se pare ca esti pe langa subiect.

MA regasesc si eu in situatia de descrisa de Anca. Beau apa cu copilul in brate, dau cu aspiratorul cu o mana, dau cu mopul cand doarme si am si barbat.

daca nu e educativ sa-l las afara sa-si puna nisip in cap atunci ce e? Sa-i dau una peste bot ca baga lopata de nisip in gura? Sa ma stresez ca face cine stie ce si sa stau cu frica in san? Sa cresc un balalau pe care sa il bata altii?

Am zis ca nu mai scriu pe tema asta dar chiar ma aprind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Fetelor, o sugestie: vreau sa-i fac azi lui Andrei ceva de mancare pe baza de orez (ca face kk cam moale si am zis ca-i mai usor sa previn, decat sa tratez vreo diaree) si-s in pana de idei..asa ca, va rog, inspirati-ma!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Orez sarbesc cu multe legume si iese si colorat frumos de la morcovi

Mergi la inceput