Puiuti de Randunici 2008!! (417) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 16
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Daca vreti sa o vedeti cum merge pe trotineta... e deja profi! http://family.webshots.com/video/3035850110101922855LFyCOn Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Ce mistoooo merge!!!
Chiar ca e profi 

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
cami33 spune:
Multumesc de raspunsuri 

Acum s-a culcat singurel cand l-a rapus oboseala, sa vedem cum va fi de maine, cand va fi patul schimbat.![]()
_
Nicoleta spune:
Naty, in afara de tachinare din partea celorlalti, nici eu nu vad dezavantaje cu suptul degetului. Pe aici am vazut si copii mari, de 6-7-8 ani (chiar la Stefan la scoala) mergand cu cate un deget in gura (putini, ce-i drept, or fi fost obositi, stresati...), chiar Stefan are o colega de clasa, Alessandra, care isi mai ogoieste lipsurile asa. Numai ca nu prea poti sa-i inveti sa-si suga degetul... cu suzeta e altceva. Dar noi si cu aia am facut consiliu de familie si am hotarat ca incercam fara. Avea tzitzi la discretie si nu i-a lipsit zuza. Pe de o parte ma bucur, pe de alta insa... dar nu va trece mult si ne vom dezvata iara de obiceiul plimbarii de seara in brate, doar avem antecedente!
Unii adorm greu, altii usor si se tot trezesc...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

mimonix spune:
Eu am incercat si varianta "baietii mari dorm singuri" a zis DA! f mandru, l-am invelit pupat , am iesit siiiiii
am auzit un tipat sfasietor
Am mai stat, nimic. Am bagat capu' si-am intrebat "te-ai razgandit?" si zise "da" printre sughituri
Dar am descoperit metoda adormitului rapid
Zic stam nemiscati cu ochii inchisi si asteptam sa vina somnul
Cand nu mai aud "tzoc,tzoc" supt de deget, a adormit
Azi a durat 10 min
Maine sa vedem, la tara, la mot
Presimt ca va fi pat cu arcuri 
Am vazut-o si pe Zana trotinetista , absolut incredibil !
De maine ii dau si eu lui Dudu telina cruda (la bleneder fireste
)
Am s-o bag in seama si pe Zoze cea obosita si pe Luny cea alergata 
!
Despre leganatul lui Matei nu mai zic nimic
, asta conditie fizica maica
Eu chiar stiu cum e si stiu si ca nu se scapa usor
Fi-mea si iubitu' isi pun muzica
: miles away, the miracle of love, d'astea 
Si pana la urma va pleca in excursie in iulie : budapesta, nuremberg,bruxelles,londra, paris, strasbourg, salzburg, viena si retur ...frumos si obositor, sper sa-i priasca! Dar ce ne facem cu amorul?
Miles away, aia e!![]()
Sweet dreams
(ca p-asta il uitasem din repertoriul indragostitilor
)
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Mimooo, eee, nu ai inteles: nu il legan, ci il tin in brate in pozitia culcat si ma plimb cu el. De asta ce stii, se scapa mai repede? Mama m-a adormit pe picioare pana la 1 an si ceva, dupa cred ca am plans putin si gata. Ca s-a nascut sor-mea, nu a mai putut sa ma legene pe mine... Numa ca ea nu avea simandicosi de-astia dedesubt...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

mihutza11 spune:
Stela ma bucur ca a iesit frumos rama!
ce tare faza cu kkcelul! 
Luny, Zoze 
Cami noi am trecut usor la cel mare ca nu i-a placut ala mic.. am fost norocosi.. si ma bucur ca nu suferim dupa lulica de mult timp ca de deget nici nu a fost vorba vreodata
.. insa tre sa stau langa ea pana adoarme, dar la noi asta a fost mereu, deci nu din vina noului pat..
Super meseriasa Sanzi cu trotineta!
aseara ascultam Radio ZU.. nu stiu daca mai ascultati, dar a fost o faza cu Buzdu si Morar, am ras cu lacrimi.. si eu chiar nu sunt o persoana care sa rada usor.. da zambesc la glume dar cam atat..
http://www.radiozu.ro/buzdu-cabanierul-la-morning-zu.html
na are legatura cu ce fac ei pe acolo.. dar pe mine m-a amuzat teribil v-am zis, si chiar aveam nevoie de o repriza buna de ras..
Mica dansatoare
cami33 spune:
Neata!!! 

Copilu' meu mic s-a trezit la 6.30, parca stie ca-i weekend si nu suna ceasul 
Mimo, dixtractie maxima la dezmotare! 
Melodia asta imi sta in minte de 2 zile
, abia astept s-o votez deseara 
_
luny spune:
neatza!

cand am zis ca-s rupta, pai sunt, ce-a putut sa iasa in loc de 'ferma', naiba stie ce mai era in capul meu, ceva coerent e clar ca nu
.. am incercat sa vad un film aseara cu iub, si n-am rezistat decat 20 min, la 11 era in pat... e f aprig ritmul meu, saptamana asta si urmatoarea lucrez numa de dimineata, o singura data dupa masa, adica trezit la 5,30
, mers la munca.. la 4 ajung acasa, pe la 5,30 iesim si urmeaza 2-3 ore alergat la maraton, imaginati-va..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
si noi adormim toti 3 sau cine e acasa cu Matei in patul mare, apoi il mutam.. altfel, singur, nu-i chip..
kya cred ca raman in parcul minunat de la Alba Iulia, ca acolo nu are unde evada.. daca vreti sa veniti, ar fi fain, acolo chiar se joaca si Muff cu copii, se da pe tobogane:))) poate dupa masa sa incerc un Vacaresti, sa vad cum suntem atunci..
uuuaa, ce misto e Sanzi cu trotineta!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
deci aseara a fost ultimul episod din Flashforward si cica nu va mai exista un nou sezon
.. sunt suparata!! cica nu avea rating nici macar cat V-ul.. V a fost salvat si a fost reinnoit, Flashforward -nu.. ce nasol!!
sper sa se razgandeasca totusi...
Mica dansatoare