Puiuti de Randunici 2008!! (418)
Raspunsuri - Pagina 12
raluca2107 spune:
Si asa va fi si mai tarziu
: Ce ai facut azi la scoala? Raspuns: Bine! 
Nimic nou? Nu!
Pai de ce te mai duci? Pai trebuie....
Nicoleta spune:
Kya, bravo, ati avut o prima zi super!
Si ca sa vedeti ca nu sunt cu capul (prea tare)... de cand am venit aici am tot citit, stiu ca nu este indicat sa scoti singur capusa, stiu ca mai bine mergi la medic, stiu ca se dezinfecteaza locul etc. Si mai stiu ca daca se inroseste locul nu este bine. Fiindca minunatele astea sunt purtatoare nu numai de virusul care da meningoencefalita (noi ne-am vaccinat, mai putin Matei, care va fi si el dupa ce.i dispar mucii), ci si de bacterii care dau Borelioza. De aia ma tem eu, fiindca eu asa am avut, capusa rupta, zona inflamata si rosie, in cercuri... Si macar de as fi cu capul si nu as avea minunea asta, despre care in Ro nu stiu decat extrem de putini (si dr de familie stia, pe vremuri, dar nu stiu daca tratamentul dat a fost corect, eficient....). Am citit mai nou chiar pe DC ca efectele apar si dupa ani intregi... Asa ca na, nu am ce face si imi mai fac o analiza! 

![]()
![]()
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Nicoleta spune:
Raluca, perfecta dreptate! Cum fost astazi la scoala? Bine. Si ce ati mai invatat nou? Nimic. Cum nimic? Nicio litera noua? Nu, ti-am mai spus ca nu. Dar astazi la hort Erencan m-a lasat sa ma joc cu tendoul lui!!
Mai sunt si zile in care imi spune din proprie initiativa ca au o lectie noua, ca au facut socoteli complicate...![]()

amira_roxana spune:
kya
felicitari pentru reusita cu gradi. abia astept sa vad cum reactioneaza si Amira la toamna...
va multumesc la toate pt aprecieri

. pozele cu casute sunt facute la muzeul satului din rm valcea, am fost intr-o duminica acolo. va recomand cu caldura locul, e pe un deal frumos, un loc cu iarba si pajiste intinsa, pe unde pot alerga copiii...si e asa liniste!
back to work!
Nicoleta spune:
Si nu, nu am fantezii cu oameni in halate albe. 

Poate exagerez, nu stiu sigur. Dar daca tot pot sa aflu, mai ales ca am patit asta, de ce nu? Mai las putin sange si gata! Hai mai, chiar nu este nimeni care sa inteleaga? Am ameteli, dureri de cap, uneori mi se contracta degetele de la mana dreapta... analizele sunt bune, dar sunt generale, deci motive simple nu-s. Ma duc sa-mi odihnesc neuronul.

mimonix spune:
Kya
pukipukipopapapa
Ostropel cu mamaliguta , wow!
Nico, capsorul mami
Si fanteziile alea
Naty s-auzim de bine 
Alice lasa datoria, bine ca plecati totusi!
Raluca m-am tavalit de ras , bun banc 

Cica doi homosexuali se iubeau de nu mai puteau.Si aveau fantezii care mai de care
La un moment dat, unuia ii vine ideea sa o faca in avion. Si isi iau ei bilete, se urca, decoleaza, se duc la toaleta. N-aveau loc
Suparare mare, se intorc la locurile lor dar n-aveau stare
La care unul dintre ei zice: hai ma s-o facem aici, pe scaun! Alalalt nu si nu, ca e lume, ca se aude...La care primul zice "hai ma sa facem o proba!" si intreaba in gura mare:"are cineva un pix?" Nu raspunde nimeni...apoi inca o data , mai tare "are cineva un pix?" nimic...niciun raspuns. Zice "vezi ma, nu-i nimeni atent ce facem noi, nu se aude nimic"
Si se pun pe treaba, si o tin tot asa fericiti pana la destinatie. La coborare, stuardeza, zambea protocolar tuturor pasagerilor , le zicea la revedere. Un amarat, din spate, murdar tot ca vai de el, vomase tot drumul, nu mai avea putere.Stuardeza il intreaba "v-a fost rau?" El abia mai avea putere sa dea din cap. Ea insista" dar bine, puteati sa cereti ajutor, un pahar cu apa, o punga ceva" La care ala, livid , raspunde " lasati, ca cerut unul un pix si-am vazut eu dup-aia ce-a patit" 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mimonix spune:
Am vazut si pozele de week-end
Mi-a placut f mult nenea cu trefla
,Amira cea codana si ochioasa
, Seb la bustul gol, Sof cu talpitele goale, minituchita =ilincuta
si am apreciat din ochi care este noul Tuchitz
Daca am apreciat corect, nota 10 si tot inainte pionieri ![]()

Astept poze si cu nasa Ramo
si cu Thea cea isteata ...pe ultima suta in Crang de luna viitoare in Richmond Park ![]()
Gata, vorba lui Ariel, run Forest, run 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Nicoleta spune:
Cum am zis de ace si sange, gata si Mimo! Si deci din toate pozele alea tie doar nenea cu trefla ti-a placut ma?? ![]()

mimonix spune:
Mda, eu ma gandeam ca intrarea lui "Seb pe fir" Nicoletei i-ar conveni...nu de alta, dar cuscra cuscrei ar fi doctorita si uite asa , mai la o aniversare, mai la o masa festiva s-ar mai trata si ea de o capusa, de un pitic...Dar NU MA LAS, fac eu ordine cu voi, saptamanal ma duc la Ploiesti de acum
Numa' daca vede Sof ce masina de tuns iarba bengoasa are Dudu si uita de Seb
Si cu cuscra ma-nteleg eu ca de nu, o torn la comitetul de primire
Nu degeaba m-a poreclit Achmed ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
tuchita spune:
are cineva un pix????![]()
Ce faci, Mimo, oki de soacra????![]()
bai n-am nici un chef de garda asta...stau ca pe ghimpi pt ca copiii au fost in excursie la zoo cu gradi....gradina zoologica pe care au vazut-o de 2 ori in 2 luni, si de fiecare data Seb a facut criza cu tavaleala si urlete dupa zona ursilor....sunt curioasa daca azi a repetat numarul.
In plus, cica trebuie sa ii iau mai devreme, la jumate....se duce o infirmiera de la mine sa ii ia...sta cu ei prin parc si probabil ma vor si vizita pana vine omul de la munca sa ii preia....
Bona permanenta cu care sa stau in casa nu vreau nici sa ma pici...ma refeream la o bona care sa fie a mea, la dispozitia mea cand are muschiul meu nevoie!