Puiuti de Randunici 2008!! (418)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am uitat: ziceam ca vorbeste Matei. Il rugam sa repete cuvinte. Repeta ce poate, la ce nu poate nu se baga sa repete, zice doar "Da!". Azi s-a murdarit pe maini afara si mi-a zis: "Cutza!" (curata) Si apropo de aprecierea pericolului: sare si fuge prin pat, se opreste la margine si razand zice "Gade, gade!" (cade) Asa i se limba plimba-n gura! Asa dulcic este!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

In sfarsit am si eu liniste in casa!
Naty,asteptam doar vesti bune
Roxana,felicitari pt slabit.Ai o fata tare frumoasa
Olga,sa nu iti imaginezi peisaje de visca nu e cazul.E un rausor mic-mic care trece prin prima curte.Cum stam aproape de padure cred ca de pe acolo vine...cei mai fericiti ca avem raul asta sunt copii-normal,Labus si ratele vecinilor!
Nico,"data viitoare" sa sti ca va fi mai fain!
Alice,neaparat poze cu vorbareata ta!

L-am tinut afara azi pe bebe vreo 3 ore si am gandeam ca dupa baie va dormi tun,da de unde....Sam a baut ca disperatul 400 ml de lapte.David maine are greva,sta acasa ,marti va merge in Parc cu colegii iar la ora 16 are alta auditie!Tot marti ii facem maslu lui Siluan si vine pr meu duhovnic cu moastele Sf Nectarie-sa dea DD sa se faca bine!
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty sa vii cu vesti bune..doamne ajuta

kya bafta gradinaritei si un si pentru tine sa treaca emotiile

olgu ce sa zic ..sunt mamica de baietel ,MIhai Cristian..un dulce,un bb fff cuminte,nu a plans absolut deloc,nici la biserica ,nici la restaurant..la restaurant a mancat si a dormit incontinuu..la biserica am avut emotii mari,simteam cum imi sare inima din piept...nasa e rolul principal in tot asa ca am simtit si trait fiecare moment cu sudoare...azi i-am facut baita de mir ,din nou un bb cuminte...m-am descurcat de minune ..mai rar asa bbelusi cumintei,sa stea la orcine,sa stea in zgomot,sa doarma oriunde,sa-i faca baita oricine,sa-l imbrace oricine...super,a fost educat f bine.. o sa pun si poze dar acum nu am ff multe ...cand o sa intru in posesia lor le postez si aici..pe Andru l-am lasat cu sora mea,s-a comportat exceptional,s-a plimbat ,a fost la MET=mc,in parc..a fost incantat..azi l-am luat si pe el la baita de mir ..la fel ,la inceput a fost timid dar apoi s-a integrat f bine..a primit laude,ca e un copil vesel,mereu cu zambetul pe buze,f bine dezvoltat,vorbaret,din discutiile purtate cu el s-a dedus ca-i plac animalele si mingea..povestitle,a vorbit de nif-nif,nuf-nuf,naf-naf...a vorbit despre personajele din poeziile si cantecelele favorite...si multe multe..pe la ora 15 am auzit o rugaminte"mami a nani"..asa ca ne-am luat talpasita si ne-am indreptat spre casa,via oltenia..

si cam atat..acum ma duc la nani ca-s putin obosita...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

'Neata!

Serviti cu incredere:

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata!
Alice Ufff, mare nevoie aveam de cafeaua asta!

Gata, am lasat copila la gradi, sunt mandra si de mine si de ea, ca ne-am despartit frumos. S-a agatat un pic de mine, dar cand a vazut jucariile si copii s-a calmat si a inceput sa se joace.

Acum stau un pic pe ghimpi, si abia astept ora 1 sa ma duc sa o iau! Data trecuta cand am fost am uitat sa-i cer directoarei user si parola pentru camerele video, asa ca acum n-am la ce sa mai uit Stau si fac 13-14...

In fine... oare or sti sa-mi gaseasca nr de telefon in fisa, sa ma sune, daca s-o intampla ceva?
Pe educatoare n-am vazut-o inca, pentru ca vine in jur de 8:30, si n-aveam cum sa astept acolo, ca trebuia sa nu ma mai vada Sanziana.
Oare trebuia sa stau constiincioasa in fata portii sa o astept?

M-am gandit ca oricum o sa vorbim mai mult la 13.

Si acum, ca sa-mi ocup timpul, o sa ma duc sa fac curatenie schizoida , o sa frec ca disperata tot ce prind...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, va fi bine, stai linistita-off, cunosc aceasta stare de prima zi. Sanatoasa sa fie Zana (si ea e oricum) ca in rest va fi super, vei vedea!
Eu am inceput investigatiile...am fost la spital la 7.30, ma mai duc la 10.30, apoi la 12 si tot asa-un protocol intreg. Probabil nu va iesi bine, dupa primele semne, am totusi moralul bun. Acolo-cade spitalul pe ei, e cladire de-aia veche dar toata lumea mi s-a parut super profi...si amuzanta cu accentul: "ridicati capusorul sus, cu ochisorii priviti drept inainte". Intr-un fel nu e de mirare ca cei din provincie se sperie de Bucuresti (bucuresteni)-aici, de exemplu, insusi timpul pare a curge altfel, mult mai lin...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Naty, merci de info si bafta multa!! Eu, ca moldoveanca "lina" nu m-a putut adapta la Bucuresti, nu mi-a placut niciodata ritmul rapid de viata de acolo.

Roxana, ce frumoasa e Amira!!!Si ce par luuuung are, e delicioasa! Bafta in continuare cu slabitul.

Mimo, stiu ca-s datoare-vanduta, sper sa-mi spal obrazul candva...

Olgu, Nu mai suntem in formatie completa, dar ne reunim curand. Cu emigratul...e f f mult de discutat pe langa, poate o sa am timp vreodata. Oricum, parerile le voi expune dupa ce voi ajunge acolo, sa vad "cu ochii mei".

Simo, pt tine si un mare pt baietii tai, poze cu Thea nu prea am, nu i-am mai facut cam de mult, o sa vad cand am timp sa incarc cateva.

Ramo, sa treaca oboseala.

Nico, s-a scos Stef cu propunerea lui de cadou!

Kya, forta fie cu tine! Shmotru linistitor iti doresc! Zana va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bueeeey! Nu vreti sa vin sa fac curatenie si la voi? Hai, acum, ca sunt in verva!

Naty mult succes si sanatate. De ce esti asa de pesimista, si zici ca va iesi rau? O sa iasa asa cum este, si vei lua masurile in consecinta, nu? Hai, capusorul sus!

Alicel sa stii ca asteptam poze

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

neata!
N-am chef, nimic nou...sunt suparata ca atunci cand sunt de garda trebuie sa ma milogesc de unii sa-mi ia copiii....de-abia astept sa ma mut, sa-mi iau bona permanenta, sa nu mai stau sa ma rog de altii, in ciuda faptului ca platesc...
Gata, m-am jelit destul!

Multumim de aprecieri!

Naty, bafta multa!
Si corect moldoveneste se zice capsorul!

Alicel, multam de cafea! Thea e fenomenala, ca de obicei!
Raluca, tragi o fuga pana la Ploiesti? curatenie, mancare, de toate am!
O sa fie bine cu Zana, ai sa vezi.
Numai sa nu mai fii tu stresata pt ca ea va simti si va reactiona ca atare!

Gata, ma apuc de treaba!( nu ca pana acum as fi stat!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

O femeie cauta o carte in biblioteca. Sotul o intreaba:
- Ce cauti draga?
- Stii unde-i cartea aia "Cum sa traim pana la 140 de ani" ?
- Da, tocmai am aruncat-o...
- De ce ?
- Incepuse ma-ta s-o citeasca !

Mergi la inceput