Licurici de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Si Filip e topit dup ceapa :) O rontaie cap-coada :)
Si am trecut de la blenduit la neblenduit. Ii dau bucatele si mai mici si mai mari nepasate si le papa bine...exclus carnea pe care o scuipa dupa ce-o molfaie :(...Numai ca daca-i dau nepasat mananca mult mai putin...mesteca si se plictiseste pe la jumatate, ca deh e mai greu decat sa inghiti pe nemestecate...deci imi e mai greu si mie...

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Buna seara fetelor

Ingrid, eu nu voi face Anei nici ROR si nici Prevenarul.

Ira...sanatate Elizei! Poate ar fi bine sa amanati vacanta, in convalescenta copiii au nevoie de un mediu stabil, de continuitate. Iar acum, cat mai multa afectiune, atingere, luate in considerare toate nevoile de atentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ingrid sanatate surorii tale
sa ne dai de veste
nici noi nu am facut ROR-ul
si nu sunt hotarata daca sa-l fac sau nu

liza dar de ce injectii?
si antonia a facut 3 zile d
da nu stiam cum sa renunt mai repede la ele
de ce nu antibiotic oral?
mi se par super chinuitoareeeeeeeeeeeeeeeee
plus ca se poate baga branula in manuta
si se baga direct
si e mult mai usor
daca tot ai o asistenta care vine
da tre sa ai mai multa grija de ea
si inca ceva
nu tioe frica ca se inneaca cu muci?
ai grija noptile astea
ca eu sunt stan patitul
nu poti dormi langa ea?
sunt cam periculosi totusi multi muci
se poate inneca cu ei
sau cu voma
cum am patit cu antonia
si tre sa fii musai langa ea
deci ai grija
incearca sa stai langa ea
in permanenta
sper ca nu sunt eu prea paranoia
da daca sunt patita
stiu ce zic
pupici
si multa sanatate

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Miericico, i-am aratat drei rezultatul ala mai vechi cu panelul si a zis ca la cazeina chiar daca scrie 'prag scazut', valorile nu indica alergie..deci a picat chestia cu laptele, ceea ce recunosc e o usurare totusi...

Ce sa zic ca nu l-a testat la mare lucru...i-a pus vreo 6 substante pe manuta, printre care par de pisica/caine (ceea ce nu avem, stia dra), polenuri, acarieni si nu mai stiu ce...ierburi, cereale, parca...

Eu desi i-am tot dat singulair si i-am mai facut perioade scurte de timp, e adevarat nebulizari, tot a tusit. Incercam si schema asta si vedem...desi nu sta ca lumea nici la aerosoli. Mi-ar fi mai usor sa-i fac pufuri ca avem si inhaller (sau cum se numeste), dar e de groaza....nu-l suporta, nu sta..:(

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

sanatate multa anuc la bebe!
mie din fericire
antonia imi sta la aerosoli
o asez pe o masa
cu vedere
pe geam
si ii spun
facem o data pentru tati
apoi se mai maimutareste
si iar
facem pentru mami
si iar pt tati
etc
e cumintica
nu ma asteptam
cred ca o ajuta sa respire
si de aia ii plac

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anuc nu stiu ce sa zic, unele alergii se dezvolta in timp o data cu maturizarea sistemului imunitar, testele facute atunci poate nu mai sunt concludente acum...nu stiu, zic si eu. Ar fi fost bine sa repete testul pt cazeina.

Vezi si tu cum se comporta dupa 4-6 saptamani de tratament. cam atat este durata trial-ului, daca in perioada asta se amelioreza ...

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Anuc, parca ziceai ca lui Filip nu-i place laptele - asta poate indica un potential alergenic; vizibil, sau nu, la teste. Ai putea sa faci tu acasa un test de 1-2 zile fara lapte si sa vezi cum reactioneaza.

Mergi la inceput

Axis, ii place laptele...doar ca el fiind caldut si bandu-l dupa noapte (cand se strang muci), il face sa tuseasca dupa ce-l bea...nu stiu ce sa zic..
As putea sa nu-i dau cateva zile lapte si produse lactate deloc, sa vad daca apare vreo schimbare...dar ma gandesc ca daca era ceva notabil, s-ar fi sesizat doctora de la alergo...doar are experienta si ei ar fi tb sa-i spuna ceva toate astea...adica mai ales ca i-am atras atentia si i-am aratat testul ala..nu mai stiu nici eu ce sa zic...

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Hai k i s-a mai reglat respiratia, fornaie din cnd in cand dar p[arca nu mai aud plamanii horcaind. De transpirat nu a transpirat. In exces de zel, i-am aplicat si putin Vaporub pe piept inainte de culcare, cam cat un bob de mazare, si citesc acum k Vaporub nu e pt bebei sub 2 ani.

Tratamentul: Gentamicina - 2/zi (la 12 ore), 5 zile, deci luni dimineata ultima injectie; dupa gentamicina Zinat 2 ori/zi; Ambroxol 10 pic/3 ori/zi; Ventolin 2ml/3ori/zi. Vineri dupa-amiaza la control si vedem cum a evoluat.

In tot acest timp a fost vioaie, s-a jucat k de obicei, doar acum, seara, a fost mai maraita, i-am sarit si baitza. Nici nu ma mir k a fost maraita, am aspirat-o de 2 ori in 2,5 ore si face k trenu' cand vede aspiratorul fara teava, se prinde urgent de ce l-am adus in casa si incepe sa planga si pleaca sa se ascunda, mai nou isi cauta refugiul in brate la taica-su.

Ma duc sa ma culc, maine la 6.30 suntem in picioare, la 7 - 7.15 am plecat spre dispensar sa facem injectia.

Sanatate bebeilor bolnaviori.

A, si sa nu uit, ii dau concomitent o masea jos si un canin sus, ambele pe partea dreapta. Parca si caninul din stanga sus se simte gata sa erupa.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Aresa, eu am facut rubeola la 27 de ani si in afara de niste bubite rosii vreo 3 zile si un concediu de 14 zile nu m-am ales cu nimic.Bebelusi, ce tare Vladut cu ceapa. Si eu sunt mare-mare fan ceapa.Ira, papam Eliza mica sa se faca bine repede-repede.Anuc, multa sanatate si sa dea roade tratamentul, sa scapati de tuse si toate cele!Alexutu papa nepasat paine, biscuiti de bebe, branzica, dar fff putin, adica exact vreo 3 imbucaturi dupa care incepe sa se joace cu ele, le arunca/storceste etc.Axis, intrebam de ROR ca la noi e obligatoriu, deci va trebui sa dau o semnatura si o sa am probleme la inscrierea la gradinita, am impresia ca nu mi-l vor primi fara; vad eu atunci ce si cum. Pe cele care nu sunt obligatorii, gen Prevenar, nu le facem.

Mergi la inceput