*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (113)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Poooooooooozeeeeeeeeeeeeeeee!
http://good-times.webshots.com/photo/2579297340103152714jtEiBC

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Flori sunt super pozele...ma bucur ca ai facut asa de multe...ce copilasi frumosi avem fetelor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza

Flori sunt super pozele...ma bucur ca ai facut asa de multe...ce copilasi frumosi avem fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Steliana draga, tu ai nevoie sa umbli cu pietre in buzunar zau asa. Te-a supt piticul de ai ajuns piele si os. O fi el fericit dupa supt dar tu mai poti?
Imi place cum arata Miki, beton , si inalta si cum trebuie la greutate. Iar Andrei e lungan nu gluma, bine dezvoltat.
Andra, exact cum spuneati: dulce si buna de rontait
Flori s-a pitit tare bine, n-am reusit sa o identific in vreo poza?

Cine este micutul? Este cozonacel au ba?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Flori s-a pitit tare bine, n-am reusit sa o identific in vreo poza?

Cine este micutul? Este cozonacel au ba?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

Eu m-am pitit in spatele aparatului foto. In poza este micuta Bianca, smecherasul Andrei si un pitic . Nu e cozonacel.

Mergi la inceput

Poze cu piticul meu: http://community.webshots.com/album/577889309LGWQkJ

Mergi la inceput

Fetelor, unde gasesc si eu genunchiere pt pici...are genunchii facuti praf, cade mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Salutare mamici dragi!

Ginye, multumim tare mult pt poze. Of, nu ne-a dus mintea sa-ti facem si tie macar o poza cu puii. Lasa, data viitoare ne organizam cu mai multe aparate.
Va spun eu fetelor, Flori este o scumpa, o frumoasa si daca voinicul meu pleca cu ea acasa... pentru mine spune multe
Micutul din poza cu Andrei si Bianca, este Nichita, un amic al lui Andrei, cu o luna mai mic, deci tot un cozonacel dar nedeclarat (a ghicit Steliana ca suntem de-ai casei in parculetul asta) Stateau toti la o pauza de biscuite

oti, m-ai facut sa rosesc. Nu se prea vede sunculita ramasa pe burtica si nici vergeturile.
Saru'mana pt aprecierile la adresa voinicului. Este cam lungan, da, am cam depasit limita de 2 ani, dar la cantar nu depasim 12.5 kg cu nici un chip.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki01
Va spun eu fetelor, Flori este o scumpa, o frumoasa si daca voinicul meu pleca cu ea acasa... pentru mine spune multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI Darius de Bertha!!!
Sa ai mult noroc in viata, multa sanatate si fericire si-ti bucuri mereu parintii! Sa cresti mare si sa ai o aniversare minunata!

Bertha draga, sa-ti traiasca voinicul si sa te bucuri de el si de cozonacica Ioana!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput