Fulguleti de nov-dec 2006 (231)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Ralumat!

Va ofer o ... eu beau un ceai de menta.... ca am mancat de toate din gradina, la tara.... si m-am aranjat...

Deci am fost la tara la bunica mea.... de sambata pana ieri... si am venit acasa.... cu ea plina de bube... ca are alergie la piscaturile de insecte... si cum era de asteptat daca s-a jucat cu pisicile.... am facut-o iar de oaie... A facut sotul... ca trenul... Are tratament cu antialergice si Advantan local... Asta e... In rest a fost super fericita ca s-a jucat cu vara-sa care e cu 7 ani mai mare ca ea si care i-a facut toate mofturile....

Laura, imi pare rau de experienta voastra, si ea am tras ca Dani.... Am vreo 3 muscaturi.... Dar totul trece... Daca cunosti cainele si stii sigur ca e ok nu se face antirabic atatea doze.... dar daca nu stii ce-i cu el.... mai bine fa-i. Multa sanatate.

Teutz, ma bucur ca ai scris. Mai ai putin si gata...

Kiki, imi place tunsoarea ta....

Lavinia, multa sanatate lui Mihaita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata.
Ploua, ploua, ploua infernal.... mi-a spalat creierul ploaia asta care nu se mai termina, deci sa vedem ce am retinut din ce am citit
Kikineata, super tare; si eu m-am tuns acum 2 luni, dar fara creasta, acum chiar imi dai idei.. . Dar am decis sa nu ma mai tund chiar scurt pana nu slabesc . Am vazut si pozele lui garga....e superba! Si cand ne vedem musai sa imi dai lectii de gatit avand in vedere ca am salivat in fata PC-ului...
Laura, imi pare tare rau de muscatura.... pup buba si sa treaca repede
Donia, eu am fost muscata de gascan... si acum mi-e frica de ei
Chinico, hei unde sint pozele promise???? Sper ca nu le voi vedea in 2015
Teutz, pup burtica si pe Alexia...
Lavinia, tare greu cu otitele astea; de hipoacuzie si Luca e suspect mai ales ca el face otite si nu ma prind . Pur si simplu nu are nici un simptom.. in fine, si eu ma gandesc serios la operatia de polipi sau la un control la un homeopat serios....
Intrebare: aveti probleme cu cei mici legat de furtuni, tunete, fulgere? Luca pare cam speriat, desi i-am explicat frumos ca este muzica cerului.... tunetul mai merge, dar de fulger e ingrozit de-a dreptul .
Ieri ne-a prins o torentiala si am mers pe jos. Am ajuns acasa uzi pana la chiloti dar era atat de fericit; a zis: mama manu, mi-a placut aventula prin ploaie . In aceasta dimineata am descoperit ca totul era ud in rucsac... acum sint toate la uscat pe birou: bonuri de masa, bani, hartii .
In fine, va pup si ma apuc de treaba ca im da seful tarcoale..

