Licurici de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Naty, temperatura aia de zici tu e luata in poponet? Ca trebuie sa scazi 0.5 si nu mi se pare ca ar fi febra. Poti sa-i faci o urocultura sa vezi daca nu e infectie urinara.
Noi am descoperit intamplator ca Filip are iar infectie, 100.000 de germeni. Acum ia antibiotic si cred ca ii voi face cate o analiza o data la 3 zile pana-l vad sterilizat. Ca el a mai avut si zice dra ca nu e normal, mai ales ca i-am rezolvat si putza...Daca mai face va trebui sa facem investigatii suplimentare, c sa nu se cronicizeze...

Am vazut licurici frumosi fooooooc, sunt unul si unul...
O sa mai pun si eu poze, dar nu stiu ce am ca de cateva zile nu sunt in apele mele, mi-e somn, lene, fara chef, ma doare capul...

Ma bucur de Ledi ca au ajuns cu bine!

Azi ma duc cu Filip la alergologie, in sfarsit! Astept de 2 luni programarea asta...trebuia sa merg si cu Ioana, dar pe ea o aman, dupa varicela.

Bebelusi, sper ca e bine Vladut si a fost ceva trecator!

Pupam si licurici raciti!

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

aa, credeam ca doar eu n-am chef de nimic...de fapt am vazut ca sunt mai multe fete care se plang....eu care eram disperata dupa margelit, abia daca mai fac ceva...in casa, doar strictul necesar, si da, m-a durut si pe mine capul zilele trecute.o fi ceva in atmosfera, ca astenia de primavara sper sa fi trecut

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Patri, poate il jeneaza ceva, poate e elasticul prea strans, poate il mananca sau jeneaza. O urocultura ar fi binevenita, ca te scapa de indoieli.

Aresa, cand citesc ce scrii ma gandesc la vacanta. Noi suntem fani Turcia, deci si anul acesta tot acolo mergem. Stii ceva de Hotelul Rixos Premium si Susesi din Belek?

Cristi, sper ca sa nu fie varicela, ci doar o banala viroza.

Naty, voi ati facut urocultura? Desi, 37,5 nu e chiar febra. Sanatate copilei si felicitari pt mica vedeta, Ioana!

Alexia a terminat cu mucii. Mai stam cateva zile, luam sange din degetel si apoi facem si noi Varilixul.

Ieri prietena mea a vazut in parc o fetita care avea bubite de varicela necicatrizate, dar bunica sau bona nu avea nici o problema. Bine ca baietelul ei era vaccinat. In jur erau zeci de copii. Copiii ca si copiii, dar de multe ori, printre mamici sunt si gravide...Din pacate, putini parinti/bunici/bone sunt educati.

Eu tot cu analize si investigatii sunt si am ajuns la concluzia ca daca te cauti, gasesti de toate. Ieri eco de tiroida a aratat ca e modificata etc etc. Maine merg cu rezultatele la Parhon sa vedem.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor s-a culcat nemancat lapte si s-a trezit la 9.30. Azi dimineata a facut pisu pe jos, cand il schimbam si nu a mai schitat nici o jena. O fi fost de la masele....naiba stie

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

miere ce haios e Aidan gol si cu palarie!
Co vorbitul, sti ca se spune ca cei care vorbesc greu, cand isi dau drumul nu le mai tace gura.
La fel a facut si mutulica mea.

patricia imi pare rau, nu stiu ce sa zic.

anuc da, in popou e luata.
I-am facut urocultura, nu are infectie.
Tinem pumnii sa fie bine la alergolog!

bee offf, nu sti ca necazurile se tin lant? Sper sa fi OK cu tiroida.

Fetelor, noi duminica plecam la Roma o saptamana. Pe de o parte deabia astept, pe de alta sunt tare ingrijorata ca le las pe fete, cu toate ca stiu ca ai mei se vor descurca minunat cu ele. Dar nu le-o fi dor de noi?
Si mi-e si o frica de avion de mor.
Nici nu stiu de ce naiba ma mai urc, de fiecare data cand zbor am niste emotii teribile.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Damn!! de la mucishori aposi am trecut si la tuse! si vineri plecam 6 ore cu trenul!

E o tuse seaca, nu tuseste permanent, insa nu-mi place. Doftora nu raspunde inca. Ce sa-i dau, fetelor? plecam in oras cu treaba cam intr-o ora, poate aflu pana atunci. Pe moment ii dau Ambroxol de care-i dadeam la raceala din noiembrie, insa parca nu si-ar face efectul. ce sa-i dau?

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Damn!! de la mucishori aposi am trecut si la tuse! si vineri plecam 6 ore cu trenul!

E o tuse seaca, nu tuseste permanent, insa nu-mi place. Doftora nu raspunde inca. Ce sa-i dau, fetelor? plecam in oras cu treaba cam intr-o ora, poate aflu pana atunci. Pe moment ii dau Ambroxol de care-i dadeam la raceala din noiembrie, insa parca nu si-ar face efectul. ce sa-i dau?

Ira, mamica Elizei

Probabil tuseste ca se ineaca cu mucisori. Pt nasuc picaturi, ca sa nu stea mucisorii acolo si sa se suprainfecteze, pt gatut, daca e rosu, Tantum verde, spray, iar pt tuse, Stodal sirop, e homeopat si e pt tusr uscata si productiva, deci merge la amandoua. Aerosoli cu ser pt mucisori...Multa sanatate.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Ira, mamica Elizei

Probabil tuseste ca se ineaca cu mucisori. Pt nasuc picaturi, ca sa nu stea mucisorii acolo si sa se suprainfecteze, pt gatut, daca e rosu, Tantum verde, spray, iar pt tuse, Stodal sirop, e homeopat si e pt tusr uscata si productiva, deci merge la amandoua. Aerosoli cu ser pt mucisori...Multa sanatate.

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Ada, sarumana mult! Stai sa-mi notez k uit k o baba ce sunt (caci chiar sunt)

Intre timp am dat si de doftora, la 2 pm o sa fim si la ea.
Tusea e seaca, iar nasul i-l curat cu batista bebelusului de 2 ori/zi sau de cate ori o aud k fornaie, deci stiu eu daca e de la secretia nazala? in fine, vom vedea la 2.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am ca sfat pentru tine exact ce ti-a spus ADA

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Picaturi ii pui? Vibrocil, care nu usuca mucoasa nazala sau Pivalone spray.
Multa sanatate si sa treaca repede. E bine ca a raspuns si dr si ca va primeste la 2.

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput