Tensiuni in lume
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_man.png)
beren spune:
Off-topic in beneficiul comunicarii la subiect:
----
conchita, critica mea este adresata inconsistentei argumentelor postate de user-ul conchita, nu unei persoane. Daca argumentele folosite sunt manipulate o data la stanga si altadata la dreapta, iar criteriile se schimba in timp, din motive neclare, asta se cheama inconsistenta. Ceea ce ingreuneaza foarte tare o discutie constructiva cu alti useri.
Ma bucur ca ai pus impreuna cele doua comentarii, sper sa fie clar mesajul.
----
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
ONU nu a facut nimic nici cind era macel in Gaza,niciodata.Ba din contra,le-au fost atacate scolile,shelter-urile,convoaiele de ajutoare.
Eu nu mai sper nimic de la ONU,sau de la lume.Israelul e mai presus de lege.Ei sunt poporul ales!Ala e pamintul fagaduit!Civilii israelieni rid de naivitatea presedintilor (aka Obama) sau statelor care spera ca o sa-i opreasca vreodata de la a-si construi case pe teritoriul Gazei.Ei vor pamintul si nimic nu o sa-i opreasca sa-i casapeasca pe cei din Gaza!Punct!
Whatever happens don`t let go of my hand!
![](images/user_woman.png)
inaioana spune:
Hannen, am o treaba foarte personala cu Sharia daca se pune problema "legalitatii" ei intr-un stat secular, sa zicem (neintamplator) UK.
Nu am nici un fel de problema cu nici o religie, le-am studiat cu mult interes pe toate (poate ca islamul cu cel mai mult interes), cu curiozitate stiintifica, dar consider ca toate puterile in stat trebuie sa fie absolut laice.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/speed/speed.jpg)
speed spune:
Hannen, nu tzipa la mine :) am scris inainte ca blocada mi se pare inumana...incercam sa(mi) explic de ce s-au ofticat israelienii...ca se pare ca au murit oameni pentru un toblerone...
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speed Hannen, nu tzipa la mine :) am scris inainte ca blocada mi se pare inumana...incercam sa(mi) explic de ce s-au ofticat israelienii...ca se pare ca au murit oameni pentru un toblerone... |
Nu-mi amintesc sa fi tipat la tine.In fine,daca e mai amuzant sa se sparga toate in capul lui hannen,why not?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/speed/speed.jpg)
speed spune:
Ioana, nu tin partea nimanui, nu justific nici o actiune. Normal ca nu i-ar fi ajutat la visle dar nici sa sara din elicopter pe ei in ape internationale...ca nu era nimic de contrabanda, trafic uman, teroristi etc
mihuta spune:
Din ce am citit eu, militantii au dorit nu sa duca ciocolata celor din Gaza ci sa produca un incident international care sa aduca iar in atentia mass-media situatia din Gaza. Fait-accompli.
Daca isi doreau foarte mult sa duca ajutoare in Gaza fara sa aiba de-a face cu Israel o puteau face prin Egipt. Gaza nu e enclava, are ditai granita cu alta natie musulmana. Dar unde ar fi rasunetul daca nu ii provoaca pe israeliti ?
PS, Israelul e stat democratic cam cum era si Germania pentru arieni.
conchita spune:
Off-topic:
beren, daca as fi vazut si argumente legate de inconsistenta argumentelor mele, ar fi fost altceva. desi si asta ar fi incalcat regulamentul, pentru ca nu tu decizi valoarea unui argument intr-un dialog si nu tu decizi ale carui opinii raman si ale caruia se sterg, cum ai facut aici. dar tu ai comentat persoana mea, prezicand ca mama omida ce voi face intr-o ora, si-apoi cenzurandu-mi dreptul la replica. mi-as dori sa te pot ierta, ca e ziua copilului, si sa-ti ofer bombonele. de aministiata dinaintea ta nu-mi pasa, insa cu tine fusera alte asteptari. in inconsistenta mea, cadoul il pastrez pentru mine, si-anume rugamintea sa sari peste mesajele mele. nu ma mai intereseaza sa "dialoghez" cu tine, bye.
hannen spune:
Da,are ditai granita cu alta tara musulmana si aia inchisa,aka granita!Granita la care pe timpul macelului ,nu se putea intra,nu se putea iesi.
De ce?simplu!CORUPTIE!
Presedintele Hosni Mubarak e un ************ edit limbaj ******** pe care il doare in dos de tara lui,asta ca nu va intrebati de ce nu plinge de mila Gazei.
inaioana spune:
Conchita, pai vedem situatia diferit uite asa:
Eu zic: Vasul turcesc era in pozitia de a putea fi controlat legal de israelieni si stia asta. Israelienii au dat sa ii controleze si cei de pe vas au reactionat agresiv, dand posibilitatea Israelului sa foloseasca forta in mod legitim.
Tu zici: Vasul turcesc se plimba la pas in treaba lui in zona de neutralitate, cand deodata, absolut din senin a fost atacat de Israel, care i-a impuscat, i-a violentat, i-a capurat si arestat, totul pe nedrept.
Daca e vorba de blocada in sine, de opinia despre conduita Israelului in general, despre situatia nedreapta a palestinienilor...suntem cel mai probabil in acord.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.