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

azi a facut a doua injectie . a plans pana s-au invartit asistentele sa se hotarasca cine, cum, unde i-o face. s-a linistit repejor, i-am auzit gurita si parea f ok si fericit.
am vb aseara cu el la telefon, nu se ma dadea dus, adica tot nu vroia sa inchida si vroia sa mai vorbim
mi-e si mie la fel de dor de el ... dar e atat de fericit si linistit si pupat-n ... acolo, incat am hotarat sa il lasam pana la inceputul sapt urmatoare.
cam astea-s noutatile de pe frontul de est.
pup gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Kiki,
iti sta super,imi place la nebunie!am oscilat mult daca sa ma tund si eu asa,inca de pe vremea cand se tunsese Dianocica si-mi placea la nebunie cum ii sta.acum ca te vad si pe tine...cand m-o mai apuca dragul de tuns scurt,asa ma voi tunde,am zis!
legat de mancare:la noi este o regula cumva nescrisa...,servim in casa mesele principale.nu-i batuta-n cuie dar daca am iesit afara cu ei nemancati,sansele sa-i indop sanatos sant f mici.in fata blocului sau in parc sant extrem de multi copii cu junk de orice fel.n-ai sa vezi ca mananca careva vreun sandwich, fruct sau macar pufuleti fara aroma...,noooo.dulciuri din cele mai sintetice posibil,snack-uri gramada si suc pe post de apa.daca ai mei au deja burtica plina,accepta un biscuit/briosa pe care le scot din gentuta proprie sau se multumesc cu o bombonica servita de la un partener de joaca.daca-s nemancati,devin iritati si pot sa incerc eu pana maine sa le dau iaurtul sau fructele din geanta.la noi(in fata blocului)sant marea majoritate copii singuri iesiti la joaca cu bani de buzunar si supravegheati din casa sau...din parti:)).culmea,culmilor este ca acesti copii au varste destul de mici!!!incepand cu 3 ani.mai auzi un strigat de la balocon,"da-te jos din pom T" sau "da-te jos de pe masina"astea-s reale,nu glumesc!T poate chiar sa escaladeze stalpul de lumina,bag mana in foc ca bunica-sa habar n-are!etc,etc.si ca tot vorbeam de T.vine cu buzunarele pline de dulciuri si le arata doar."ia uite Crinuta ce am eu" si nu-i singurul,evident!
la masa il am pe Radu mancacios si-ti dai seama ca ar fi trebuit sa aibe un oarecare efect asupra ei dar,nu!asta-i Crinuta si asa va ramane.tot zic ca m-am impacat cu ideea dar mai am momente de-astea ciudate cand o vad f slaba si ma doare sufletul,nah!si ce ma enerveaza cel mai tare,este frecusul!"vreau sa mananc gris cu lapte"...ii fac,racesc rapid de-mi ies ochii,servesc si dupa doua lingurite,refuza!la scurt timp,cere iaurt cu cereale.prepar,servesc si aceiasi poveste.sant zile in care imi pare ca toata ziua s-a dus pe pregatit-refuzat si spalat castroane.imi aduc aminte de o discutie cu Dianocica in care-i spuneam ceva de genul:"n-o sa am timp sa gatesc tzspe feluri de mancare.le servesc ce am,daca le place bine...daca nu,la revedere!" si uite-ma acum disperata,stand numai in bucatarie.poate ca si asta-i unul din motivele frecusului:))aseara pe la 22 imi cerea salata cu ton si porumb.am taiat rosii/castravete,desfa cutiile de porumb/ton,pregateste salata,pune branza...si plec.imi fac de lucru ca sa nu cedez nervos.banuiam ca dupa doua lingurite va refuzadar,a mancatsi azi la pranz a mancat bine
Lavinia,
asa mi-ar placea sa va mutati mai aproape!ti-as face cunostinta cu o prietena draga care are o fetita cu otite dese.mai mereu este pe tratament homeopatic.saraca de ea,stie cam tot ce merge pe otite!a avut si o interventie la ureche.daca te ajuta va pun in legatura sa vorbiti
Laura,
imi pare rau de incident!ai povestit de injectii dar n-ai zis nimic de rana,de sperietura.cum a dormit Dani?banuiesc ca va ramane speriat.offf,ce rau imi pare.

mami de Crinuta si Raducu

Mergi la inceput

Yagmur,
ai mei se sperie de zgomote in general!de tunete/fulgere,nu mai zic!daca se aude vecinul trantind ceva,s-au si oprit din ce fac,holbeaza ochii mariii si cer explicatii.daca se aude bormasina din vecini,se cuibaresc in brate si acolo stau pana nu se mai aude.aseara a plouat mult.s-au trezit amandoi,au plans si greu s-au calmat:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dandusa am povestit de ce era mai rau ... injectiile, care cica dor infiorator
muscatura este superficiala, adica mai mult o zgarietura, banuiesc cum s-a tras dani, din reflex. sperietura ... nu stu sa iti zic. de ce? pentru ca mi-a povestit de cazatura si ca si-a julit genunchii. deci dani a iesit din scara, s-a impiedicat, a cazut, si cand era cazut a aparut cainele si muscatura. el mi-a povestit ca s-a lovit, si-a julit genunchii si asa, ca o paranteza, mi-a spus si de caine. a fost speriat la spital, de asistente, toata lumea il pipaia, controla si speriat de injectie.
a dormit un pic mai agitat in prima noapte (banuiesc ca si de la incident, desi are nopti cand doarme fffffffffff rau), apoi gata ... si-a revenit.

