Puiuti de Randunici 2008!! (417) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
Pai nu se pune... nu ma mai joc... cei cu degetul adorm usor... asa as fi vrut si eu macar suzeta!!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

cami33 spune:
Vai, Nico, te compatimesc ![]()
Eu pe ai mei i-am pus din primele zile acasa in patutul lor, pe burtica si n-au vrut leganati sau adormiti in brate.
In privinta degetului...deja ma gandesc la modalitati de dezvat 
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
Kya spune:
Vedeti, d-aia avem noi nelipsita nana la somn. Cateodata viseaza ca o pierde, cred... ca incepe sa o strige prin somn

Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Daca vreti sa o vedeti cum merge pe trotineta... e deja profi! ![]()
http://family.webshots.com/video/3035850110101922855LFyCOn
Mai am un filmulet unde se da pe tobogan pe burta, cu capul inainte
dar maine il incarc.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Daca vreti sa o vedeti cum merge pe trotineta... e deja profi! http://family.webshots.com/video/3035850110101922855LFyCOn Mai am un filmulet unde se da pe tobogan pe burta, cu capul inainte dar maine il incarc.![]() Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Raluca...super tare Sanzi.....

mstela spune:
Ete ce gaitze aici
...aloo,noi am fost in vizita,am mancat bine,Tea s-a rasfatzat la maxim...mor cand o vad asa sociabila...La plecare am condus,chiar am condus si un unchi in zona alba iulia si m-am simtit minunat..

Cami draga,ma simt ciudat sa sar eu cu sfat asupra ta,dar poate ti-amintesti cat m-am plans de acea perioada..de trecerea la patul fara o laterala
..
..ca si Mimo,nu mai exista "pa,gata,culca-te"..eu stau langa ea/cu ea pe canapea pana adoarme,mai cu povesti cu "upu"
, cu cutiuta muzicala in soapta,musai lula
,2 vorbe,mai se ridica sa vada ce face tacso..acum s-a cumintit si doar merge sa verifice daca s-a culcat si tati si sa-i zica noapte buna,dar au fost datzi cand efectiv ne plangeam de mila pentru ca daca mai exista vreo camera cu lumina,ea acolo era..greu dar va obisnuiti voi.
Ce ma dispera e faptul ca NUMAI pe mine ma vrea seara cand adoarme..daca ar fi sa plec vreo seara,cred ca nu s-ar mai culca
..
Prin ce parcuri mergeti maine??Nu mai plecam la tzar..am masina acasa
..Geo merge la peste
..timpul fie cu noi
..
NB..Astept sa se traga Lost
..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Moamaa,e minunata Zana...a cazut Geo pe spate vazand-o cum merge

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Eu nu am putut sa-l si alaptez, sa si dorm in alta camera, si daca tot imi era greu sa il iau din pat noaptea l-am asezat in pat cu mine (in camera lui, patul lui, de o persoana). Pana sa mergem in Ro se obisnuise sa adoarma singur, cu mine langa el, noaptea. Dupa-amiaza inca duceam negocieri... Dar cum am ajuns in Ro, la socri, a urlat efectiv de frica in patul lor cu arcuri moi (se lasa mult in jos si se speria copilul, au fost 2 nopti de groaza!!). La ai mei si la Bv a adormit singurel, fara sa-l plimb... dar la Viena nu a mai vrut. Asa ca astept sa vrea sa se insoare sa nu-l mai adorm in brate. Adrian zice ca sa mai creasca si ii culcam pe amandoi, M si S, eu zic sa vina vacanta sa alerge amandoi prin parcuri si va pica, sper, lat seara...

natynic spune:
Mega meseriasa Sanzi!
Da, Mimo, suna interesant...numa' drumul ala ma ingrozeste, pt mine CHIAR inseamna sa treaca dimineata pana ajung acolo![]()
Ma rog, sa trec de aventura cu Iasiul, w-e viitor merg o zi juma la un simpozion comun de cardio si diabet la Sinaia (Tuchi, vii???? aoleu, nu ca ziceai ca pleci in Cipru parca-off!)...si poate duminica viitoare dam si noi o fuga la "febra"![]()
Cami, eu n-am niciun gand sa o dezvat de deget, in ciuda bataturii uriase facute-aidoma celei pe care am avut-o eu pana pe la 6 ani cand m-am lasat de supt (iar acum nu mai am nimic iar dintii imi sunt perfect drepti
). Mai demult sugea des la el, acum numai cand ii e somn si vrea sa se culce, asa adoarme ea, fata de ce citesc pe aici mi se pare o binecuvantare pt toata lumea
asa ca...degetul sa traiasca! Pe ala nici macar nu-l poate pierde in somn ca pe nana
Si daca zici ca Luca s-a dus singurel la culcare cu Mickey inseamna ca e chestie de cateva zile sa realizeze ca nu e nimic interesant daca se da jos din pat cand lui de fapt ii e somn si...tot la nani e solutia!
...ceea ce o sa fac acum si eu 
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
Nicoleta spune:
Kya, foarte tare cum merge Zana!
Super, bravo!!
Si Matei a inceput sa ridice picioarele cand merge pe bici a lui, adica isi face vant si apoi isi pastreaza echilibrul, insa doar putin. Si cum eu nu pot iesi cu amandoi cu bicicletele... iesim mai mult in week-end, sa fie si tati, Si nu prea are timp sa exerseze. Sper sa ma mobilizez sa ies dimineata, dar cum al meu va fi plecat... nu prea cred sa reusesc...