Puiuti de Randunici 2008!! (418)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Vad ca bate vantul pe aici...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut toate pozele, mi-au placuttoti copilasii, Sophie ce frumos sttea de mana cu Ili, Sebaceu la muschiu' gol, plimbare cu caruciorul pe langa lac, si Amira-fotomodel, e tare scumpa cum pozeaza ea!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

am vazut ca s-a discutat despre laptele din timpul noptii..Andru are nopti diferite(asta s-a intamplat de cand a venit caldura,inainte nu era noapte fara lapte) ..cand este cald si stam afara pana tarziu(9.9.30) noaptea nu cere lapte..asta s-a intamplat de vreo cateva zile...

despre meniul lui:
-daca nu bea lapte noaptea ii dau dimineata..daca bea in loc de lapte ii dau iaurt cu paine/biscuiti sau branza cu castraveti sau omleta..micul dejun il serveste in jur de ora 10 pentru ca el doarme pana pe la 9-9.30..dupa micul dejun ii fac suc de portocale...azi i-am facut suc de portocale cu capsuni din gradina...
-pranzul il serveste in jur de ora 13.30-14 si consta in:ciorba(cel mai des)si carne din ciorba(nu lipseste carnea din ciorbapentru ca altfel nu mananca ta'su) ..daca am si felul 2 ia doar cateva lingurite...dupa masa de pranz ii dau cate o cioco hipo de la kinder..un desert ceva...iar apoi la nani un bibe de 250 ml cu lapte
-dupa ce se trezeste bea cate un iaurtel sau mananca o banana sau capsuni pe care le mananca cu o pofta sau cisese depinde ce am..o gustare mica...
-seara mananca mancare gatita si serveste masa in jur de 9,nu mai devreme..uneori s-a intamplat sa manance si mai tarziu,depinde cum intram in casa..apoi la culcare un bibe de 250ml cu lapte...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

mananca f bine, ce bine de tine!

Mergi la inceput

a papat si Muf niste ciorbita de cocosh,pana la urma...
am uitat sa va zic.. la noi se pare ca se nasoleste treaba cu cine sta cu Mufulici, am avut niste discutii idioate cu soacra-mea, care o ia razna sau face intentionat niste lucruri, vorbeste gura fara ea si de Muf nu se ocupa cum trebuie deloc... ori nu poate mai mult de atat, ori nu vrea si de aici si restul... cert e ca i-a taiat iub macaroana oarecum, sa ne lase daca nu poate/vrea sa aiba grija de copil si sa-si vada de batranetile ei... asta e.. mai nasol e ca pica pe ai mei, cu totul, mama lucreaza, tata e la pensie de cateva luni, insa nu stiu cum o fi cu el singur, desi cica se descurca bine.. maine seara il duc la ai mei, lucram amandoi miercuri si asa e cea mai ok varianta, sper doar sa tina... oricum, mama isi ia liber miercuri sa stea cu el, bine ca poate! asteptam reactii din partea femeii aleia, ca altfel nu-i pot spune acum, si daca nu se 're-ofera' sa ne ajute cu baiatul, p-aici nu mai calca si eu nu mai vreau sa am nimic de-a face cu ea!sunt tare ofticata pe ea, tupeul si lipsa de bun simt si respect a atins cote maxime!..
v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna seara!
Ramo, am ras cu lacrimi de patania cu Andru si tare bine mi-a facut! Cu noroc sa fie! Sii, de mancat mananca senzational de bine doar ca, sincer, mancare gatita seara dupa 9, nu stiu...dar voi stiti mai bine.
Luny, e usor sa te sfatuiesc din afara fara a-ti da o solutie...pozitiva DAR un lucru mie imi e clar: copilul, asa dupa cum ne iubim si ne ingrijim copiii noi fetele de pe crenguta, NU il poti lasa cu o persoana in care nu ai incredere, care are nemultumiri si plangeri, care nu-si face treaba etc etc. E destul de greu ca-l stii pe Mufy departe atatea ore cand muncesti, zi sau noapte. Asa ca zic ca mai bine nu se mai re-ofera...
Eu-diagnostic glaucom, confirmat, totusi in faza destul de incipienta; tratament cu picaturi si control cu tomografie de nerv optic aici la Iasi barem la 1 an, ideal la 6 luni. Copil nu mai am voie sa fac (adica inca un motiv) Jos palaria pt oamenii intalniti, in Bucuresti eu nu am intalnit la niciun oftalmolog atata seriozitate si rigurozitate. A meritat. Asta e, nu asta visam sa aud dar cel putin plec lamurita...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

dragelor!

Am citit tot, am vazut toate pozele cu Zana super profi si cool pe trici, cu frumosii de la Ploiesti, cu Tea iubita, cu Amira cea scumpa, din Viena le-am ratat!

zanei pentru prima zi de gradi, si mamei o

Referitor la laptele din timpul noptii si noi il avem, 1 data/2ori pe noapte, depinde de noapte, cu instructiuni clare: 'mama tapte cad'='mama lapte cald'. Apropo de adormitul Dariei, ea nu vrea sa adoarma decat cu lapte si in carucior, uneori leganata, alteori nu, depinde de ce toane are; si pe urma o mut in pat. La suzeta a renuntat singura de prin martie, degetel nu a 'servit', noroc ca avem carucior De mancat, are zile si zile, dar mananca bine, a pus ceva carnita pe ea

Am avut un sfarsit de saptamana incarcat, am fost la cursul festiv al nepotului meu, si Daria a fost tare cuminte, a aplaudat la fiecare absolvent: 'atu bavo'=adik 'altul, bravo' la studenti se referea. M-am putin, ca mi-a tot spus lumea pe acolo ce scumpa e fiica-mea

Gudinde bine ca s-a rezolvat, sa dea Dumnezeu sa fie bine totul, restul conteaza mai putin.

Naty, sunt sigura ca Dumnezeu va avea grija sa fie totul bine

O si pe Cristina de la cluj.

Ramo sa creasca finutul si sa fie Andru cu mult norok

Simo esti deosebita.

Luca cel dormicios.

Luny imi pare tare rau de pataniile voastre!

Send ca scriu de mult la el!

P.S. Geckooooooooo, Zozeeeeeeeeeee, Soviiiiiiiii, Nicol_conteeeeeee, Clauuuuuuuuuuuuuu, etc sper ca sunteti doar ocupate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Kya, dar tu nu ai fost la munca azi? Sau ti-ai luat concediu sa o adaptezi pe mandra la gradi? Si daca educatoarea nu era la 8 la gradi, cu cine ai lasat-o pe Sanzi?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Eu mi-am luat niste zile de liber sa o adaptez pe ea la gradinita sau pe mine, depinde cum privesti.
La 8 copii erau preluati de asitente (ingrijitoare), stateau toti intr-o camera de joaca pana veneau si educatoarele si isi lua fiecare grupa.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cuscra, te-ai lamurit, te rog sa te tii de tratament si cu Dumnezeu inainte speram sa fie bine!

Kya, vezi ca imi esti datoare cu martorul ala. La ce masina ti s-a aprins? Cumva la un Ford? Si zi, ce ai facut?? E ceva de facut? Altceva in afara de schimbat piesa (catalizatorul)?

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Offff, Luny te inteleg cum nu se poate mai bine... Te astept la noi la gradi

Naty bine ca macar stii clar despre ce e vorba, tot e ceva, si in plus e descoperit de timpuriu.

Ramo, Maria

Azi am fost pe ploaie afara (eram in masina pe torentiala aia cumplita) si Sanziana imi repeta de 1000 de ori ca "poua poaie"
la baita

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Deci a zis Ciiish! A vrut la wc, din picioare (l-am cocotat pe colac), si-a repetat Ciiish siii... A facut!!!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput