Fulguleti de nov-dec 2006 (231)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ....fierbinteeee

Lavinia, Stefy stie de Dumnezeu, cam odata pe luna mergem la impartasit. Seara inainte de culcare spune Inger ingerasul meu si Tatal nostru.... Stie cate ceva, dar nu mergem regulat... Cand se aud clopotele stie de unde suna.... Cum au spus si fetele, El e in suletul nostru... nu e musai sa mergi regulat la biserica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Sara!

Saryta, sa-ti traiasca frumoasa!

Teutz, unde mergeti cu Alexia la inot?

Chinico.. rabdam, rabdam
Off, pare rau de Clara.. si io am luat demult o gura.. crezut ca-i zahar.. da n-am apucat sa-nghit.

Lavinia nu, nu i-am zis nimic special.
N-am ce sa-i zic.. mai tarziu vom putea discuta despre aceasta. Nu vreau neaparat sa-l influentez.. dar nici ipocrita nu voi fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Na buna dimineata! Eu iar de straja... Si mi-e atat de soooomn!

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Donia,
vad ca speri la castig, da' de jucat joci?

Da, joc, ca stiu bancul
Jucam la servici, ultima data lista era de vreo 50 de oameni, mereu ne intrebam ce se va alege de spital daca o sa castigam

ruxandra, scarry cu confuzia cu zaharul... of, of! Eu tin chestiile periculoase cocotate cat mai sus, dar mereu ma intreb daca e destul de sigur.

Lavinia, la noi inca nu se discuta de Dumnezeu, ca inca imi dau seama ca nu e varsta potrivita si tin minte ce greu imi era sa gasesc raspunsuri si explicatii potrivite de la R., care ma chinuia cu intrebarile ca pe hotii de cai!

Fetile, voi ce va mai jucati cu fulguletii? Ma gandesc mai mult la crafturi, ca sunt intr-o criza de idei extraordinara. Si copchilutu' vine zilnic cu foarfeca si lipiciul si imi zice sa facem crafturi. Dar nu linkuri, please, ci ziceti-mi ce merge bine la voi.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Bre Dandusule, mortale comentariile.. de la amandoua.

shhhh, mami face mancare...

Salut-o din partea noastra pe Lili1 (cam incotosmanata o tine mama ei la plaja ), Raducu cu bretele ii mortal.. de Crinuta cu bikini ce sa mai zic?! Auzi la ea.. deocamdata 70B

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

a venit daniiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"ciuruit" de tantari, julit in toti genunchii, alintat, cu mofturi si fitze noi, cu gurita turind in continuu, cu accent de oltean si FERICIT! bucuros ca a ajuns acasa, dar spune clar si tare si raspicat ca va mai merge la bunica! semn clar ca a fost bine si i-a placut.
am vazut muscatura. se vade atat de bine forma maxilarulkui, coltii infipti, ranile provocate . nu pare, acum, sa fie deranjat de ea, i se mai rup cojitele, dar cam atat.
dandusa ii este frica de caini. am iesit aseara afara si se vede clar, cand vede unul se lipeste de un adult. desi, in vacanta, l-a dus bunicul la caini pascnici, i-a mangaiat, se vede f clar ca nu mai e cum era inainte, ii e frica, sta la distanta de ei.
cam atat, incerc sa revin si eu azi sa mai raspund la una alta, daca voi apuca.
da' am vazut pozele dandusei si nu zic decat atat: "vreau si eu o fetita!!!!!!!!!!!!". si la mare. superbe.
gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dandusa, m-ai omorat cu pozele alea!!! Cat a crescut si cat e de scump Raducu si ce cocheta e Crinutza! De-abia astept sa se trezeasca Alexia, sa i le arat si ei. Of, ce mi-e dor de voi!
Ruxandra, mergem la clubul de natatie de la Stadionul Lia Manoliu. Se balaceste si Alexia cu colacul pe acolo, ca de inot nu prea poate fi vorba. O incanta faptul ca sunt multi copii. Mai avem trei sedinte si terminam abonamentul asta. La anul vreau sa o duc mai mult.
Donia, si la noi merge foarte bine chestia asta cu lipitul si decupatul. Sunt curioasa ce vor raspunde fetele, ca si eu astept idei.
Laura, ma bucur ca ti-a sosit flacaul acasa! Pupici de la noi!
Saryta, la multi ani pentru Sara! Sa fie sanatoasa si fericita!

Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si 30+ cu

Mergi la inceput

Merge netul cam greu si nu stiu cum naiba am reusit sa trimit mesajul de doua ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

BUNA SEARA!
Venim si noi mai greu,dar sa stiti ca nu v-am uitat.
Suntem in vacanta si scolarii si gradinita. Acum ne bucuram si de calculator.
Matei a trecut de primul an de gradinita, la 4 ore. Ii place acolo, mai ales teatrul si muzica. Coloreaza si face puzzle.
Mai greu cu socotitul si desenatul.
Ce credeti ca ar trebui sa stie un copil de 3 ani jumatate?
Ce jocuri faceti cu ei?
Ce parere aveti despre desenele animate la varsta lor?
Matei urmareste prea atent aceste desene, poate sta chiar ore in fata lor. Ii dam desene, filmulete cum ar fi Ice Age, Brother Bear,..., mai ales daca sunt dublate.

In rest suntem destul de bine. Mananca cam greu ce e drept. Am facut tratament de geardia si a avut succes.
Revin si cu niste fotografii.
Astept parerile voastre si pe forum si pe email.

BB un an si cinci luni - Matei Cristian si baietel de 9 ani Mihnea Constantin

Matei la un an si doua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

si poze recente
http://good-times.webshots.com/photo/2155204920102515813aENoAf

BB un an si cinci luni - Matei Cristian si baietel de 9 ani Mihnea Constantin

Matei la un an si doua luni

Mergi la inceput

Irinabr, sa-ti traiasca baietii! Ultima data l-am vazut pe Matei in poze cand avea un an si ceva, iar acum e ditamai baiatul! Ce ar trebui sa stie un copil de 3 ani si jumatate cred ca depinde de la copil la copil. Unii sunt mai receptivi la unele chestii (cifre, litere, memorat poezii sau facut puzzle), altii sunt mai preocupati de joaca etc. La desene animate Alexia se uita zilnic, cam o ora, maxim doua pe zi. De obicei ii punem productii Disney sau Dream Works. Uneori nu se misca din fata televizorului, alteori nu urmareste nici un sfert din film, dar se supara daca il oprim, vrea ea sa stie ca este acolo, in caz ca mai vrea sa arunce un ochi.

Am pus si eu niste POZE aici: http://picasaweb.google.com/TeutzAur/MaiIunie2010#5487901521039067874
Mi-a luat o vesnicie, pentru ca nu mi-am mai amintit smecheria aia cu url=..... Pana la urma m-am lasat pagubasa si le-am pus asa.

Mergi la inceput