*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (113)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eli multa sanatate si sa stai cat mai putin in spital. Sper sa fie doar niste suspiciuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Carmendu multumim. Da e usor buclat parul tocmai bine de uns cu toate cremele care-i pica in mana. Sa iti spun sincer mi s-a parut ca i-a crescut destul de greu dupa prima tunsoare. Cum mai sunteti cu fobia de patut ? Ati trecut definitiv hop-ul ??

Otilia cu multa placere ! Daa....era o larma si o fugareala prin toata casa . Nu au stat o clipa locului . Pina si Eva care nu este nici pe de parte argint viu ca Teodora o luase la sanatoasa. De fiecare data cand este in grup devine extrem de energica si implicata. Mai ales cu Dimitrie pe care cum il vede cum tabaraste pe el sa-l pupe cu foc . Ti-am vazutt burtica (si eco si in rochia pe negru cu cerculete sau buline - bestial iti sta), dar si zinutzele. Sunteti de mincat pe paine cu obrajorii roz , pufosi.

Daca nu ai catelul de la Fisher Price cred ca e mai bine sa-i sugerezi socrei sa il cumpere. L-am gasit prin Real , Metro si Selgros. Diferenta de pret nu este mare dar are mai multe optiuni decat cartea (si cartea am vazut tot prin Real ,Metro sau Selgros - in general au jucari diferite dar si citeva produse identice). La capitolul carte - sunete - imagine mai bine achizitionati de la o librarie animale cu magnet - piesele sunt asezate pe o tablie iar atunci cand sunt puse in locasul lor scot sunetul specific animalului in cauza.Stimuleaza memoria asociativa , dexteritatea , atentia distributiva etc. Aici prin Craiova am reusit sa obtin o promisiune din partea unei librarii. Le-am explicat despre ce este vorba si au zis ca pot achizitiona produsul. Iti dau mai multe detalii cand intru in posesia produsului - pe net se gasesc lejer dar am o intuitie ca nu o poti pune pe soacra la asa "complicatii".

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Tocmai am vorbit cu Eli. Parea usor obosita dar mi-a comunicat ca rezultatul analizelor nu confirma diagnosticele prezumtive. Medicii au spus ca este proabil sa fi avut puseele de tensiune pe fondul caniculei in combinatie cu oboseala si cu alimentatia usor sarata. Mai avea programata o ultima eco dupa care are sanse sa fie externata daca totul va fi bine la aceasta eco.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Eli multa sanatate si sa stai cat mai putin in spital. Sper sa fie doar niste suspiciuni

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
23.10.2008

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

Eli, multa sanatate iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Eli muuuulta sanatate si sa te externezi cat mai curand!
Mirtha multumim ca ne tii la curent, ma bucur ca nu se confirma diagnosticele!
Scumpi foc cozonaceii! M-am delectat cu pozicile!

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Tocmai am vorbit cu Eli. Parea usor obosita dar mi-a comunicat ca rezultatul analizelor nu confirma diagnosticele prezumtive. Medicii au spus ca este proabil sa fi avut puseele de tensiune pe fondul caniculei in combinatie cu oboseala si cu alimentatia usor sarata. Mai avea programata o ultima eco dupa care are sanse sa fie externata daca totul va fi bine la aceasta eco.

Citat:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
23.10.2008

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Eli multa sanatate.

Vin si eu cu o problema. Dc stiti da-ti-va cu parerea va rog.

Mi-a iesit toxoplasma, si Igg si Igm pozitiv. Igg o val f mare, iar Igm-ul, la IDS pe 23.04 val 1,52 iar limita maxima pt a nu iesit pozitiv era 1,1. Am fost la Tutunaru si mi-a recomandat sa repet analizele si sa fac si Indicele de aviditate. Am repetat analizele la Synevo, unde Igg-ul f mare si Igm-ul negativ si Indicele de aviditate, arata ca am facut infectia cu mai mult de 4 luni in urma, deci nu eram insarcinata atunci.
Insa Tutunaru imi recomanda in continuare amniocenteza, caci numai asa putem fi siguri 100%.
Am repetat acum tot la IDS dupa 6 sapt si Igm-ul a scazut la 1,16 deci tot pozitiv, max era 1,1.

