*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (113)*
Raspunsuri - Pagina 14
ginye55 spune:
Poooooooooozeeeeeeeeeeeeeeee! ![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2579297340103152714jtEiBC
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Ralukutzza spune:
Flori sunt super pozele...ma bucur ca ai facut asa de multe...ce copilasi frumosi avem fetelor
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralukutzza Flori sunt super pozele...ma bucur ca ai facut asa de multe...ce copilasi frumosi avem fetelor ![]() |

Flori, mami de
Otiliav spune:
Steliana draga, tu ai nevoie sa umbli cu pietre in buzunar zau asa. Te-a supt piticul de ai ajuns piele si os. O fi el fericit dupa supt dar tu mai poti?
Imi place cum arata Miki, beton
, si inalta si cum trebuie la greutate. Iar Andrei e lungan nu gluma, bine dezvoltat.
Andra, exact cum spuneati: dulce si buna de rontait ![]()
Flori s-a pitit tare bine, n-am reusit sa o identific in vreo poza?
Cine este micutul? Este cozonacel au ba?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+
Iulia Alexandra
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Flori s-a pitit tare bine, n-am reusit sa o identific in vreo poza? Cine este micutul? Este cozonacel au ba? Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra |
Eu m-am pitit in spatele aparatului foto.
. Nu e cozonacel.Flori, mami de
ginye55 spune:
Poze cu piticul meu: http://community.webshots.com/album/577889309LGWQkJ
Flori, mami de
ginye55 spune:
Fetelor, unde gasesc si eu genunchiere pt pici...are genunchii facuti praf, cade mereu. 
Flori, mami de
miki01 spune:
Salutare mamici dragi!
Ginye, multumim tare mult pt poze. Of, nu ne-a dus mintea sa-ti facem si tie macar o poza cu puii. Lasa, data viitoare ne organizam cu mai multe aparate.
Va spun eu fetelor, Flori este o scumpa, o frumoasa si daca voinicul meu pleca cu ea acasa... pentru mine spune multe ![]()
Micutul din poza cu Andrei si Bianca, este Nichita, un amic al lui Andrei, cu o luna mai mic, deci tot un cozonacel dar nedeclarat
(a ghicit Steliana ca suntem de-ai casei in parculetul asta) Stateau toti la o pauza de biscuite ![]()
oti, m-ai facut sa rosesc. Nu se prea vede sunculita ramasa pe burtica si nici vergeturile.
Saru'mana pt aprecierile la adresa voinicului. Este cam lungan, da, am cam depasit limita de 2 ani, dar la cantar nu depasim 12.5 kg cu nici un chip.
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui miki01 Va spun eu fetelor, Flori este o scumpa, o frumoasa si daca voinicul meu pleca cu ea acasa... pentru mine spune multe |
Flori, mami de
Amalia spune:
LA MULTI ANI Darius de Bertha!!!
Sa ai mult noroc in viata, multa sanatate si fericire si-ti bucuri mereu parintii!
Sa cresti mare si sa ai o aniversare minunata!
Bertha draga, sa-ti traiasca voinicul si sa te bucuri de el si de cozonacica Ioana!

poze aniversare 1 an