Licurici de ianuarie-februarie 2009 (106)
Raspunsuri - Pagina 19
bebelusi spune:
Ingrid eu am lucrat in asigurari si am vazut cazuri de deces si toate au fost platite, am lucrat la Allianz. Ideea este sa declari toate bolile inainte de ati face asigurarea. \ma rog....e mai complicat totul, dar eu recomand asigurarea
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
aresa spune:
Ingrid noi facuram ROR-ul...si rubeola dupa!!
...si nici macar n-am stiut ce ne-a lovit.Am facut vaccinul ..am mai asteptat o saptamana si apoi am purces la drum catre casi (adica Turcia).A doua zi cum am ajuns bebe febra..un 39 de vara...am zis deh!drum,dinti ..stres....a doua zi dimineata 39..la pranz 40....dupa amiaza eram motz la doctor aici ..care femeie ne-a zis ca s-ar putea sa fie ceva in urma vaccinarii,dar nefiind nici o bubita prezenta am zis ca "nu stie asta aici la Turcia"..In drum spre casa au inceput sa apara..cate una zbing!zbang!!...Ne-a tinut 3 zile distractia!..Cica a fost doar o forma usoara!!
A, si nu zic ce ne-a porcait doctorita ..(nu dau nume ca nu-i frumos ,da` i-o cred ca e nitel zmintita ..desi se ajunge cu mari interventii la'mneaei....Vorba cu pomul laudat)ca am intarziat cu vaccinul!!
Al'minteri Croco zice "saru'mana de aprecieri" si transmite pupaturi licuricilor si mai cu seama licuricelor 

bebelusi spune:
Ingrid sa ne dai vesti despre biopsie
Cutiuta cu bijuterii
bebelusi spune:
Am uitat sa va zic ca Vlad e mare fan ceapa verde si castraveti. Ii dau un fir de ceapa in mana si il termina rapid.
A fost mortal cand a descoperit mirosul cepei, ni-l dadea la toti sa il mirosim
Cutiuta cu bijuterii
Carmen_Marieta spune:
Patricia si Stefan mananca frunzele de ceapa, eu sunt multumita ca mananca toate legumele permise si la fel si la fructe.
Nu i-am dat deloc mezeluri, pun accent pe lactate si carnita.
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
IRA_LIZA spune:
Nu pot sa cred!
Eliza are inceput de penumonie!!!! cum?? vara?? inceput de peumonie?? sunt siderata! si atat de blocata k nici n-am apucat sa trag un plans d'ala eliberator.
...asa k, in loc sa plecam la PN vineri, amanam plecarea pana marti. Pana una-alta - injectii 5 zile si alte tratamente. Sambata, duminica si la orele la care nu e asistenta de la dr de fam ii facem injectiile aici langa noi la regina Maria, 20 lei/bucata. A facut deja prima doza mai inainte, la 7.
Respira oribil, e un gen de horcait, e plina de muci, am bagat-o in pat acum 30-40 min si de atunci se chinuie sa adoarma, mai plange, mai suge degetelul, am intrat in dormitor de vreo 2 ori si am stat pe langa patutz si am mangaiat-o.
Ira, mamica Elizei
miereamara spune:
Ira multa sanatate Elizei, sa se faca repede bine!
Nu prea are legatura pneumonia cu vara, iarna, sunt mai multe tipuri de pneumonii, unele bacteriene pt care se da tratament cu antibiotic, altele virale asupra carora tratamentul cu antibiotic nu are nici un efect.
Aidan a avut ambele pneumonii cu streptococ.Din pacate la el a fost cu complicatii.
Aveti grija, sper sa nu ajungeti la pneumonie, mai ales ca ati luat-o din fasa si sper ca trataemntul sa functioneze.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
miereamara spune:
Anuc ce ati facut la medic? cum au iesit analizele?
Aresa in cazul vostru probabil ca a fost o reactie la vaccin, de obicei apar pana in 10 zile, a fost o forma f usoara a bolii, uneori se mai intampla si asa. Nici noi nu am facut vaccinul MMR/ROR inca si nici nu o sa-l facem prea curand
.
Anuc spune:
Seara buna!
aoleu Ira! sanatate si sa scapati repede de beleaua asta cu inceputul de pneumonie!
fuserm la alergologie. I-a facut cateva teste cutanate si rezultatul a fost negativ. Dra zice ca la varsta asta nu se poate pune cu siguranta diagnostic de astm bronsic sau alergie ptr ca nu are toti anticorpii dezvoltati, dar avand in vedere simptomele si istoricul (recte alergia mea), ii va da tratament de astm bronsic...asa ca mergem pe singulair pe care i-l intrerupsem eu de vreo 2 saptamani, nebulizari cu flixotide (ca la pufuri nu sta deloc), Zyrtec si cateva zile pufuri in nas cu pivalone...ne mai vedem peste 2 saptamani (cand eu sincer preconizez ca va prelua varicela de la sor-sa)....Asa ca foarte lamurita nu-s...dar mergem pe incredere...
Acu prioritate e infectia urinara si vom mai vedea..
Maine ii duc iar urina la control si ma ia groaza ptr ca f greu ii recoltez...face si daca ii pun repede recipientul, se opreste...sau nu face sau nu are rabdare sa stea cuminte, pune mana pe recipient, etc..
Mami de Ioana&Filip
miereamara spune:
Anuc am pandit toata ziua vesti de la tine. I-au facut teste si pt cazeina?
Pe Aidan l-au testat atunci pt vreo 30 de substante, era saracutul rosu tot pe spate si umflat de la substantele alea.
Aceeasi chestie ca tratament (aproximativ) a primit si el. si ne-au spus ca dc reactioneaza pozitiv la tratament e astm. si a reactionat pozitiv, adica i-a trecut tusea.
Dar acum am incetat tratamentul de doua saptamani si el e f bine. Ceea ce va dorim si voua, ideea e sa-l pui pe picioare si sa scapati de tusea asta nenorocita si de infectia urinara de asemenea. Multa sanatate!