Sa incercam sa ramanem pozitivi!
Raspunsuri - Pagina 4
monaraus spune:
Si eu am fost "atinsa" de gestul facut de o doamna in varsta, la pensie, vecina cu noi, care a fost bona fetitei mele, iar acum am rugat-o sa vina cu noi la nunta la care am cununat ca sa stea cu cel mic, ziua in urma noastra, seara la hotel langa restaurant. Ieri cand ne-am vazut sa-i dau banii, 2 milioane am hotarat eu, ea mi-a intins un milion inapoi, zicand ca oameni suntem si trebuie sa ne ajutam... Sincer, cunoscand-o, ma asteptam sa nu ii ia pe toti, dar m-am gandit ca si ea e pensionara si ei i se taie din pensie mai mult decat mi se taie mie din indemnizatie... "De amarata ce eram, imi mai taie si din pensie..., dar sa fim noi si mai ales copiii sanatosi..."
Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)
gabriela42 spune:
sunt pozitiva si exagerat de optimista.in fiecare zi cu sanatate a mea si a familiei incepem o sarbatoare!cei din jur cind au o problema ma cauta,ei stiu ca pot demonta prin gluma si optimism multe probleme pe care uneori oamenii le vad tragice prin prisma pesimismului.vineri am fost nevoita sa merg cu autobuzul aproape o ora,era f aglomerat si cum oamenii sunt suparati gat se si pune de comentarii multe,negative incarcate cu venin.eu aveam si baietelul cu mine care nu este obisnuit cu tipete si ton ridicat.linga noi am gasit partenere de discutie doua surori minunate una 80ani cealalta 84.bastoane palarii zimbet pe buze ....doamne am zis mai le pup de drag!il invatam pe pitic poezia de serbare dar nu se mai auzea in autobuz ce ziceam eu (puiul statea vecin cu doamnele)si uite cum una dintre ele stia poezia de la nepotica si au imvatat-o impreuna.eh dar unde credeti ca se duceau?la muzeul satului in vizita!daca nu aveam treaba eram in stare sa ma duc cu piticul si cu minunatele la muzeu.cred ca optimismul lungeste viata si o infrumuseteaza,aduce multi prieteni adevarati si chiar sanatate(macar psihica)
Gabrilici spune:
Bravooo, Gabriela42!!!Felicitari!Asta da exemplu:sa nu te enervezi intr-un autobuz aglomerat si, mai mult, sa profiti de 'timpul liber'pentru a repeta poezia cu baietelul!!Super tare!
Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa
Gabrilici spune:
Draga Blackgirl, sa nu crezi ca eu merg la shopping zilnic.imi cautam o bluza pentru o nunta.Si nu am dat 150 pe ea.eram in magazin si o admiram.Vroiam doar sa spun ca am intalnit un om care m-a impresionat.Sincer m-ar impresiona si daca cineva mi-ar intinde o cana cu apa.nu despre bani e vorba aici.eu ma imbrac, atunci cand pot, de la magazinele din cartier, celebrele 10-12 lei orice produs.dar la o nunta nu prea merge sa iti iei de acolo.
Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa
blackgirl0 spune:
Gabrilici, nu ai de ce sa te justifici fata de mine! Insa se pare ca nu m-am facut eu inteleasa. M-am legat ca fapt divers de chestia cu shoppingul, caci eu, per total, sunt optimista din moment ce m-am bagat la credit (sinucidere financiara din punct de vedere al multor cunoscuti). Insa legat de nunti cum procedez: haine de ocazie imprumutate de la prietene. Pe bune, la ultima sindrofie am luat o rochie imprumut de la fina mea. Am dus-o la curatatorie si m-a costat 20 ron. Si nici numai geme dulapul de haine de ocazie, scumpe si pe care le imbrac doar 1-2 ori in viata. Poate te ajuta si pe tine.
Vikinga, multumesc! Esti o mare Doamna!
Guestus spune:
Nu aveti haine de nunti..asta da problema grava....
Nu mai spuneti ca si yo am ramas fara icre negre si am 3 lazi de sampanie in beci ....dar o sa ma chinui sa ramin pozitiv.
blackgirl0 spune:
Off topic: Guestus, da, stiu ca eu nu ma incadrez aici, in atmosfera topicului. Insa deh! nunti/botezuri se fac si pe timp de criza si daca mai sunt si obligatii...
Un lucru as vrea sa se realizeze acum pe timp de criza, mai ales ca nimeni nu mananca oricum tot din farfurie la sindrofii, 4 feluri de mancare in 7-8 ore. As incerca sa implementez sistemul: familia si portia. In loc de bauturi alcoolice, apa plata! Asa ne costa mai ieftin si nici nu aruncam mancare aiurea. Ne mentinem mai supli, nimanui nu i se mai depune ceva pe coronare, deci costuri in sistenul sanitar mici.
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Off topic: Guestus, da, stiu ca eu nu ma incadrez aici, in atmosfera topicului. Insa deh! nunti/botezuri se fac si pe timp de criza si daca mai sunt si obligatii... Un lucru as vrea sa se realizeze acum pe timp de criza, mai ales ca nimeni nu mananca oricum tot din farfurie la sindrofii, 4 feluri de mancare in 7-8 ore. As incerca sa implementez sistemul: familia si portia. In loc de bauturi alcoolice, apa plata! Asa ne costa mai ieftin si nici nu aruncam mancare aiurea. Ne mentinem mai supli, nimanui nu i se mai depune ceva pe coronare, deci costuri in sistenul sanitar mici. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Black,noi n-am mai facut deloc asa!N-am mai facut omul si portia ci un bufet cu tot felul de chestii si fiecare si-a luat pe farfurie ce i-a placut .Ne-a costat si mult mai putin si am multumit si pe toata lumea!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Nu aveti haine de nunti..asta da problema grava.... Nu mai spuneti ca si yo am ramas fara icre negre si am 3 lazi de sampanie in beci ....dar o sa ma chinui sa ramin pozitiv. |
guestus, vreau sa nu te chinui sa ramai pozitiv, ca atunci numa pozitiv nu esti. trimit niste icre negre cu dhl-elul. si sa-mi pastrezi si mie o sticla de sampanie.
gabrilici, ptr subiect!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Guestus spune:
Decit sa va plingeti ca nu aveti haine sa va laudati la nunti mai bine faceti organizatia "femeia in lupta cu criza".
Si apoi faceti o baza de date comuna cu hainele care le aveti in dulap si le imprumutati..de la una la alta. e greu?
Si uite cum dati o mare lovitura lui albu si lui botezatu si lu venera. Cred ca si un magazin de genul asta ar merge ca focul.... sa inchiriezi haine la nunti botezuri si inmormintari.