Fulguleti de nov-dec 2006 (231)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Laura esti de belea! Ma gandeam acum ca vremurile de care-mi aduc aminte pregnant din copilarie sunt doar de la tara de la bunici, de la Cucuieti . Stii cum ma gaseau ai mei, julita, lovita pe toate partile corpului dar eram mereu desculti, rosii in obraji mancam ce facea bunica la ceaune, mamaliga non stop, catzarati in copaci dar sanatosi tun. Doarmeam cate 5/7 veri aliniati de/a latul patului chiar dc erau 6 paturi in casa si bunicamea trebuia sa stea si ea chinuita langa noi sa spuna povestea ei cu cei trei ursuleti .
Ma bucur pt. Dani ca are o "tzara", f putini copii mai au parte de asa ceva. Si tu cum te relaxezi in timpul liber?

Mergi la inceput

Of ma Dandusa, inseamna ca a ta Cretzofolina e inversunata rau. Noi cand mergem in parc dimineata toata lumea are fructe si ii vezi pe toti cum balesc unii la altii si incepe fiecare adult sa dea ceva la copilul din dotare. Dupamiaza cum incepoe unul cu un sanvich, budinci, paste, legume asha chiaore brocolli fasoleverde, rosii castraveti cu sanvich cum toti cer de mancare. La voi nici asta nu are efect? Sunt vreo 4 fetite in parc cum o vad pe Garga ca mananca cum cer mancare. Era o fetitza de 5 ani se juca cu Garga, maicasa zice ca nu papa fructe deloc. Ea vb la telefon, am vazut fetitza ca se uita la fructele Sarei si i/am dat. A inlemnit maica/sa mancase o piersica si vreo 20 de cirese. Alta ca fata ei nu papa ceapa. Aveam sanvich cu salata verde, ceapa, si diverse, dc vedeai ce gura mare facea colega de joaca a Sarei :). Nu o stimuleaza nici cand vede alti copii, cand mergeti mamici mai multe? Ma gandesc ca e si ff cald acum, mancare gatita multi refuza sau ciugulesc. Poate asha e felul ei, atat ii cere organismul atata vreme cat cand mananca ce-i place papa cu pofta.
Am facut snitele de piept curcan cu faina integrala Macinis. Mamaaa ce bune sunt si carnea e frageda fatza de pieptul de pui.
Maine gatesc musaca de dovlecei cu piept de pui. Trimit si la tine? macar o papa Marele Blond.

Mergi la inceput

Am uitat sa ma laud . Am ajuns si io la cofor. M/am facut blond aluna si am o tunsoare punk boy Dragutzaaa foc!

Mergi la inceput

Da ma, n/am treaba . Ca sa nu credeti ca sunt vreo Zana Zorilor m/am pozat sa vedeti ce ein capul meu. Ultima poza am facu-o afara sa vedeti culoarea, hi hi http://picasaweb.google.com/kikineata/3AniSi8Luni?authkey=Gv1sRgCMPYkvXJ_-rm5wE#5485221609632423842

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Am uitat sa ma laud . Am ajuns si io la cofor. M/am facut blond aluna si am o tunsoare punk boy Dragutzaaa foc!

Eu te cred, ca prea le zici cu foc! Da' curajoasa esti, auzi la ea, punk boy! Tre' sa ma duc sa caut pe net... e cu oarece creasta?

Ioi, ioi, Laura, si vacanta la bunici de abia a inceput!
Partea buna e ca Dani nu plange dupa voi si in afara de cele belele, cred ca se distreaza, nu?
Pupam unde a muscat cainele, si unde a facut injectia

Teutz, ce mare a crescut burtica! Imediat ce vine bebe. Ce noroc ca mama te ajuta! Las-o sa fie ingaduitoare cu Alexia, ca doar asta e treaba bunicilor Eu pot doar sa visez la o bunica pentru copii...

Noi am avut un week-end frumos la prieteni, copiii s-au jucat, noi in principal am mancat... a trecut prea repede!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Citat:

Eu te cred, ca prea le zici cu foc! Da' curajoasa esti, auzi la ea, punk boy! Tre' sa ma duc sa caut pe net... e cu oarece creasta?

Ioi, ioi, Laura, si vacanta la bunici de abia a inceput!
Partea buna e ca Dani nu plange dupa voi si in afara de cele belele, cred ca se distreaza, nu?
Pupam unde a muscat cainele, si unde a facut injectia

Teutz, ce mare a crescut burtica! Imediat ce vine bebe. Ce noroc ca mama te ajuta! Las-o sa fie ingaduitoare cu Alexia, ca doar asta e treaba bunicilor Eu pot doar sa visez la o bunica pentru copii...

Noi am avut un week-end frumos la prieteni, copiii s-au jucat, noi in principal am mancat... a trecut prea repede!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

cum adica vacanta abia a inceput?
adica sa ma mai astept la ceva?????????? pai nu poci, ca o iau razna ... adica oi parea eu echilibrata, dar nu te lasa inselata de aparente
kikineata, super tunsoarea, iti sta f fain, chiar ca ai curaj, dar bravo tie!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Donia, Buna dimineata! Zeceeee, zece cu felicitari, creasta e la locul ei. Zi drept, de cand n/-ai mai luat un zece?

Laura, adicaaaaaa, vacantza e la inceput si tu pe parcurs o sa te obisnuiesti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

cum adica vacanta abia a inceput?
adica sa ma mai astept la ceva??????????

Ei, o zgarietura, o julitura, o muscatura de gascan... ce, n-ai fost in vacanta la bunici?
Cu gascanii eu stiu, trebuie doar sa te arati mai amenintator decat ei, si apoi ei dau inapoi, sa-i faci instructaj lui Dani, sa nu se lase!

kikineata, ai creasta! Ei, dar e domoala, e soft, arata bine.
Ca tot ai zis de asta, mi-ai amintit ca tre' sa-mi fac si eu o programare la tuns la poloneza mea...

Mergi la inceput

Citat:

Donia, Buna dimineata!

Buna sa-ti fie inima!
Ei, mai stau vreo ora si ma culc, ca lucrez la noapte si trebuie sa ma duc la servici odihnita. Adevarul e ca mi-e un somn! La prieteni mai mult am petrecut decat am dormit, inca mai am de recuperat.
Si se anunta o zi calda aici! Numai buna de piscina. Lasa ca ia Roxana vacanta, numai la balacit ma duc cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Si Mihaita trebuia sa faca runda 2 de vacanta la tara..si iar ne-am pricopsit cu otita..iar cu timpan perforat..
Trebuie sa imi iau inima in dinti si s ii scot si amigdalele,ca in ritmul asta sigur ramane cu o hipoacuzie,daca nu o avea-o deja..

Sau ne mutam la mare sa nu mai aiba probleme cu respiratia..

Laura,
Asta e..Doamne-ajuta sa fie bine!Si eu am fost muscata..fix de fund de catelul unui vecin..sa vezi ce mare e acu.. (fundul,nu catelul)
Si nici nu tin minte sa fi facut atatea injectii.
Deci nu a plans dupa tati?

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput