Fulguleti de nov-dec 2006 (231)
Raspunsuri - Pagina 13
chinico spune:
...siiii leeee plouaaaaaa....
ne intorseram din concediu. mama si ce le-a mai plouuuuaaat!!! oroare.
scurt. pamantul rosh, marea turchiz, pinii verzi si casele albe, ca neste bucati de telemea ude printre frunze de salata..mi-e foame.
peisaje bestiale, golfulete ascunse, stanci negre, mancare extraordinara...daca n-ar fi plouat si daca ar fi si mirosit a mare (deloc, pe cuvant, nici macar nitel!) ar fi fost concediul perfect.
...si aici le plouuuuuaaaaa...
poze mii, dureaza prelucrarea.
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chinico poze mii, dureaza prelucrarea. |
Yes, yes!
Nu cumva tu esti omul care aduce ploaia?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Donia
Yes, yes! Nu cumva tu esti omul care aduce ploaia? |
Confirm si io.. si pe'aci inceput rapaiala.. deocamdata in rafale.. le mai da.. mai o pauza.. iar si de la capat.
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
Teutz spune:
Buna seara, buna seara! Mi-am tot facut curaj sa mai dau un semn de viata si, intr-un final, mi-am luat inima in dinti si iata-ma.
Urez si eu la multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat! 
De asemenea, multa sanatate mamicilor si copilasilor bolnaviori!
Noi suntem bine. Alexia a fost acceptata la gradinita din toamna, va merge la grupa de 4 ani. Este foarte incantata si sper sa o tina sentimentul asta. Am inscris-o la inot, a mers saptamana asta de 4 ori si-i place la nebunie. E cea mai mica din grupa si chiar nu ma asteptam sa vrea sa stea singura in apa cu colacul. In prima zi am fost in pragul infarctului, tot aveam impresia ca se va rasturna cu colacul, iar profesoara nu era suficient de aproape pentru a o salva, in caz de ceva. Bineinteles ca eram eu paranoia, copilul era in extaz, totul mergea cum trebuia. ![]()
Eu am deja 29 de saptamani de sarcina, iar de la 20 saptamani nu m-am mai dus la serviciu, pentru ca am tot avut contractii si colul se scurteaza brusc. Trebuie sa stau mai mult in casa, fara sa fac efort, chestie care ma innebuneste. Ma simt cam inutila, dar mai am doua luni si jumatate si gata. Noroc cu mama, ca vine si ma ajuta la treburile casnice, o scoate pe Alexia in parc (le mai insotesc si eu), merge cu noi la inot, ca altfel nu stiu ce m-as fi facut. Alexia va avea o surioara si este foarte multumita, nici nu concepea sa ii fac un fratior.
Am vazut o multime de poze superbe! Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul, cat au crescut puiutii nostri, ce flacai si domnisoare sunt acum, parca mai ieri erau in scutecele. Am admirat si noua generatie de puiuti frumosi, de-abia astept sa iasa si bebelusca mea din burtica.
Si noi ne confruntam cu crize de nervi ale domnisoarei Alexia, care incepe sa bata din picior si sa bazaie daca nu este totul asa cum vrea ea. Mama mea a fost tot timpul cam ingaduitoare ca, deh, sa nu lasam copilul sa planga, ca se imbolnaveste. Eu ii spun ca discutam numai dupa ce se calmeaza si apoi ii explic ce si cum, depinde de motivul supararii ei. Uneori ii trece repede, alteori circul se prelungeste.
Din fericire, in magazine nu avem probleme, intelege ca nu putem cumpara tot ce vedem pe acolo.
Va pup pe fiecare in parte!
Noapte buna!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Mi-am schimbat si semnatura.
Nu mai stiam exact cum, asa ca am bajbait un pic.
Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si
29+ cu 
dandusa spune:
Kiki,
din ce povestesti,garga pare genul de pofticioasa/mancacioasa...Crinuta-i f pretentioasa,zgarma si strecoara pana raman trei lulele.Radu rontaie verdeata in stare naturala de orice fel,mananca aproape orice fel de mancare,pofteste si cere de cate ori ma vede ca bag ceva in gura,pe cand Crinuta...,uf...nu doresc la nimeni sa stie!cand citeam de polonicele de ciorba pe care le mananca garga,zambeam:))Crinuta in zilele bune mananca acel jumatate de ciorbar:))si daca nici eu nu gatesc...si nu ma spetesc sa gatesc.pe cuvant ca-s in priza mai mereu.sa-i fac sa aibe sa aleaga.prefer sa-i iau din timpul de activitati ca sa-i prepar ceva bun de mancare.si...degeaba:((.ca si desert,ori este un tort de fructe de casa,prajituri simple,cornuri etc.ori salata de fructe cu frisca naturala,shake-uri cu lapte si nspe' combinatii de fructe,ori rontaieli expandate,biscuiti de casa etc.
m-ai facut curioasa cu reteta aia,cand ai timp scri-o:))
ps:ca si idee,pe Crinuta nici macar cu junk n-o dai pe spate![]()
Teutz,
oauu ce ma bucur ca ai mai scris!ce putin mai este pana la venirea bebelineiii,doamne nu-mi vine sa cred!catve poze noi cu Alexia,nu mai pui si tu?dar cu burtica???ai mah,nu te-am vazut si eu cu burtica mareeee
mami de Crinuta si Raducu
Laura13 spune:
salutari mamici,
is suparata foc. dani e, dupa cum stiti in vacanta la bunici. si sambata seara l-a muscat un caine maidanez.
de spate.
a facut o injectie de antirabic, mai are 4
. dar i l-au facut in mana. si nu inteleg de ce, ca eu stiu ca se facea in burta ... poate cineva sa ma lamureasca? donia? alte mamici in legatura cu domeniul medical?
pup.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
kikineata spune:
Laura, la noi in parc o fetitza a fost muscata de un pichinez. Asha a facut 5 doze toate in bratze sus. Stiu ca nu se mai fac in burta de mult. I le face alternativ in brate. Chiar imi pare rau, cate rele toate-n k...babei mele
. Nu mai fi suparata important e sa le faca.
kikineata spune:
Si nu mai retin exact dar dozele se fac parca in prima zi, a treia zi, a saptea, a paisprezecea si a douazeci si opta zi. Doar dc cainele e turbat se face intraperitoneal (burta) imunoglobulina antirabica (anticorpi antivirali obtinuti de la cal). La unii am mai auzit de sase doze nu de cinci dar nu ma pricep la asta depinde de timpul cat a trecut cand a muscat pana la prima injectie.
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kikineata Laura, la noi in parc o fetitza a fost muscata de un pichinez. Asha a facut 5 doze toate in bratze sus. Stiu ca nu se mai fac in burta de mult. I le face alternativ in brate. Chiar imi pare rau, cate rele toate-n k...babei mele |
sarut mana de rapsuns. asa am gasit si eu pe net, 5 injectii, la intervalele spuse si de tine.
exact asa ma simt ...cate bube rele ...

soacra mea a fost ffff simpatica, imi spune dani ca tataia a plecat sa omoare cainele cu o bata
pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006