copii de 3 ani lasati singuri in fata blocului?????? vb serios? eu n-as avea curaj nici moarta

editez sa spun ca sunt sigura ca, cel putin o perioda, va sta mai departe de caini, lucru pentru care nu-s suparata deloc, ca el iiiubes si mangaia, pe toti, inclusiv vagabonzii din statia de tramvai. so, daca se tine la distanta, eu ma bucur.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Laura,
te intrebam de sperietura pt ca stiu ca-i o trauma pt oricine, incidentul de acest gen.stiu si persoana adulta care a fost muscata si care a devenit f speriata de orice caine,oricat de mic ar fi.Crinuta a fost speriata de unul cand avea in jur de 9-10 luni.noi ne plimbam pe langa gardul unei case de unde a tasnit un caine latrand.m-am speriat si eu clar dar ea saracuta a ramas si acum traumatizata.nu exista caine care sa fi fost mangaiat de ea,oricat de mic.a ramas speriata si basta.acum,referitor la incidentul cu Dani,ma gandeam ca-i mai grav pt ca l-a si muscat.doamne,groaznic...cu adevarat groaznic!Radu este la fel de prietenos cu cainii,cum povesteti tu ca era Dani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare!
Azi am fost si am luat kit-ul pentru recoltare celule stem. Am mai bifat un punct pe lista cu problemele de rezolvat.

Dandusa, mai intai trebuie sa fac niste poze cu burtica, pentru ca singurele pe care le am sunt de pe la 3 luni de sarcina. La Alexia, pana la 29 de saptamani, facusem nu stiu cate, dar acum... Promit ca voi face zilele astea.
Laura, imi pare rau de patania cu cainele! Un pupic pentru Dani, sa treaca repede si muscatura si sperietura.
Kikineata, sa-ti fie de bine tunsoarea!
Donia, ai dreptate, asta e treaba bunicilor. Mama imi tot spune, cand ii atrag atentia ca o cam alinta pe Alexia: “Cand o sa ai si tu nepoti, o sa intelegi”. Inainte sa o am pe Alexia imi spunea: “Cand o sa ai copii o sa intelegi” si asa a fost.
Lavinia, multa sanatate lui Mihaita!
Yagmur, noi nu avem probleme cu furtunile, tunetele si fulgerele. Cand e furtuna mai mare de-abia o iau pe Alexia de pe balcon, ca ea vrea sa vada cum fulgera, cum bate vantul foarte tare, vrea sa auda mai bine cum tuna, sa-i vada pe oameni cum se adapostesc. Daca se aude ceva pe afara, ma ia repede sa mergem pe balcon, zici ca-i tzatza care alearga la poarta sa vada ce mai e pe ulita.

Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ....

La Stefy vad ca au inceput sa se trag bubutele, dar se formeaza vezicule cu lichid in locul lor....

In ceea ce priveste sperietura, depinde de copil... Eu am fost muscata de trei ori si nu mi-a fost frica.... si nici nu-mi este.... Si depinde si de noi cum reactionam in momentul respectiv. Eu zic ca mai repede se sperie un adult, ca el constientizeaza consecintele... un copil... mai putin.... dar .... depinde de fiecare....

Laura, ma bucur ca acolo e fericit. Si Stefaniei i-a placut tare mult la tara, ca acolo a putut sa alerge cat a vrut, sa strige, sa stea afara....sa faca ce vrea ea... si la fel i s-a suflat si ei... ca aseara imi spunea sa o lasa sa faca.. . nu stiu ce asa cum a lasat-o sora mea..... A fost frumos... dar prea scurt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Va ofer o ....

La Stefy vad ca au inceput sa se trag bubutele, dar se formeaza vezicule cu lichid in locul lor....

Face varicela Stefy?

Lavinia, imi pare rau de saracutul Mihaita, sunt asa de urate otitele!

Yagmur, la noi in casa scorul e de 3 la 1... trei speriati de furtuni si unul fascinat de ele. Al' mai mare si mai mare e fascinatul, restul suntem... hai sa zic macar precauti

Io mi's la lucru in tura de noapte, sunt in pauza si ma dau pe net si numar orele... nu ca m-as plictisi, dar vreau acasa, la nani. Am lucrat si noaptea trecuta, dar n-am dormit bine dupa aceea, sper sa recuperez maine.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput