*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (113)*
Raspunsuri - Pagina 15
Otiliav spune:
Neata!
Darius, sa fii sanatosi cuminte! Un mare
si de la Ana nazdravana si petrecere frumoasa!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+
Iulia Alexandra
manumanu spune:
La multi ani, Darius!
Bertha, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de comorile tale!
cred ca ne-a molesit pe toti caldura, ca au ajuns cozonaceii pe pagina 2![]()
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
criss703 spune:
La multi ani Darius !
Of ce dor mi-a fost de voi dar nu ma mai puteam loga nicicum
...scria logare cu succes si apoi disparea usernamul si parola ..
Am vazut multe poze frumoase dar nu mai pot nominaliza ca s-ar putea sa le incurc acum
, de citit am tot citit doar ca nu puteam raspunde .
Felicitari mamicilor si piticilor care au fost la intalnire 
AAAA Otilia arati f. bine
..are dreptate Bravegirl ai pus mult mai putin ca la Elisa
iar Ana e tot mai frumoasa
..na febletea mea ![]()
Despre Sofi ce sa va zic ...vorbeste /intreaba intr-una 
mai pe limba ei- mai intelegem dar turuie de numa' "une-i tata?, une-i mama? ,ce aia ?,ce colo?,aia-aia ..cand vrea ceva
tai-tai face si la masini pe strada
, zice un fel de Paula adica Pau-Paua ...si noi care ne gandeam ca-i v-a fi mai simplu Sofi
.Kg are pana in 11 nu stiu exact cat si cm vre-o 83-84 .
Maine plecam in vacanta si ne mai auzim la inceput de iulie .
Va pupam si aveti grija de voi !
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
monicus spune:
Calatorie placuta si sa veniti cu poze si bronzati, bineinteles ca asa va sta bine. Aveti grija de voi pe acolo.
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Despre Sofi ce sa va zic ...vorbeste /intreaba intr-una ![]() mai pe limba ei- mai intelegem dar turuie de numa' "une-i tata?, une-i mama? ,ce aia ?,ce colo?,aia-aia ..cand vrea ceva tai-tai face si la masini pe strada , zice un fel de Paula adica Pau-Paua ...si noi care ne gandeam ca-i v-a fi mai simplu Sofi Maine plecam in vacanta si ne mai auzim la inceput de iulie . Va pupam si aveti grija de voi ! ![]() |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
Pozele mele
babyzapi spune:
Criss distractie maxima in vacanta!
DARIUS la multi ani! Sa fii sanatos si mult noroc in viata!
Oti era imposibil sa ma ridic din pat deoarece nu puteam sa ma intorc pe-o parte (dureau sanii ff tare, parca aveam bolovani) si sa ma ridic drept asa in fund din pozitia culcat pe spate trebuia sa-mi incordez muschii - iar cum am avut muschiul taiat era imposibil. Ce sa zic ca o saptamana nici nu ma puteam apleca in fata, nu aveam forta sa apas sau sa trag...abia departam mana de corp. Ridicam mainile doar din incheietura cotului atat. Maine fac o luna de la operatie, acum pot face de toate, inafara de a ridica greutati si dimineata cand ma ridic din pat, 2 minute simt sanii ca si cum as avea febra musculara. Dar nu mai conteaza nimic, la cat sunt de fericita cu sanii mei de-acum ![]()
bertha spune:

Dragele mele, ma multumesc din suflet pt urarile voastre!
Si noi va dorim tuturor sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Noi am petrecut binisor. Zic binisor si nu f bine, pt ca ne-a facut baiatul un cadou neasteptat, un virus urat care ne-a pus pe toti 4 pe antibiotic. Si noi astia mari am suferit cot la cot cu prichindeii. Partea proasta e ca am avut musafiri si i-am imbolnavit si pe ei, nepotu-meu avea aseara 39 de grade.
Acum suntem mai bine, dar tot mai tragem. Eu sunt ragusita rau de cateva zile, se bucura baietii ca nu mai am voce sa-i cical.![]()
Ieri am fost la gradi si i-am dus tort, l-au sarbatorit copiii acolo, i-au cantat si era f emotionat. Nu-mi vine sa cred ca au trecut 6 ani, pe de o parte parca acum era bebelus, pe de ala parte, parca il avem de-o viata.
Azi are serbare, mergem cu mic cu mare sa-l sustinem.
