Fulguleti de nov-dec 2006 (231)
Raspunsuri - Pagina 17
danutz spune:
Hei merci merci...nu va grabiti cu felicitarile ca la varsta mea e cu risc si tareeee greu.
Da Ruxandra, e surpriza fiindca cred ca minunea s-a intamplat din pura intamplarre daca ma intelegi si plus eu luna trecuta am avut ciclu, sau asa am crezut eu ca am! Si cica e posibil ca initial sa fi fost 2 fiindca sacul embrionar e mai mare ca de obicei. Oricum, pana nu ma vad trecuta de 3 luni, eu sunt cam sceptica. Da' incerc sa le iau usor...si din mers.
Kiki, la Augmentin ma gandeam si eu. As vrea sa-l las acolo pana in septembrie daca o fi posibil, fiindca eu, leguma fiind, mi-e tare greu acum cu el.
Acu' am alt stres, tre sa-mi anulez rezervarile pt conced', ca e clar ca nu o sa ma pot deplasa vara asta
ruxandra_sb spune:
Laura, bine c-a fost doar ceva superficial.. la varsta asta e naspa ca-i poate musca de fata. Pupam frumosul Dani.
Lavinia, sanatate lui Mihaita. 
Mi-e dor sa va vaz.. mai pune niste poze.
Kiki, sa-ti fie de bine, curajoaso.
Donia, da, da
Cu gascanii am si io probleme.. ce-i mai ocoleam si-mi cam tremura inima cand ma sasaiau...
Dandusule, io am fost muscata bine in tinerete si n-am ramas cu nici o trauma... in schimb, dupa bataia incasata de la o mata isterica.. prefer sa le evit
. Mama a refuzat sa facem antirabicul (atunci era un vaccin mai naspa decat acuma..) l-am urmarit zilnic pe impricinat.. era un semi-maidanez.
Si Dandusule io zic sa nu-ti faci atata griji legate de Crinuta ca-i mai subtirica.. de analizele ii ies bune si ea este vesela&vioaie. Chiar de mananca putin. Io zic ca mai bine sa fie mai subtirica decat mai grasuna. Mai ales in vremurile astea cand mancarea supraprocesata si plina de potentiatori de gust este la tot pasul, cand pana si mancarea mai "sanatoasa" e plina de hormoni, antibiotice & co.
In plus, cica la oamenii grasi, care au fost asa din copilarie, numarul celulelor adipoase este mai mare decat la cei care s-au ingrasat ulterior. Si astfel le va fi mai greu sa ajunga la o greutate potrivita.
Nu zic sa cadem in extrema cealalta.. cu viitoare adolescente anorexice.. da un pic de grija nu stica.. zic io. Ca apoi e tare greu sa lupti cu kilele in plus.. iar sanatoase nu sunt deloc.
Ah, ca era gata, gata sa uit.
Pozele de la Chinico le-a vazut cineva??
Hellllooooou la DE; se aude?
Danutz, stiu cum as fi eu in primele luni.. isterica/crispata e putin zis. Da esti sigura ca nu puteti pleca in vacanta? Poate.. ptiu, ptiu.. o sa te simti super. Si oricum iti trebuie odihna. Da tu stii mai bine. Ai grija de voi. 
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
chinico spune:
aici. io. sunt.
calare pe telefon, cu hartoage si-n chiloti,cu oameni in toate colturile biroului...de cand nu mai ploua - sa tot fie vreo 3 zile - au innebunit. parol. unul vrea aia, alalalt pe aialalta, eu la mijloc...ieri m-am scolit juma de zi, cica au sunat telefoanele la fiecare 30jde secunde...eu m-am distrat urmarind cu cafa sub bot la sfarsit de curs cum jupuiau de viu neste cursanti un sef programator.
ca de ce nu-i asa cum zic ei..si el, calculatorist pana in ultima celula, se uita cu ochii mari si nevinovati la ei si tot ce spunea era " eu inteleg punctul dvs de vederere". punct.
ce misto!!!!
Danuuuutzule!!!

ce vesti minunate ai tuuu!!!! hai ca asa surpriza frumoasa eee!!
Dandusule citit pm-ul de mult, scris pe hartoaga, pus hartoaga bine, nu mai gasesc hartoaga. Scriu din nou.![]()
auzi, da' tu cat esti de rotunda de vrei sa fie si Crinuta rotunda???
ca si pe tine te bate vantul...(se vad balele, daaa?)
am mentionat ca m-am ingrasat mai tare in concediu? nuuu?...mdaaa....
Laura imi pare rau de patania cu cainele...aici nu-s vagabonzi. Cand veniti
?
Pozele am reusit sa le descarc, dar degeaba, ca nu mai deschid calcu acasa deloc. Deloc. Eu. Frate-miu si nevasta adiacenta sunt non stop calare, asa ca..rabdare, dragele mele, rabdare.
E misto la noi acum...El cu ea vorbesc in engleza,dupa care ea vorbeste cu maica-sa in lituaniana, cealalta cumnata trocane le tel in turceste cu ai ei, noi ne bodoganim juma in romaneste si juma in nemteste..babilon.![]()
Bea s-a facut fetita.
Alearga in continuare non stop si isi demonteaza genunchii la fiecare cazatura fara sa zica un pas, dar ... in rochie!!! m-a omorat cu rochitele. ea vrea rochita. si in pat daca se poate. si pantofi cu sclipici.
Pe care-i incalta, isi sufleca rochia pana la gat si purcede la udat flori si cules cirese..
V-am pove de prietena ei Clara?..cred ca nu..
am fost tare dati peste cap inainte de concediu. A mancat Clara soda caustica si era la un pas de. SODA CAUSTICA...jeeezass...
Acum e bine, e la gradi iar, tre sa manance o vreme numai chestii moi si tre sa mearga mai toata ziua la controale..
tre sa spun ca Bea m-a impresionat de-a binelea cand intr-o manastire pe care am vizitat-o in concediu se ruga la dd sa o faca bine pe Clara...
Gata. Poate poze in we.
PS. daca ploua la mare cand venim, e dovedit. sunt eu. 
roxanica2006 spune:
Danuuuuuuuutz, ce bine !!! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina cat se poate de usoara si linistita si un copilas frumos si sanatos!! Foarte tare vestea ! acum daca aberez sa-mi zici, da'parca aveai ceva probleme, o boala ereditara ce ar putea afecta bebelusul, ceva de genul, ai mai urmarit, ar fi ceva probeleme?? ma rog sa fie bine
Dandusule, noi tot cu mancatul si nemancatul puilor mai mari...eeeee, si David la fel e , are f.f. putine feluri de mancare preferate, in rest, Doamne pazeste ce face la masa, de fapt in fotoliul din fatza desenelor animate, unde serveste el mancarica, stiu, stiu, e gresit total, e o monstruozitate, da' nu mai am chef de lupte ! Si totusi analizele sunt f. bune, chiar sideremia e peste limita, asta nu stiu daca ar fi o problema, parca limita maxima e 91 si el are 97. E asa mereu incercanat si ma gandeam sa vad daca nu e anemic, dar nuuuuuuuu, bine ca nu am inceput sa-i dau fier asa total aiurea. El bea inca lapte Topfer si poate ala il tine-n viata, ca e imbunatatzit cu tot felul de vitamine, etc.
Laura, of, imi pare tare rau de muscatura, iubitul pui cu gene lungi, cate intzepaturi ...
David a inceput sa faca febra, nu stiu de ce, cum?? Ma laudam ca am 100 de zile de vacantza sa ma bucur de copii sanatosi, pana incepe din nou gradinitza in toamna, si uite ca iar o luam in freza, si daca se molipseste Maria, ufffff. Oooo, promit sa nu ma mai plang cand face toate nebuniile, numa' sa fie sanatos, ca asa-i de abatut si la 37 , 7 asa-i de molesit, de nu-l recunosc, el la 40 plonja in gol. Mi-e dor de nazdravaniile lui 
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)
iulia-stefy spune:
La multi ani, Sara!
pentru maine.....
Va ofer o 
danutz, felicitari. Sa dea DD sa fie bine si bebe si tu.
Roxana, multa sanatate lui David.
dandusa, eu am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea de a nu manca foarte mult. Analizele sunt ok.... Si mie mi-a zis pediatra ca celule adipoase din copilarie sunt mai pacatoase decat ce ai depus mai tarziu..... Sora mea cand a vazut-o zilele trecute cat manaca, m-a intrebat cu ce traieste.... Dar se pare ca la gramada la cresa chiar mananca.... Acasa... mai putin.
Donia spune:
Eu tot la ceas de noapte... cred ca voi de acum incepeti sa va treziti.
danutz, felicitari, sper sa te simti bine cat mai repede si samburelul sa ramana acolo! Poate totusi apuci si ceva concediu...
roxanica, sper sa nu fie nimic grav cu David. Nu uita, la moleseala baga niste saruri de rehidratare, ajuta!
chinico, scarry cu Clara, bine ca n-a fost mai rau. Dar ce draguta Bea cu rugaciunea ![]()
De noi nu stiu ce sa mai zic, ca tot in viteza suntem, zboara timpul si parca nu fac nimic decat alerg. Copila mare a avut azi examen la pian si cu asta am cam terminat cu activitatile si de abia astept pauza. La scoala au avut gratare si play day azi, iar de miercurea viitoare vine si la ei vacanta. Copilu' mic ma intreaba zilnic daca merge si el in clasa lui la scoala si e atat de dezamagit cand ii spun ca trebuie sa mai astepte pana la toamna. Sunt asa de draguti amandoi si ma enerveaza asa de tare ca trebuie sa plec la servici si ii las in urma... si ei sunt asa draguti. Na, asta e, poate castig la loto si nu mai trebuie sa vin la servici ![]()
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Lavinia_P spune:
Seara buna!
chinico
m-am distrat inchipuindu-mi "babilonul" din casa voastra..da cati sunteti?stati oti in aceeasi casa?![]()
Imi pare rau de Clara..nasa meaa avut asa un accident..era diabetica si s-a sfarsit rau pana la urma..bine ca s-a terminat cu bine!..eu nu l-am invatat pe Mihaita sa se roage..nu prea ma duc la biserica..acum ma mustra constiinta.
copii vostri stiu despre Dumnezeu si biserica?
Dandusa,
Mie nu imi plac copii plinuti..pt ca si eu am fost asa pana la liceu si stiu cate umilinte am indurat..de aceea am inca o obsesie cu greutaatea,,desi voi spuneti ca arat bine..eu stiu ca am 7 kg in plus si le urasc..Poate totusi gresesti gatindu-imult sa aiba de unde alege..ar trebui sate gandeesti cum sa faci..nu stiu..daca armerge lagradi s-ar obisnui samanance ce primeste..:D
ce mai face Adeju?
Cu otita suntem mai bine,,cred..luni vedem..dar nu a mai dat nici un semn de disconfort..nici febra nu a facut deloc..tura asta a fost usurica..probabil datorita Prevenarului si Luivacului - la cati bani am dat pe ele era si cazul..
Bambo,cat mai ai?Cum sunteti?
Roxanica,Sanatate lui David!
Danutz -Felicitari!Sa fie intr-un ceas bun,sanatos si sarcina usoara!
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
Teutz spune:
Danutz, felicitari! Ce veste buna!! Sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatosi amandoi si sarcina usoara!
Roxanica, multa sanatate lui David!
Lavinia, Alexia stie despre Dumnezeu ca traieste in cer si ne ajuta sa fim sanatosi si sa crestem mari, iar biserica este casa lui Dumnezeu pe Pamant. Mai stie ca Iisus este fiul lui Dumnezeu si a fost nascut de Fecioara Maria. In fiecare seara vrea sa spunem rugaciunile (“Inger ingerasul meu”, pe care il stie si ea, si “Tatal nostru”, pe care il spune dupa mine). La final, e musai sa spun: “Doamne, Doamne, fa-mi-o mare si sanatoasa pe fetita mea frumoasa!”.
La noi in familie nu suntem niciunul bisericos si mergem la biserica doar pe la diferite evenimente (nunti, botezuri) sau ca sa mai aprindem o lumanare. Eu sunt de parere ca credinta e in sufletul omului si nu trebuie neaparat sa merg regulat la biserica pentru a ma ruga, pot sa fac chestia asta oricand, oriunde m-as afla, daca simt nevoia. Alexiei i-a mai povestit mama mea una, alta, la modul simplist, si am mai completat si eu. Ii vom mai spune pe parcurs.
Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si
29+ cu
dandusa spune:
Felicitariiii pentru sarcina Danutz,sa fie intr-un ceas bun!
Ruxandra
| Citat: |
... in schimb, dupa bataia incasata de la o mata isterica.. prefer sa le evit |
cu alte cuvinte ti-e frica de mate?f tare

