Licurici de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Am ca sfat pentru tine exact ce ti-a spus ADA

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Bee stiu numa` de Rixosu` din Bodrum care intr-adevar e cel mai cel mai....Antalya nu mi-a placut prea tare asa ca am ramas "campata" in zona Bodrumului...si tre sa recunosc ca in fiecare zi e ceva de vazut/vizitat/invatat.

si sanatate bebeilor muciosi,tusitori ...si chiar si plangaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici,

am ramas singuri la birou, fara sefi!!

Aseara am vorbit cu mama si e foarte stresata ca nu stie cum sa-l mai tina locului pe Stefan, se urca pe toate scaunele, ieri a luat in manute ochiurile de la aragaz( chestiile alea de deasupra) scoate tot din cuptor, ca sa se bage el acolo., cand e sus pe scaun mai nou vrea sa sara . Ai mei vor sa puna iar tarcul, numai ca le e teama sa nu sara si din ala . Are atata energie!!

La servici situatia e cam tensionata, suntem amenintati ca ne scade din salariu ca la bugetari, ca ne da afara, ma gandesc cu groaza cum vor reactiona cand le voi spune ca sunt insarcinata.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pyc
Ce diferenta enorma de mentalitate totusi.....aici se discuta pe fata, la calm, la o cafea despre lucrurile astea......in Romania e subiect tabu.
Eu am incercat sa discut cu sotul, dar nici nu ma lasa sa deschid gura, zice ca sunt morbida si el nu suporta, ca nu o sa ni se intample nimic, ..... De asigurare, nu am incredere in Romania, ca vom primi ceva inapoi daca se intampla ceva.... Am citit un contract, pe la AIG- parca, de la o amica care vroia sa-mi faca, unde scria ca n-am voie sa mor de SIDA, de nush' ce boli infectioase,....pai ce, eu stiu de ce o sa mor?, si m-am lasat pagubasa. In plus, era enorm de scumpa pt veniturile mele. In fine, vom mai vedea/studia problema...[/quote]
Noi am discutat si despre donarea organelor in caz de "Doamne fereste", avem card de donator la purtator.
[/quote]Card la purtator in Romania, care deocamdata e cu susul in jos, mi se pare riscant (afla careva ca-s donatoare si-mi face ceva sa-mi ia oraganele - asta cam suna a paranoia), dar am auzit de un caz. Oricum daca ceva se intampla cu unul din familia mea, eu imi voi da acordul pentru asta si ai mei stiu ca eu doresc sa le donez pe ale mele daca se intampla ceva cu mine...[/quote]
Miercuri am programare la tunsulit cu Paul! Am emotii, azi i-am facut o gramada de poze, caci imi pare rau dupa parutul lui:( Oare mai este vreo nevuna ca mine care-si duce copilul la coafor la varsta asta?? Tipul care ma tunde pe mine nu a fost deloc socat cand i-am zis ca vreu o programare pt Paul!
[/quote]Si noi tundem copilul tot la coafor (ca nici unul din noi nu stie a tunde). Nu spun ce urla, zici ca-i taie capul, nu parul, drept pt care dupa prima sedinta de tuns am cumparat o masina de tuns si am incercat sa-l tundem noi (a fost jale si mai mare, asa ca la coafor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeeeeeeee

salutare si de la noi
LA MULTI ANI PT IERI TUTUROR COPIILOR!

si ca sa nu facem rabat
si noi suntem mucioase
si cu tuse productiva de sambata
si de luni pe antibiotic
caci duminica noaptea nu am dormit deloc
a vomat intr-una muci
acum mai si haraie
tre sa mergem iar sa ne asculte medicul
noi dam vibrocil sau colargol pt muci
ambroxol de tuse si klofen
si kedax antibiotic
plus aerosoli
cu dexa
asa ca avem meniu complet
da nu a mai fost racita asa antonia de la 40 de zile
tuseste atat de urat
ca atunci cand ne-am speriat si a facut bronhopneumonie

speram sa ne facem bine
asa bolnavi am mers luni la bucale
ca am avut de sustinut teza la catedra
am scapat cu bine
mai am de depus actele
si de sustinut in public
si scappppppppppppp

sanatate tuturor bolnaviorilor

dark daca as sti ca sunt seriosi
si eu mi-as face asigurare
da vb cuiva
mi-e frica aici in romanica
mai bine pun eu deoparte
banii aia
dar stiu ca nu e la fel in UK

dar sa stii ca m-ai facut dsa ma gandesc mai mult si mai bine la acest subiect

natyyyyyyyyyyy abia astept sa ne cunoatemmmmmmm
indiferent cum

irinac draga cuscra nu am mai ajuns
ca atat de rau i-a fost antoniei
ca am mers
aici la spital
nu am mai asteptat pana la buc
ca eram cu inima cat un purice

abia astept sa ne vedem la mareeeeeeeee

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

dark ma bucur ca stai acasa si ne tinem mai mult de urat

ledi sa fie buna plecarea la timisoara
asteptam vesti de la tine sau de la paula

cat despre programul de somnic
noi nu avem unul standard
noi ba ne culcam la 8 seara si ne trezim la 6-8 dimineata
ba ne culcam la 12 noaptea si ne trezim la 10
si tot asa
fluctuam in functie pe unde ne plimbam seara cu ea
sau daca suntem pe drumuri etc

aresa croco e un scump

alinuk ce mai faceti?
unde veniti la mare?
ne vedem putin si noi?

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis
bebe s-a lamurit ca nu mai e rost de destepare odata cu gainile si m-a lasat sa dorm pana aproape de ora 8. Trai neneaca!
puah, cat te uraaasc!
Noi ne trezim de regula la ora 9, uneori la 10 sau la 8, dar mai rar. Si ne culcam intre 22 si 23. Adica bebe

Mergi la inceput

Anuc, sanatate si sa va faceti repede bine cu varicela.Noi ieri am luat contact cu un tatic care are un copil cu pojar si nu suntem vaccinati. Nici nu stiu daca sa sper sa luam sau nu .Bebelusi, bine ca si-a revenit Vladut! Naty, vacanta placuta la Roma, sunt sigura ca va fi f frumos! Mi-as dori si eu o vacanta la Roma, dar cu criza asta nu prea cred ca va fi curand.Ira, snatate multa, din pacate nu stiu sa te sfatuiesc, ca noi nu prea am avut probleme.Mai este cineva din Romania care nu a facut ROR-ul? Eu nu ma pot hotara daca sa-l fac sau nu. Atatea pareri pro si contra am citit, plus dermatita lui, plus ca eu le-am avut pe toate si nu am patit nimic deosebit, plus ca sunt 3 tulpini virale odata, plus ca tulpinile nu sunt exact ca cele de la boala, plus ca sunt virusuri vii (atenuate), plus, plus, plus..... plus ca am un feeling rau legat de el si Alex.... imi vajaie capul....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Salutare mamici, am ramas singuri la birou, fara sefi!!La servici situatia e cam tensionata, suntem amenintati ca ne scade din salariu ca la bugetari, ca ne da afara, ma gandesc cu groaza cum vor reactiona cand le voi spune ca sunt insarcinata.
pai, distractie placuta atunci!Ai grija sa ii anunti in scris, ca sa nu te mai poata da afara! Si nu-ti face griji, bebele sa fie bine, restul se rezolva!

Mergi la inceput

O Cami, multa sanatate piticutei si bafta la sustinerea tezei, sa scapi repede si usor.Noi avem un singur somn pe zi de mai bine de o luna.Asteptam vesti de la Ledi.Si eu astept vesti deseara, de la sora mea. Astazi o externeaza de la spitalul universitar din renes(fr), unde i-au facut biopsie de rinichi (cea din romania nu a fost facuta bine, i-au luat prea adanc, trebuia luat din membrana cu glomeruli). Luni i-au facut biopsia si aseara i-au dat rezultatul (deseara ma suna sa-mi spuna ce si cum). In Romania a asteptat o luna ca sa-i dea rezultatul la biopsie.

Mergi la inceput