Tensiuni in lume
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
Llaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speed obiecte care nu sunt permise sa intre in Gaza |
Eu am inteles din declaratia ambasadorului Israelului in state ca au vrut sa-i lase sa le livreze, insa urmand o anume procedura (n-am inteles cum, la volum tv pierde concursul cu fecioru-meu uneori
![](icon_smile_blush.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
inaioana spune:
Conchita, let's agree to disagree. In acest caz vedem lucrurile diferit, chiar daca la nivel profund cel mai probabil credem cam aceleasi lucruri despre personajele in cauza.
Speed, pai si daca oamenii aia declara singuri ca aveau un plan sa sparga blocada, israelienii cum trebuiau sa reactioneze? Sa faca pe prostii, sa puna mana la ochi si sa se faca ca nu vad si nu pricep?Eventual sa ii ajute la vasle. C'mon...
Eu in tot conflictul asta sunt mult mai interesata de pozitia Turciei de fapt, pentru ca e ciudat ce se intampla. Personal privesc cu multa surprindere (si nu placuta) cresterea ingrijoratoare a islamismului radical in Europa.
Hannen, te rog sa nu te simti jignita, nu am absolut nimic cu Islamul, am o problema cu terorismul cu impunerea Sharia in state laice si altela asemenea care mai degraba aduc deservicii Islamului pe care il practici tu. Ok?
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
Ingrid,eu nu deschid link-urile voastre,nu va osteniti.
Parerea celor care mi se adreseaza cu islamisti si arabeti ,e egala cu zero,pt ca dispretul si simpatiile lor sunt evidente asa ca aceste persoane nu sunt capabile de impartialitate.Si nici sa poarte un dialog.
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
citat din mesajul lui speed cind zic incarcatura interzisa nu ma refer la arme sau alte ilegalitati ci la ajutoare umanitare interzise de israelieni de a ajunge in Gaza. |
Pai stati sa ne lamurim.De la teveurile domniilor voastre nu se vede ca o blocada este o nedreptate??Si de ce ma rog Israelul ar interzice materialele de constructii si altele?Se ofera ei cumva sa construiasca ce-au distrus si nu vor concurenta??
Sau vor sa urle peste citva vreme ca ia uite,i-a adus Hamasul la sapa de lemn,n-au case,n-au scoli,n-au spitale...nu fac nimic,lenevesc si trag bombe cu carbit in populatia nevinovata a Israelului...
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
texte de doi lei.Astea nu se vad la TV-eurile departe de Gaza.
conchita spune:
citat din mesajul lui inaioana Conchita, let's agree to disagree. ![]() |
Ina, m-ar interesa sa stiu unde nu suntem de acord, pe citatele de la oficiali, nu pe presupuneri. poti verifica, e AP, agentie de stiri serioasa. acestea au fost declaratiile oficiale, de ce as lua in considerare speculatii?
conchita spune:
citat din mesajul lui beren Ingrid si Hannen, va rog sa nu deviati de la subiect. Ultimele voastra postari sunt off-topic. Conchita, esti acum oficial on probation. Iti dau cateva minute sa iti reconsideri atitudinea, dupa care voi ridica filtrul de moderare. Daca voi fi nevoit, voi aplica si alte masuri prevazute in regulament. 03. Retineti esenta dialogului Nu uitati ca scopul participarii in cadrul discutiilor, nu trebuie sa fie convingerea celorlalti participanti ca punctul de vedere propriu este cel corect. Retineti ca nu este obligatoriu ca discutia sa se termine cu un acord. Nimeni nu are dreptul sa se supere daca ceilalti participanti nu ii impartasesc opiniile. Aceasta este esenta dialogului. 04. Incercati sa combateti idei, nu persoane Incercati sa combateti idei, nu persoane. In momentul in care un mesaj degaja un atac la persoana - mesajul va fi sters de catre moderatori iar, in functie de gravitatea atacului, utilizatorul va fi sanctionat. 07. Nu deviati de la subiectul discutiei Cand se raspunde la un anumit topic, membrii comunitatii sunt rugati sa nu devieze de la subiectul discutiei. De asemeni, nu sunt acceptate mesajele 'la misto', care in marea majoritate au ca rezultat devierea de la subiect. |
citat din mesajul lui beren Inaioana, 4 teroristi intre 700 de pasageri nu este deloc relevant (!)... dupa logica din astea 60 de minute. Intr-o ora se vor schimba criteriile si argumentatia, asteapta un pic. La 9/11 au fost patru piloti teroristi intre vreo 1000 de pasageri; acolo e alta aritmetica, alta morala, alte culori, alte anotimpuri... ![]() |
conchita spune:
acestia sunt cei 4 "teroristi" inchipuiti. care sunt, de fapt, 4 pasageri care au reactionat violent la atac, este pozitia oficiala. deci israelienii nu au atacat vasul pentru ca banuiau ca exista 4 teroristi la bord, cum gresit inteleg unii:
Sabine Haddad, spokeswoman for the Israeli Interior Ministry, said 679 people were arrested and handed deportation orders. By midafternoon Tuesday, some 50 people had left the country voluntarily. But hundreds refused to cooperate and were jailed.
"The rest said they wanted to go to jail and are at Beersheba jail going through a process of deportation," she said. She said judges were hearing the cases and that almost everyone would be expelled within the next few days.
She said more than half of those arrested were from Turkey, with others coming from more than 30 other countries, including Britain, Algeria, Jordan, Kuwait, Germany and the U.S. Israeli police said four Arab Israeli citizens would face criminal charges.
inaioana spune:
Nu stiu ce sa zic de blocada, cert este ca exista o rezolutie a Consiliului de Securitate ONU care le recomanda astora mici sa termine imediat scandalul si Israelului sa isi ia jucariile si sa plece din Gaza. Atat Israel cat si Hamas au ignorat-o.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
hannen spune:
Inaioana,tu si nimeni de aici nu stie cita sustinere are terorismul in europa,de tocmai conducatorii tarilor!!!Tu nu stii,si probabil ca nu o sa ma crezi cind iti zic ca,musulmanii care vor sa educe tinerii,sa eradice extremismul si terorismul sunt arestati ,torturati ...
Ce stii tu e ceea ce se vrea!Daca nu ar fi "terorismul" interesele marilor puteri nu s-ar putea realiza.Ei,tu,europa nu ne-ar mai putea acuza de terorism...deci ei au interes sa sustina conflictele,actele teroriste.
Cit despre Sharia,ce te deranjeaza asa de tare?Ce treaba ai tu personal cu Sharia?
Eu ma simt neputincioasa si raman intotdeauna absolut interzisa cind vad cit de usor se manipuleaza masele!!La ce nivel a ajuns islamofobia in lume!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui hannen Inaioana,tu si nimeni de aici nu stie cita sustinere are terorismul in europa,de tocmai conducatorii tarilor!!!Tu nu stii,si probabil ca nu o sa ma crezi cind iti zic ca,musulmanii care vor sa educe tinerii,sa eradice extremismul si terorismul sunt arestati ,torturati ... Ce stii tu e ceea ce se vrea!Daca nu ar fi "terorismul" interesele marilor puteri nu s-ar putea realiza.Ei,tu,europa nu ne-ar mai putea acuza de terorism...deci ei au interes sa sustina conflictele,actele teroriste. Cit despre Sharia,ce te deranjeaza asa de tare?Ce treaba ai tu personal cu Sharia? Eu ma simt neputincioasa si raman intotdeauna absolut interzisa cind vad cit de usor se manipuleaza masele!!La ce nivel a ajuns islamofobia in lume! ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
ce-i Sharia?
edit: gasit raspuns pe wilk
![](floare.gif)
Gabriela
![](smiley_pregnant.gif)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"