Matzoiaca e tot mofturoasa. Cand e in toane bune si-i place mancarea (adica atunci cand are pilaf sau orez+mar copt) mananca singura-singurica un castronel. Asa de drag mi-e de ea cand o vad ce bine se descurca ea cu lingurita..frate-su a fost mult mai lenes si cred ca de-aia ma entuziasmeaza ea.
Otilia, arati de milioane.
Babyzapi, habar n-aveam ca asa complexa e interventia asta si atat de mult dureaza recuperarea. Pe o scara de la 1 la 10, unde ai situa operatia de cezariana si unde cea pt implanturi? Ca sa-mi fac o idee, ca cezariana stiu cum e.![]()
Am vazut cozanaceii la distractie, mai, in poze toti sunt cuminti-cuminti.
Si fumosi nevoie-mare, avem cu ce ne mandri.
Incerc sa pun si eu poze.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
babyzapi spune:
Bertha cum a fost la serbare? poze ceva? te pupicesc.
Cu cezariana mi-a fost greu 3 zile atat. Tin minte ca in a 9-a zi dupa operatie am venit acasa si ziceam ca daca nu as vedea cicatricea de pe burta as jura ca am nascut normal la cat de bine ma simteam. La ambele operatii e vorba de muschi taiat, dar la silicoane trebuie sa accepte organismul un corp strain si greu pe deasupra (800 grame in cazul meu), foarte dureros era cand ma ridicam dimineata din pat, aveam impresia ca mi se smulge carnea de pe torace, mi se taia respiratia de durere. In a 10-a zi dupa silicoane dimineata simteam sanii ca atunci cand am avut furia laptelui. Dar pb au fost numai dimineata, in rest calmantele isi faceau efectul, doar ca ai maini si ai degeaba pt ca nu ai forta deloc, mergi ca un robot pana la 7-10 zile...abia respiri in primele 2-3 zile si respiri greu alte 3-4 zile. Iubi a fost nemaipomenit cu mine, stiam ca este un barbat de milioane, dar chiar mi-a intrecut toate asteptarile cu toata grija care a avut-o de mine si de Raphael si nu s-a plans de nimic. Apropo, prima saptamana nu eram in stare nici sa-mi tai friptura cu cutitul, zicea iubi ca acum are 2 copii
. La mine a durat suferinta mai mult din cauza hematomului de la san, altfel zic eu in 2 saptamani as fi fost bine. Este o operatie ce merita facuta atunci cand exista o motivatie puternica. Si eu am fost fooooarte motivata. Inainte de operatie visam numai sani, iar acum visez....tot sani
. Sanii mei!!! ai meeeei. Inca mai am momente in care mi se pare ca visez, in care ma gandesc ca e incredibil ca mi s-a intamplat ceva atat de frumos. Eu recomand operatia asta.
oceanborn spune:
Neata!
Haideti la o cafea!
noi ne coacem de caldura deja la ora asta, nu stiu ce ne asteapta mai tarziu. suntem fara masina saptamana asta asa ca la mare n-am ajuns , saptamana asta a fost vreme de mers la plaja.
ce cozonacei cuminti si frumosi am vazut in pozele de la intalnire
.
fetelor, nu va plangeti, atata timp cat fac pauza de biscuite e in regula. al meu mai bine face foamea decat a piarda timp pretios in parc cu statul pe banca sau cu jucatul in nisip . in momentul in care ajungem in parc incepe distractia. el fuge in fata si eu dupa el ca de nu in 5 sec il pierd din vedere. leaganele sunt mai departe de tobogane si de alte locuri de joaca asa ca facem ture intre ele. nu stam prea mult la nici una , ideea e sa faca cati mai multi kilometri in cat mai putin timp. aseara cred ca am facut intr-o ora mai mult de 5 km
. am ajuns acasa toata transpirata rosie la fata cu un copil care jelea la greu ca l-am smuls din paradis. greu domle greu!
Babyzapi, chiar ti le-ai dorit
! cand citesc prin cate trebuie sa treci, sincer mi-e prea mila de mine sa trec prin asa ceva. push up sa traiasca..
Bertha, La multi ani si de la noi pentru Darius

ginye55 spune:
Neatza!
Si eu la o
. ![]()
Ocean parca m-ai descris pe mine aseara cu Edi...copilul atomic
. Ziceai ca am fost la sauna dupa 3 ore cu el in parc. Face bine la silueta. ![]()
Eu de o sapt am inceput sa alerg seara...cand il pot lasa pe Edi cu mama cam o ora. Pentru inceput alerg cate 1600 m in 2 reprize. Ma simt super bine. 
O zi buna, fetelor! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)