Tensiuni in lume
Raspunsuri - Pagina 30
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
auzi stimabile moderator beren,cam cit ai de gind sa ma tii pedepsita?cam cind expira proba asta?Pina imi schimb punctul de vedere cu privire la Israel?
Whatever happens don`t let go of my hand!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
hannen spune:
daca tot am gasit disponibil un moderator care sa-mi citeasca si aprobe mesajele astea periculoase care l-au suparat pe domnul moderator beren,fac un apel catre ADMIN.
In speranta ca Mirela(desprecopii) inca mai citeste topicul,o rog frumos sa-mi raspunda la citeva intrebari:
1)cum au deranjat mesajele mele,sau mai degraba,pe cine?
2)cit dureaza proba asta ?
3)ati lasat forumul pe mina lui beren?
Eu sunt deja convinsa de ce se vrea scris la acest topic,cum nu am sa o fac niciodata,adica nu o sa-mi schimb pozitia,consider contributia mea incheiata atit timp cit mi se pune pumnul in gura pt. ca nu scriu ce vrea beren.
In speranta ca cineva o sa ma lamureasca ce pacate grave am savirsit ,astept cuminte un raspuns.
Nici n-am cum altfel,ca imi creste barba pina imi apare un mesaj pe forum.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Eu mi-am cerut deja scuze pentru exprimare, nu vad de ce se sare cu bile negre la adresa mea, am explicat ca expresia e incetatenita pe aici, in fine.
V-am pus filme, n-ati comentat. E si normal, ne urmam fiecare ideile orbeste netinand cont de argumentele celuilalt. Soldatii au coborat pe franghie si niste oameni pasnici le-au aratat cum e prietenia israeliano-palestiniana. Ce mare lucru, sa scriem atatea pagini pe un subiect minor.
Stau si ma intreb daca chiar nu vreti sa vedeti reaua intentie a celor de la IHH ? Este cumplit de simplu, au avut cel putin doua variante de dezamorsare a conflictului, dar au refuzat. Ce-ti spune asta, tie ca privitor neutru? ca vor sa duca ajutoare sau vor scandal si atragerea atentiei internationale? S-au gandit hamasii ca e prea multa liniste?
Si, in sfarsit, daca sunt acuzata de simpatie pro-israeliana, am sa replic odata pentru totdeauna: nu pot sa nu tin cu un stat ce are 7-8 milioane de oameni in dotare, cu care a rezistat de la infiintare tuturor atacurilor tarilor din zona, ba mai mult, le-a si infrant, luandu-le teritorii. De mii de ani evreii sunt tocati marunt si expulzati. Cred ca e randul lor acum sa arate ca nu se mai poate.
Atata timp cat in Gaza, copilasii nici nu stiu sa mearga dar sunt invatati ca Israelul e ciuma, lepra, Raul Absolut, nu va fi never-ever pace, dar acesta e un alt subiect.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
![](images/user_woman.png)
Mona40 spune:
People,
Stati ca se mai apropie o nava sau doua...
E preconizat pentru sambata sau duminica...
Apropos, ati vazut reactia lui Joe Biden ?
Si acum tot on topic( tensiune in lume ) pentru hannen la rubrica stiati ca:
stii de ce sunt inghetate tratativele de pace dintre Isr si A Palestiniana?
Pentru ca Isr cere ca din start sa fie recunoscuta existenta statului Israelian ( lucru pe care palestinienii si multe alte state arabe si/sau musulmane, inca nu-l accepta, de ce ? nu stiu)
Stiti ca Autoritatile ISR au cerut acelorasi membri ai navelor in discutie si a org umanitare sa duca...o scrisoare ...soldatului tinut ostatic Ghilad Shalit...si ei s-au impotrivit?...foarte umanitar.
Stiti ca pe nava Marmara s-au gasit toate , dar toate medicamentele expirate?.
Fratilor Israelul va place sau nu duce cel mai multe convoaie umanitare catre Gaza. Israelul da de munca palestinienilor, la nive de persoane private, n-are nimeni nimic cu ei si nici ei cu israelienii.Oamenii au familii si vor sa duca o bucata de paine acasa...si atentie sunt platiti cel putin cu salariul minim pe economie in ISrael, lucru pe care si multi romani si l-ar dori daca s-ar putea...
Da sunt posturi de control din simpul motiv de a evita introducerea de arme si explozive...
Si apropos de originile evreiesti ale crestinilor...hai ca ma faci sa razi. Tu nu stii ca Isus Cristos era evreu? sau poate palestinian...iaca nu mai tin minte am lipsit la ora aia de "matematica".
Deci de ce nu ar exista un stat evreu in istoria moderna? Sau statului Palestina in actualele granite?
Ce statul Republica Moldova nu este rezultatul istoriei moderne si al framantarilor razboiului? Vad ca toata lumea s-a impacat cu asta....
Dar nu asta e important si nici relevant , cum de altfel ca cele doua neamuri arabe si iudaice sunt VERI...deci...hai SULHA ( adica impacare). Nu religa e problema, fiecare are dreptul sa creada in ce vrea.
Problema e cand religa este folosita pentru manipularea maselor
( oricare dintre ele ).
Personal sunt pacifista, atee si free mind .
O zi minunata tuturor.
hannen spune:
U.S zice Consiliului de Securitate ca nu exista blocada Israeliana in Gaza.
WHO zice ca Israelul blocheaza ajutoarele medicale vitale sa intre in Gaza si is innoieste apelul ca guvernul Israelian sa permita intrarea ajutorului medical,a echipamentelor,a pieselor de schimb si a echipelor care vor sa repare echipamentul medical ,sa intre in Gaza.
Paul Garwood,purtatorul de cuvint al WHO zice ca asteapta de peste un an sa le fie aprobata intrarea cu echipamente in Gaza.Echipamentele fiind x-rays machines,electronic imaging scanners,echipament de laborator de baza precum si lifturi pt. spitale.Tot el zice ca Israelul nu permite iesirea doctorilor si a celor care doresc sa-si continue studiile,sa se perfectioneze profesional si de asemeni ca nu este de ajuns ca medicamentele de baza ajung in Gaza,pt. un sistem de sanatate functional este nevoie de aparatura in stare de functionare si de profesionisti care sa stie sa le manevreze.
Un reprezentant WHO din Israel zice ca Israelul nu permite intrarea citorva "items" printre care si a bateriilor si a echipamentelor electronice deoarece considera ca ele pot fi folosite ca arme.
U.N raporteaza ca rata mortalitatii in gaza este de 30% mai mare decit in West Bank iar WHO zice ca malnutritia cronica creste ingrijorator .
Purtatorul de cuvint al Al^Haq human rights zice ca fortele Israeliene vor face tot posibilul sa distraga atentia internationala de la dezastrul umanitar din Gaza.
![](images/user_man.png)
beren spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen U.S zice Consiliului de Securitate ca nu exista blocada Israeliana in Gaza. WHO zice ca Israelul blocheaza ajutoarele medicale vitale sa intre in Gaza si is innoieste apelul ca guvernul Israelian sa permita intrarea ajutorului medical,a echipamentelor,a pieselor de schimb si a echipelor care vor sa repare echipamentul medical ,sa intre in Gaza. Paul Garwood,purtatorul de cuvint al WHO zice ca asteapta de peste un an sa le fie aprobata intrarea cu echipamente in Gaza.Echipamentele fiind x-rays machines,electronic imaging scanners,echipament de laborator de baza precum si lifturi pt. spitale.Tot el zice ca Israelul nu permite iesirea doctorilor si a celor care doresc sa-si continue studiile,sa se perfectioneze profesional si de asemeni ca nu este de ajuns ca medicamentele de baza ajung in Gaza,pt. un sistem de sanatate functional este nevoie de aparatura in stare de functionare si de profesionisti care sa stie sa le manevreze. Un reprezentant WHO din Israel zice ca Israelul nu permite intrarea citorva "items" printre care si a bateriilor si a echipamentelor electronice deoarece considera ca ele pot fi folosite ca arme. U.N raporteaza ca rata mortalitatii in gaza este de 30% mai mare decit in West Bank iar WHO zice ca malnutritia cronica creste ingrijorator . Purtatorul de cuvint al Al^Haq human rights zice ca fortele Israeliene vor face tot posibilul sa distraga atentia internationala de la dezastrul umanitar din Gaza. ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Hannen, felicitari pentru o postare exceptional de precis on-topic, fara nici o umbra de atac la persoana si cu limbaj ireprosabil.
Am ridicat filtrul de moderare.
hannen spune:
da,asa dar cu mesajul insultator ,atac la persoana si off topic de mai sus,cu ala ce faci?
te faci ca nu-l vezi?
![](images/user_man.png)
beren spune:
Si acum, inca o data: nu incercati sa transformati discutia in scandal, deturnand totul in acuzatii/insulte la adresa lui x-lescu.
Exista si posibilitatea de a "agree to disagree".
Exista si posibilitatea de a citi informatiile aduse de ceilalti participanti.
Exista si posibilitatea de a va schimba punctul de vedere, in urma discutiei.
NU este obligatoriu ca subiectul sa ajunga la ZZ ori si mai jos.
hannen spune:
nu stiu cine l-a sters,asa ca ma tin si eu de promisiune.
![](images/user_woman.png)
Mona40 spune:
Iertat imi fie, dar eu una nu mi-as permite sa zic de mesajul unui alt user, citez: "mizerie de mesaj"....
Fiecare cu ale sale mijloace de "exbrimare"...