Puiuti de Randunici 2008!! (418)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Naty Doamne-ajuta pe mai departe!

micului vienez pisacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

salut,

nu am citit inca nimic din urma...nu am mai intrat...am avut un we incarcat..azi, ultima zi de munca...abia astept sa ma odihnesc si eu un pic...insa vad ca deja am umplut 2 capitole de cand am chiulit eu

revin, zilele astea si incerc sa citesc din urma.

va pupic pe toate, noapte buna

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Ursuleataaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ioana cu catalizatorul e in felul urmator:
in primul rand este o piesa care face parte din sistemul de ardere si evacuare a gazelor de esapament, si transforma niste gaze in alte gaze de evacuare (chimie tehnica nu stiu). Are un rol important in reducerea noxelor.
Acum, din cauza a mai multor factori (de exemplu calitatea carburantilor) se acumuleaza pe piesele din interiorul catalizatorului niste depuneri de calamina. Care depuneri in timp, se ard singure, se curata singure, DAR pentru asta trebuie, cica, fortat un pic motorul. Adica trebuie sa-i grabesti arderile, ceva de genul asta. Si acele depuneri se ard, se duc, et voila, problema rezolvata.

Motor fortat inseamna ca trebuie sa-l turezi din cand in cand la viteza mare! Pe vreo 30-40 de kilometri trebuie intensificata activitatea motorului (turat), pentru a se desprinde acele depuneri si a se curata.

Cica chestia asta se intampla mai frecvent cand mergi cu masina in oras, la viteza mica, timp indelungat. Daca mai iesi pe o autostrada si "o arzi" atunci e ok.

Mie martorul pe bord mi s-a aprins la ambele masini (nici una Ford, dar nu conteaza, ca tot motor cu ardere interna este). Si de fiecare data dupa o perioada s-a stins. Deci martorul aprins, nu inseamna neaparat catalizator stricat.

Acum evident, mai exista si cealalta varianta - ca piesa in sine sa se fi stricat. Asta inseamna, intr-adevar ca trebuie schimbata.

Te-ai lamurit?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Wow, Nicoleta bravo! Sunteti baieti mari! Sanziana e in acelasi stadiu - sta in fundul gol, se tine cat poate, dar cand trebuie sa faca cere neaparat un scutec. Face in el, apoi si-l da jos Frate zici ca o musca de kr oilta aia...

Nu stiu de unde a invatat ea sa spuna la bani, "manii" (cu pronuntia exact ca in engleza). La inceput incurca cuvantul cu "badi" (body = orice fel de tricou sau body), iar acum s-a decis la "manii"
O fi facut copilul legatura intre bani... ai lui mami... hm... = manii!

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Buna seara!
Ramo, am ras cu lacrimi de patania cu Andru si tare bine mi-a facut! Cu noroc sa fie! Sii, de mancat mananca senzational de bine doar ca, sincer, mancare gatita seara dupa 9, nu stiu...dar voi stiti mai bine.
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
iti doresc multa sanatate si trebuie sa urmezi cu sfintenie tratamentul ,fara prea mult efort si restul cred ca stii prea bine..cu mancarea..hmmm...ce as putea sa-i dau inafara de mancare gatita?..mentionez ca in sezonul "rece" masa o servea in jur de ora 20(nu are probleme cu burtica,nu are dureri,doarme f bine) acum de cand a venit vara mancam in jur de ora 21...si adoarme in jur de 23-23.30...in timpul asta are reprize de zbenguit,topait..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Ramo nu joci si tu la un loto, ceva...

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kya, Matei nu sta in fundul gol. Si azi avea scutecul pe el, l-am dat jos (gen chilotei). Eu sunt sigura ca nu se vor casatori niciunii cu scutec!

Ramo, si Stefan facea de-astea... cu desprins scutecul, pasat bobitele... pe la 2 ani... Norocosul mamii!

Naty, sanatate, ai grija de ochii tai!

Luny, cu soacra ce sa iti spun? Este nasol cand sunt tensiuni... vedeti voi cum rezolvati! Soacra mea cand statea cu Stefan isi dadea toata silinta! Mama insa mereu cartea... "Norocul" nostru ca nu puteau sta mult...

Ma duc la nani, maine este o noua zi!!

Copiii si-au primit cadourile, voi ce cadouri le luati? Matei a primit asta: este pentru 3 ani, dar sper sa ii placa (ii place, dar sa-l ajut...). Stefan a primit un Lego Star Wars.

http://www.amazon.com/Plan-Toy-Geometric-Peg-Board/dp/B000FZND9U

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Nico eu sper doar sa nu se marite in fundu' gol!

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutti!

am intrat sa va salut
toata ziua am facut bagaje
maiine pleaca bagajele spre mare cu masina ,noi miercuri
cu avionul
am emotii cu Eric,in lift urla de numa

Ramo am vrut sa te intreb la ce ora se culca Andru de se trezeste
la 9-10,dar am vazut ca ai scris ceva mai devreme
Eric se culca la ora 21 si doarme pana la 7 dimineata
Marc de la 22 pana la 7 dimineata
nu mai bea nici unul lapte noaptea
inainte de culcare un bibe de lapte amandoi si noapte buna!
eu am un fix cu programul copiilor
aprox.la aceeasi ora mananca si au pepriza de somn in fiecare
zi
din punctul asta de vedere sunt cam rigida
nu conteaza daca avem musafiri ,noi l-e facem programul
de seara la prunci
au intrat si ei in rutina asta,asa pot si eu sa imi planific
mult mai bine timpul liber

Naty

am vazut-o pe Amira care e o dulceata

Luny imi pare rau ca nu va intelegeti cu socrela ,dar decat
sa fie asa tensiune mai bine nu