Puiuti de Randunici 2008!! (418)
Raspunsuri - Pagina 11
Nicoleta spune:
Neata.
Raluca, tu parca stateai cu socrii?![]()
Kya, va fi bine! sa ne povestesti ce a zis dna educatoare.
Naty, bafta, sa fie bine!
Alice, nu stiu daca am zis, Thea ta ma uimeste de fiecare data! Este o frumoasa di o desteapta! Poate te induri si cu ceva poze...
Tuchi, bafta cu casa si cu bona! Permanenta zici? Adica va sta la voi mereu?
Eu am dat o tura prin magazine, le-am luat baietilor ceva de imbracat... nu mare lucru, asa, de iesit afara... si lui Stefan 4 tricouri de 1 Iunie, la amandoi niste pantaloni de bumbac, 3/4. Matei are o groamada de tricouri, mai ales mostenite. Lui i-ar trebui pantaloni scurti...
Mi.a zis A ca este caldura mare, inca nu sufera ca sta numai in AC, cum i-o pica si asta pana la urma...
Ma duc sa strang prin casa. Vremea asa se jalesti si pi la noi...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

natynic spune:
Da, Tuchi, asa o fi fost, capsorul, am retinut eu prost!
-pe mine m-a impresionat felul de a vorbi cu pacientul, e de-a dreptul placut si reconfortant! Si, Domnul sa-ti ajute sa-ti implinesti dorintele!
Kya, eu de facut curat n-am sa-ti dau, in schimb am acasa un munte Everest de rufe de calcat, ce zici, te tenteaza sa dai o fuga sau nu consumi suficienta adrenalina?![]()
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
Nicoleta spune:
Kya, la mine poti face tot ce vrei tu dintre calcat, curatenie, pus la spalat, intins rufe, mancare, plimbat copiii... Eu chiar nu sunt mofturoasa deloc!
La mine este mereu loc de mai bine!
Ma roade un gand... m-a muscat o capusa acum 12 ani... s-a inflamat, s-a inrosit, s-a tumefiat... eu de vreo cativa ani am probleme... recurente: ameteli, stari de oboseala... asta o fi? Am scris un mail medicului de familie, sper sa nu-mi spuna ca sunt cu capul... ![]()

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

luny spune:
va vad!
scurt, 2 vorbe:
aparitii noi, Alicel si cuscra, restul mai tarziu.. poze nu pot sa vad, pe seara acasa, sper..
m-am amuzat tare cu Naty si moldovenii
, bafta la consult!
paaaaaa
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
piki piki puka papa popa
uite asa nu-i tace gura o secunda de cand am intrat in casa!! E in mare verva, canta, rade, sare (dupa un joc pe care se pare ca l-a invatat azi
).
Offf, Doamne, am supravietuit si zilei asteia
Cica a plans doar putin la inceput si inca putin la sfarsit.
Cica a si mancat
- azi au avut supa crema de legume, si ostropel de pui cu mamaliguta. S-a jucat cu copii, a socializat... etc. A fost bine.
E doar frustrant deocamdata ca nu poate ea sa-mi povesteasca cu gurita ei cum a fost. Dar la intrebarea daca mai mergem si maine, a fost un DA hotarat. Deci presupun ca e de bine! Doamne ajuta!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Bafta, Naty!Sunt cu ochii pe tine!
Nicoleta, eu acum un an si ceva i-am gasit lui David o capusa pe piept. Abia intrase in piele si era minuscula, f greu mi-am dat seama ce era. Sper sa nu aiba nimic! Aseara o vecina de-a maica-mii si-a gasit una infipta in spinare... Eu am avut una in pulpa piciorului acum vreo 10 ani. Cred ca daca le gasesti la timp nu e nimic grav. Plus ca nu cred ca toate sunt atat de periculoase.
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Vai, Kya, ce ma bucur ca a fost o reusita prima zi la gradi! S-o tina tot asa!
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
Eu despre capuse stiu asa - dau meningita!
In Austria e o intreaga isterie despre Zecken (ca si in Germania de altfel) pentru ca specia care de capuse care traieste acolo este periculoasa. Din cauza asta ei pun maaaare accent pe vaccin.
Cele de la noi, nu sunt periculoase, si d-aia nu se intampla nimic.
Nu prea are nici legatura cu descoperitul la timp, pentru ca daca te-a intepet, te-a intepat, iti suge singele si gata. Mai stiu ca nu se recomanda scoaterea lor singur, acasa. Adica ea intra sub piele, se umfla de sange si se mareste. Daca zgandari locul sa o scoti singur, risti ca o rupi, si sa-i ramana vreun picior ceva in rana, si atunci e rau. In Austria, daca o o capusa sub piele, te duci la dr, si o scoate el!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Vai, Kya, ce ma bucur ca a fost o reusita prima zi la gradi! S-o tina tot asa! mami de David si samburica Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Mersi,
dar ma astept si la etapa aia cand dupa cateva zile o sa planga ca din gura de sarpe... asa-i?Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
Nicoleto, esti cu capsorul, muica!
Kya, ai vazut ca a fost bine!
Cat despre povestit....Ilinca nici acum nu zice mai nimic din ceea ce face la gradi....cand se joaca cu jucariile o mai aud cantand sau recitand si ma prind ca a mai invatat cate ceva.
In rest imi spune ca nu isi aduce aminte!
iar Seb....nici macar atat!