de acord cu tine legat de kg Crinutei.in fapt,grija mea intervine atunci cand nu mananca!cand fac eforturi s-o dau pe spate cu pranzul si cand ma joaca cu poftele care nici alea nu-s mancate etc.atunci incep sa ma plang.ba ca ma apuca frustrarea,ba oboseala,ba disperarea.shhhh,acum mananca
Chinico,
nu-s bre prea rotunda dar spre deosebire de fimea,io mananc:)).pe mine ma scoti din fire f usor daca nu-mi dai sa mananc.nush la ce nivel imi scade glicemia da' stiu ca scade!
si Crinuta cu fustite/rochite la fel.zilele astea a fost rece si cum dres gros nu mai aveam...,am rugat-o sa se imbrace in pantalon.nu vrei sa stii ce discutii interminabile si cat ne-a luat sa iesim din casa...initial in fusta cu piciorul gol si apoi schimbata in pantalon in fata blocului:))abia va astepttttt la mareeee

Roxanica,
| Citat: |
| de fapt in fotoliul din fatza desenelor animate, unde serveste el mancarica, stiu, stiu, e gresit total, e o monstruozitate, da' nu mai am chef de lupte ! |

1-0 pentru noi ca avem tv-ul in bucatarie
multa sanatate lui David!nu te ingrijora inca,poate ramane la stadiul de subfebril!acum 2 sapt,am avut un episod similar cu Crinuta.seara pe la 22 s-a culcat subfebrila,in 30 de min m-am dus s-o verific si se uita cu ochii f holbatii in tavan.am verificat privirea cu mana,n-a clintit.m-am speriat,am luat-o in brate,frigea ingrozitor si se uita f ciudat in gol cu ochii f holbati.n-am avut tarie sa-i mai masor temp,am intrat direct in dus.dupa 10 min de balacit isi mai revenise,vorbea.am iesit,avea 39,1.toata noaptea am stat treji cu febra,paracetamol,comprese.a doua zi dimineata subfebrila,dupa amiaza febrila.a treia zi nimic si totul a reintrat in normal.

Donia,
cred ca trebuie sa fie greu sa lasi puii acasa.of,ce rau imi pare.dupa mine,asa as face o minune s aramana fiecare mama cu puii ei acasa,toata viata

vad ca speri la castig, da' de jucat joci?
Lavinia,
si Crinuta stie de D-zeu.nu f multe,am vrut sa vina de la ea.sa intrebe ce o intereseaza.am mers des la biserica,in special in zilele cand nu este slujba si cand se aud melodii religioase pe fundal.de fiecare data a fost special.pe langa ca am intalnit preotul cu treburi pe langa biserica(imbracat civil) si ne-am imprietenit/am glumit/vorbit,am mai si socializat cu batranica care vinde lumanari intr-un context deosebit.am facut studiu de caz pe plante/insecte din curte ca si intr-un parc din oras.cum sa spun,am incercat sa le introduc locatia si oamenii de acolo ca pe ceva natural.stii cum e cu copii si haina preotului sau cu slujba.nu multi copii se simt in largul lor.a primit chiar si Biblia pt copii de la Editura Crisan.desi este inebunita dupa carti,asta n-a atras-o.eu zic ca nu-i pregatita sa afle mai multe.si ca totul sa decurga din suflet,trebuie sa asteptam sa fie pregatita

Flori de Maisi aprilie,iunie
Poze cu Madaluta
mami de Crinuta si Raducu