Ce ati face voi? Sau fetele care s-au confruntat cu asa ceva si au facut amnio? Cum a fost?

Eu dupa mine as face amnio ca vreau sa stiu cu certitudine ce si cum insa imi este frica de o eventuala infectie...nu e nimic sigur...
Cine a mai facut amnio cu Tutunaru?

Monicabo am vazut ca tu ai trecut printr-o situatie similara cu prima fetita, ti-am scris si pe PM cred ca nu ai vazut.Dc poti sa-mi dai mai multe detalii te rog.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Eli, sanatate multa si ma bucur ca totul merge spre bine!

Mirtha, tare scumpi cei trei puiuti si tare cuminti mi-au parut in poze!

manumanu si noi vrem sa o scoatem pe suzi, tot doar la somn o folosim si presimt ca va fi greu. De buna voie nu va merge la noi, adica "hai sa o aruncam la gunoi", cred ca varianta spusa de fete cu "nu mai este, a disparut" va fi cea pe care vom merge.

Otilia, noi deja de la 11 la 18 nu mai putem sta afara, asa ca bucura-te si pt noi de asa temperaturi!

Monicabo, noi suntem zilnic dimineata si seara acolo "la roata", dar la cat alerg dupa voinic nu prea vad stanga-dreapta. Da, Nichita este un roso-moldovean cred, bunica si mami a lui vorbesc in ambele limbi cu el. Noua ne sunt tare simpatici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Citat:

Citat:

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Doamne ce bine ca sunt analizele bune. Asteptam vesti bune si de la eco. Tin pumnii Eli .

.............

Hera sper sa fie totul bine

Am reusit azi sa-mi ridic golanasul in brate . Deocamdata il ridic cu spatele la mine de teama sa nu ma loveasca cu manutzele in sani, dar tot ma simt super ca sunt in stare din nou sa ma ocup de el 100%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
Daca nu ai catelul de la Fisher Price cred ca e mai bine sa-i sugerezi socrei sa il cumpere. L-am gasit prin Real , Metro si Selgros. Diferenta de pret nu este mare dar are mai multe optiuni decat cartea (si cartea am vazut tot prin Real ,Metro sau Selgros - in general au jucari diferite dar si citeva produse identice). La capitolul carte - sunete - imagine mai bine achizitionati de la o librarie animale cu magnet - piesele sunt asezate pe o tablie iar atunci cand sunt puse in locasul lor scot sunetul specific animalului in cauza.Stimuleaza memoria asociativa , dexteritatea , atentia distributiva etc. Aici prin Craiova am reusit sa obtin o promisiune din partea unei librarii. Le-am explicat despre ce este vorba si au zis ca pot achizitiona produsul. Iti dau mai multe detalii cand intru in posesia produsului - pe net se gasesc lejer dar am o intuitie ca nu o poti pune pe soacra la asa "complicatii".

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Mersic. N-avem catelul ca atunci a luat telefonul pana la urma .
Dar la intuitie stai beton. Ea e tare descurcareata din fire dar nu are net acasa iar la servici, fiind job la banca, nu poate umbla hai hui pe siteuri. Asa un click mai merge si un mail dar o inteleg ca nu se poate implica in a comanda online.

Hera, pentru linistea ta poti face testul PCR din lichid amniotic sa se vada daca a trecut bariera placentara. Dar eu zic ca-s mici sansele avand in vedere ca IgG e mare, deci a trecut ceva timp de la infectare daca a apucat sa creasca IgG si sa descreasca IgM.
Malinas a facut sigur amnio si era pacienta lui Tutunaru.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:

Carmendu multumim. Da e usor buclat parul tocmai bine de uns cu toate cremele care-i pica in mana. Sa iti spun sincer mi s-a parut ca i-a crescut destul de greu dupa prima tunsoare. Cum mai sunteti cu fobia de patut ? Ati trecut definitiv hop-ul ??

ehe, i-a trecut dupa 2 saptamani dupa ce i-am scos gratiile. acum doarme fara gratii, doar cu o protectie de la mothercare. urca si coboara din pat cand vrea el. dimineata il gasesc jucandu-se pe covor!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput