Fulguleti de nov-dec 2006 (231)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LAURA imi pare asa rau de ce vi s-a intamplat
pupici sa treaca repede

32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici, unde sunteti?
se pare ca s-a schimbat situatia, dani vine acasa in weekend, bunicii i se pare ca incepe sa ii fie dor de tine si il aduce. ma bucur, ca si mie imi e dor de el ... deja are accent de oltean, vorbeste altfel.
yagmur dani nu pare a fi speriat de fulgere sau tunete, el le zice tunete la toate . dar eu ma mai sperii, so ... nu mi-as face griji.
lavinia ce zice simi de otitele astea repetate? imi pare tare rau pentru saracul mihaita si pentru voi ca aveti de tras. sa treaca repede si sa stea departe de voi.
teutz ma bucur tare mult ca ai dat un semn, chiar imi era dor de mesajele tale, scrise in word, raspunzand tuturor. burtica
si si gasca. azi sunt pupacioasa

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o .... Vremea asta ma termina... De doua zile de cand ploua stam numai in bucatarie sa facem ceva dulce.... m-a inebunit... Asa mult ii place sa facem ceva bun... Vine sa ii pun sortuletul si sa ii dau sa faca si ea ceva....

Donia, nu e varicela, e alegie la piscaturile de insecte....

Laura, ma bucur ca ti s-a indeplinit dorinta. Ai vazut?

Raspuns la tema cu speriatul.... nu se sperie de tunete, fulgere, la fulger spune ca s-a crapat cerul... Daca da careva gauri, ma intreaba unde, dar a fost speriata intr-o vreme, dar dupa vara trecuta cand au gaurit la noi in casa si am dus-o sa vada ce face de fapt, ca ei nu i se intampla nimic, acum nici nu mai da importanta uneori.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

buna ,daca tot ne plictisim uite un vidioclip dragut foc ,poate ne face pofta de dans :)
http://www.youtube.com/watch?v=pbKXYt_2XR4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebyta

buna ,daca tot ne plictisim uite un vidioclip dragut foc ,poate ne face pofta de dans :)
http://www.youtube.com/watch?v=pbKXYt_2XR4

Ha, ha, chiar aseara ne-am uitat la Madagascar, incepusera ai mei sa move it, move it

Laura, traduci?
"bunicii i se pare ca incepe sa ii fie dor de tine si il aduce"

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ....

Se pare ca doua saptamani va trebui sa ma descurc singura cu Stefy si sa pregatesc si casa pentru renovari. Nu stiu cum ma voi descurca, dar sper ca onorabil....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Si mie atat de rau!!! Si am aflat de ce mie atat de rau:
Sunt insarcinata in 7 saptamani!
Ieri mers la eco, vazut samburelul, are ritm cardiac si pare ok. Deocamdata sunt in soc!
Si mai vazut si un mic fibronel/fibronas si el pe acolo care cica trebe urmarit cu mareee atentie.
Maine facem bagajele lui Rares si-l debarcam la bunica-sa. Adica il debarca taica-su ca eu abia sunt in stare sa ma tarasc pana la munca si inapoi. Si am o intrebare: ce antibiotic sa-i dau preventiv la el? Unul cu raza larga, care sa acopere mai multe eventuale spete.
acu' ma duc sa vomit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Hei, Danutz, felicitari! Sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutz

Si mie atat de rau!!! Si am aflat de ce mie atat de rau:
Sunt insarcinata in 7 saptamani!

Uau, ce veste faina!

Felicitari Danutz! Sa fie intr-un ceas bun.

ps. si cat mai putine vizite la baie

pps. cum adic esti in soc? e surpriza?

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Danutz, felicitari mami!
Antibiotice as da vreo 2 adica unul mai normal ca augmentin (ospen e si mai usurel) si ceva cefalosporine de generatia a treia adik un Cedax (pt. pneumonii, otite). Cat sta de ii pregatesti trusa de mic ajutor?

Mergi la inceput