Puiuti de Randunici 2008!! (418)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, tu deja te-ncurci in cuscre! Unde ziceai ca ai luat cursuri de santaj?

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

aoleu, cat despre incuscreala cu Nico....vai de fundul meu, ca nu stiu nik despre capuse........si de cand cu 25% cred ca voi sti cu 25% mai putin din orice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchi, ce vrei sa stii?

Ma duc sa ma intind oleaca, la si jumate tre sa-l trezesc pe pici si dupa numai intr-o fuga-fuga o tin!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hello! Sunt vraiste cu timpul liber

Dar trebuie sa laud CP-ul: avem usa noua la bloc, cu geam termopan si tamplarie de PVC , in urma eforturilor lor exclusive. Sa ma ia inima cand m-am dus acasa sa mananc, disparuse usa veche din fier verde . So...eh??!

Sanzi !

Atat am putut

Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Wrong...adica am postat aiurea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut

tuchi garda usoara
raluca ma bucur pentru prima zi de gradi reusita si fara plansete ...daca stiam ca te-ai oferit sa faci curat te invitam la mine..m-am apucat sa spal prin bucatarie,baie si hol.. am dat cu prea mult detartrant pe cada iar acum ma ustura nasul,in gat am ceva care ma deranjeaza si imi vine sa ...cand m-am aplecat sa frec cada mi-a venit sa tusesc si am infalat rahatel d'asta...

si sa vaspun ce mai face Andru macar sa fie cu noroc...

am iesit afara si l-am lasat fara pampers...am fost prin gradina,ne-am dat in leagan,ne-am jucat in nisip..l-am pus de cateva ori sa faca pipi si nimic..apoi am venit in curte..si-a facut de lucru cu niste masinute iar eu m-am apucat sa dau cu matura in foisor apoi pe langa...la un moment dat il vad ca se baga dupa foisor ..m-am uitat si am zis ca se joaca..acolo avem niste tevi bagate in ciment care sunt acoperite cu niste capacele de plastic si are o placere sa se joace cu ele..eu am zis ca asta face dar surpiza era alta...la un moment dat a venit la mine si intinde mainile..sa-mi vina rau nu alta avea mainile pline de kk unsuros,la gura era murdar,macar sa fie cu noroc,pe pantaloni,peste tot...la prima vedere am crezut ca a gasit vreun rahatel de pisica si s-a jucat cu el dar apoi m-am adunat si mi-am dat seama ca el era fara pampers...cand ma duc la locul cu pricina a avut grija sa-l intinda ca pe aluat in vreo 2-3 locuri,langa cateva bucatele ,prin iarba la fel ..pe adidasi..peste tot...

edit :la noi a inceput sa ploua

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Salutare!!!
Sa va spun lucrurile importante: Luca a dormit de la 22 pana la 6.30 azi noapte, iar azi de la 1 la 4...

Am fost la tara in weekend. Matei a stat la putzulica goala, fara sandale, dar cu ciorapi, ca era cam denivelat.. A alergat prin curte, casa, gradina.. A cazut peste tot, are genunchii plini de bube/ zgarieturi, coatele la fel si pe frunte vreo 3 semne...
N-a zis deloc de pipi, doar a facut cand i-a venit... Si i-a venit des, peste tot..

Voiam sa mai zic cate ceva, dar Lucutza ma cheama...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am vazut ca s-a discutat despre laptele din timpul noptii..Andru are nopti diferite(asta s-a intamplat de cand a venit caldura,inainte nu era noapte fara lapte) ..cand este cald si stam afara pana tarziu(9.9.30) noaptea nu cere lapte..asta s-a intamplat de vreo cateva zile...

despre meniul lui:
-daca nu bea lapte noaptea ii dau dimineata..daca bea in loc de lapte ii dau iaurt cu paine/biscuiti sau branza cu castraveti sau omleta..micul dejun il serveste in jur de ora 10 pentru ca el doarme pana pe la 9-9.30..dupa micul dejun ii fac suc de portocale...azi i-am facut suc de portocale cu capsuni din gradina...
-pranzul il serveste in jur de ora 13.30-14 si consta in:ciorba(cel mai des)si carne din ciorba(nu lipseste carnea din ciorbapentru ca altfel nu mananca ta'su) ..daca am si felul 2 ia doar cateva lingurite...dupa masa de pranz ii dau cate o cioco hipo de la kinder..un desert ceva...iar apoi la nani un bibe de 250 ml cu lapte
-dupa ce se trezeste bea cate un iaurtel sau mananca o banana sau capsuni pe care le mananca cu o pofta sau cisese depinde ce am..o gustare mica...
-seara mananca mancare gatita si serveste masa in jur de 9,nu mai devreme..uneori s-a intamplat sa manance si mai tarziu,depinde cum intram in casa..apoi la culcare un bibe de 250ml cu lapte...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Muf e in greva foamei complet, a baut 2 bibe de lapte, nu a mancat nimic azi.. 2 bucatele de branza si 2 de covrig uscat.. orice il intreb, nu vrea.. imi vine sa ma arunc de pe bloc!
il las in pace si cu asta basta.. daca si maine e la fel, iar copro..

kya m-am gandit la voi azi! eram sigura ca va fi bine, si o sa te obisnuiesti si tu cu ideea cat de curand!ai spalat, frecat, curatat tot azi?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Kya, dar tu nu ai fost la munca azi? Sau ti-ai luat concediu sa o adaptezi pe mandra la gradi? Si daca educatoarea nu era la 8 la gradi, cu cine ai lasat-o pe Sanzi?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput