Licurici de ianuarie-februarie 2009 (106)
Raspunsuri - Pagina 21
axis spune:
Anuc, poate te incurc cu altcineva de aici, care zicea ca abia ii bea copilul 150-170 ml; am tinut atunci minte pentru ca Anei nu-i plac lactatele, si ma identificam oarecum cu acel caz.
Iar daca lui Filip ii place laptele, atunci toate bune. Ai putea incerca o dimineata sa-i dai ceai cald, sa vezi daca se ineaca la fel - daca e o problema de fluide/temperatura.
axis spune:
Ingrid, stiu ca e obligatoriu la intrarea in comunitate; sper sa pot sa aman asta cat mai mult, si pana atunci pojarul facut. Prefer sa castige imunitate naturala/definitiva, decat s-o faca adult.
DarkBendis spune:
Intru si eu online in sfarsit... nu's'ce probleme am avut azi cu internetul ca nu a vrut sa mearga in seara asta.
Ira, multa sanatate Elizei, sa treaca inceputul asta de pneumonie cat de repede sa va puteti bucura de vacanta 

Anuc, sper sa gasiti sursa alergiilor - desi nu e usor. Mister mananca "amestecat", si mai blenduit, si mai neblenduit, mai cu bucatele ( paste, bucatici mici de cartofi sau legume), mai pasta (mai ales carnea), plus "din manuta" (paine prajita, biscuiti, fructe, grisine). Care-cum. Multa sanatate la licurici!
Cami, multe felicitari si tinem pumnii pentru sustinere, sa iasa totul bine!!

Bebelusi, noi inca nu am "testat" ceapa verde...acum nu am in casa dar o sa cumpar sa vad cum reactioneaza ![]()
Ingrid, multa sanatate surorii tale 
Si noi (eu si sotul) avem carduri de organ donor si suntem in baza nationala de date.
ROR-ul... stiu ca sunt multe controverse DAR uite chiar saptamana trecuta medicului care a lansat ideea ca exista o legatura intre MMR/ROR si autism i se ridica dreptul de a practica medicina
http://news.bbc.co.uk/1/hi/8695267.stm Fiecare face cum crede mai bine dar complicatiile care pot aparea in cazul rujeolei pot fi fatale...la fel si cele aparute la imbolnavirile cu oreion. Uite, eu am facut oreion si chiar nu am avut probleme, fratele meu a avut complicatii - meningita si a fost rau de tot, si putea si si mai rau. 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui axis Ingrid, stiu ca e obligatoriu la intrarea in comunitate; sper sa pot sa aman asta cat mai mult, si pana atunci pojarul facut. Prefer sa castige imunitate naturala/definitiva, decat s-o faca adult. |
axis spune:
| citat din mesajul lui DarkBendis ROR-ul... stiu ca sunt multe controverse DAR uite chiar saptamana trecuta medicului care a lansat ideea ca exista o legatura intre MMR/ROR si autism i se ridica dreptul de a practica medicina http://news.bbc.co.uk/1/hi/8695267.stm |
pai, da, ca trebuie pedepsit exemplar; te pui cu ditai industria farmaceutica?
bebelusi spune:
Anuc, din cate v-am spus,, Stefan nepotelul meu are aceeasi chestie legata de astm. Sora mea a fost cu el la Govora in statiune, se fac tratamente speciale pentru asa ceva, sunt medici specializati. Sora-mea imi povestea ce spuneau mamicile, ca dupa 2 ani de dus la Govora nu au mai avut probleme copii cu racelile, se intorceau si cu al doilea copil preventiv, asa de multumiti erau. Daca vrei mai multe amanunte scrie-mi pm
Ira imi pare asa rau de problema voastra....uff
Vlad mi-a facut acelasi scandal in seara asta, a adormit iar la 12 fara sa bea laptele, nu stiu ce o fi cu el, toata ziua nu a avut nimic, a fost vesel , a mancat.....eu am impresia ca ii simte lipsa si lui Mircea, ca in ultimul timp vine acasa tot pe la 20.30.
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
axis spune:
Vlad e gelos. Simte ca esti insarcinata. Vorbeste cu el despre sarcina, spune-i cava avea un frate/sora, cum va fi asta, asigura-l ca o sa-l iubesti la fel ca si acum...
ingrid70 spune:
| citat din mesajul lui DarkBendis ROR-ul... stiu ca sunt multe controverse DAR uite chiar saptamana trecuta medicului care a lansat ideea ca exista o legatura intre MMR/ROR si autism i se ridica dreptul de a practica medicina http://news.bbc.co.uk/1/hi/8695267.stm Fiecare face cum crede mai bine dar complicatiile care pot aparea in cazul rujeolei pot fi fatale...la fel si cele aparute la imbolnavirile cu oreion. Uite, eu am facut oreion si chiar nu am avut probleme, fratele meu a avut complicatii - meningita si a fost rau de tot, si putea si si mai rau. Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Am aflat si rezultatul biopsiei: hialinoza segmentara si focala primara. Nu prea stiu exact ce-i asta, acum cautam pe net. I-au dat tratament cu cortizon, nutritionista i-a facut un regim, nu are voie sare si zahar cat timp face tratamentul ca risca diabet si obezitate, si e monitorizata continuu sa vada daca raspunde la tratament.... Asta este, vom vedea, macar e acolo, nu aici...
DarkBendis spune:
Ingrid, foarte bine faceti, va informati si alegeti in cunostinta de cauza 
Inca o data, sanatate multa surorii tale 

Fetelor, eu sunt cam ravasita... ma tot uit la stirile de la BBC. Un...dezaxat, ca nu-i pot spune altfel, a iesit cu masina (ca era taximetrist) la drumul mare si a impuscat mortal 12 oameni si a ranit vreo 25 dintre care 8 grav si foarte grav, in decurs de 3 ore 

. Apoi, incoltit de politie, s-a sinucis. Asta in Cumbria, regiune turistica, f pitoreasca, in zona costei, la vreo 2 ore si ceva de noi 

Ma gandesc la cei ucisi... chiar fara nici o vina...la familiile lor...la cei care sunt in spital 
Au fost "at the wrong place at the wrong time" 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"