Sa incercam sa ramanem pozitivi!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Guestus, vezi ca ai ajuns la ideea mea! De ce sa mai plang prin malluri in fata vitrinelor cu tzoale ca nu am bani? Mai bine sa raman pozitiva, cu gandul ca va muri de ciuda nevasta sefului cand ma va admira in noua tinuta imprumutata de la fina/nasa/verisoara/vecina, lucru pe care ea nu-l stie.

Laura, se vede ca nu ai facut nunta in Ro. Daca faceai asa ceva aici, ramaneai cu datoriile dupa nunta, caci nimeni numai "cinstea" cu nimic dupa ce au fost pusi sa faca foamea! Dar daca s-ar practica la scara mare, altfel ar sta situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Multumesc pentru flori, Kariguld!
Cat despre haine imprumutate..eu taman pe alea le stric.asa ca din an in pasti imi cumpar ceva care sa mearga si la alte ocazii.si daca stric, barem nu are cine sa se supere pe mine.

Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si daca una e mai inalta si alta mai pitica si una are 45kg si una 65 kg sau chiar mai mult cum impaci minunatul schimb Guestus?Poate ne inveti si pe noi ca de....nu stiam ca mai si discriminezi...dupa tine ar trebui sa fim toate la fel...eventual sa si ascultam de tine,nu?

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Hai acum, Madalina, ideea nu este rea! Si chiar imi vine greu sa cred ca nu ai prin preajma femei cu aceleasi date fizice (inaltime, greutate) de la care sa nu poti imprumuta haine.

Gabrilici, un curatat profi este undeva spre 20-40 ron, adica mult mai ieftin decat tinuta de gala pe care o porti de maxim 2-3 ori in viata. Solutii exista la orice, numai sa vrei sa le vezi.

Mergi la inceput

Multumesc, blackgirl!e o idee, de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

nici mie nu-mi vine sa cred ca eram cea mai slaba din gasca mea si acum sunt cea care poarta hainele sotului.....ca in ale mele nu pot sa strau jos si zau ca nu am persoane de la care sa pot lua....la 80 de kile acu`..de la 65...e cam mare diferenta nu?cel putin acu` de la 75A am 95 C...fetele or sa inteleaga...scuze modul de a scrie dar fiica-mea se catara pe mine......

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Mada, nu-i asa c-ar fi misto sa ne cresca doar marimea la sutien?sa ramanem suple si dotate la ... bust...off eu aveam 54 kg cum 6 ani.dupa care am ajuns la 70, in sarcina la 89 si acum iar la 70.vai de biata mea piele, care nu mai intelege nimic.m-am saturat sa-mi iau haine care 'se intind' dar si vointa mea in ale slabitului nu e prea mare.abia dau jos din 'bagaj'.

Mergi la inceput