Puiuti de Randunici 2008!! (417) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 17
cami33 spune:
Mihu
, ce nasooool!
. Mie chiar mi-a placut FF
.
Poate se razgandesc totusi
.
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
Olgutzika spune:
Neata!
Cat de tare e Sanziiii 

. Kya, azi a reusit si Sof pentru prima oara sa se urce pe tobogan invers, adica pe partea pe care se coboara in fund
. Avea niste incaltari destul de aderente, dar dupa a nustiucat-a incursiune, s-a descaltat si s-a urcat cu picioarele goale, realizase ea ca aluneca din cauza incaltarilor
. Le-a lasat la baza toboganului pe care urca, fugea la toboganul mare ( avem un "ansamblu" cu doua tobogane mici si unul mare ), se dadea ( pe burta, dar cu capul in jos inca nu a descoperit ca se poate
) si pe urma fugea desculta si o lua de capat cu urcatul. M-a intrebat o mama: "cuuuum?! S-a descaltat?!?!"
, da. Nu a mai vrut sa se incalte pana am plecat acasa. M-am gandit la voi, alte desculte
.
Nu stiu unde sa mergem azi...e asa frumos afara
. Radu zice sa plecam la tara, sa vedem daca azi se lucreaza acolo.
Revin!
Olga
15+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Kya spune:
'Neata! Vodka taie greata! ![]()
Va multumim pentru aprecierile la adresa noastra! 
Noi mergem in Herastrau, mai vine cineva?
Fug sa-i fac laptele cu cacao, ca numai asta urla prin casa...
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Nu plecam la tara, ce e santier si azi acolo. Mergem pe aici, "prin curtea scolii"...
Nico, de ce ti-e frica de vecini cand il culci pe Matei? Ca o ia la fuga prin casa la ore tarzii? Oricum ar fi, poate mai bine ar fi sa iti traiesti viata conform nevoilor tale, nu ale unor vecini stupizi, ca doar nu le bati toba in toiul noptii...
Si Sof pana la opt luni a adormit si a dormit
singura in patul ei. Pana cand nu am mai putut eu sa ma trezesc noaptea sa ii dau sa suga si am luat-o cu noi in pat. Asa am dormit muuult mai bine toti trei, ceea ce va dorim si dumneavoastra
( somn mult si linistit, nu neaparat cu voi in pat
) Nu stiu cum o sa facem dupa ce vine pisimic, dar gasim noi solutii.
Olga
15+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Nicoleta spune:
Olga, frica e mult spus... insa daca ar fi sa-l culc pe Matei asa cum ar fi normal (sa stau langa el pana adoarme) sigur ne-ar prinde 10 noaptea... el se mai da jos din pat, mai fuge spre patul lui Stefan... se distraza si el... Si au venit vecinii nostri draguti (doar ea, de fapt) la usa, intr-o seara, a amenintat cu politia, ca se duc sa le spuna proprietarilor ca facem galagie noaptea, asa o panarama a facut... s-a intamplat ca pe la 9.30-9.40 sa-i apuce pe ai mei joaca si chiraiala... si vecina a asteptat pana la 10 ca sa apara (chiar adormise Matei de vreo 10 minute si s-a trezit plangand ca l-a speriat soneria). A iesit al meu la usa si, cum este cu bun simt, nu a intrebat-o de ce nu a asteptat pana dimineata daca a auzit ca s-a facut liniste... si spasit a tot incercat sa ii explice... in fine, asta era isterica! Eu daca ieseam imi ieseam din fire! Ne-au zis sa ne mutam, sa stam la parter undeva, dar asa, pe un ton foarte nesimtit! Atat-de-educata!!!
Fireste, nu raspunde la salut. Noi daca mai ramanem vrem sa ne mutam de aici. Eu cred ca am avut o pseudo-depresie dupa aceasta discutie... de atunci am inceput sa ma si ingras... acum sunt mai relaxata... dar a fost greu... in fine...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Nicoleta spune:
A, deci nu mai vreau scandal cu astia. De-asta perseverez cu plimbatul. Sper sa revina la sentimente mai bune, cele de dinainte de calatoria in Ro. De multe ori, deja, nu este adormit cand imi zice ca vrea in pat. Doar cu portia de contact fizic luata. :)

luny spune:
ntzzz... sotul meu e la poligon, adica la iarba verde, piscina.. cica sa mergem si noi cand se scoala Muf, cu sor-mea, dar ea pleaca la o nunta
.. a, la nunta asta isi face debutul profi in ale dansurilor latino
, are emotii cu caru'...
Muf s-a trezit azi la 6 si la 9,30 era lat de somn, asa ca am sarit tura 1 de jogging.. dar imi scot parleala dupa masa, ca vom sta muuult...
olgu si la noi a fost o perioada d-asta minunata cand dormea Muf cu lapticul la el in pat, dupa un an, dar ce crezi ca a tinut mult?
.. acum, ducpa ce adoarme cu noi, il mutam la el, se trezeste la 2-3-4, cand o fi, si restul nopti e calare peste noi... cateodata bea lapte si adoarme imediat, alte dati ne da o mare teroare
, ce poate dura si doua ore, cu foiala, vorba, picioare-n cap etc.. by the way, mai bea vreun copil lapte noaptea? ma rog, el il bea atunci cand se trezeste( ca e 2,3,4 sau cat o fi ceasul..), si altul de dimi nu-i mai dau, ala e.. si 2. mai e vreun copil care alearga nonstop, face pauze scurte la locurile de joaca/maca/apa/d-astea, apoi iar ture in viteza, cu orele, curgand apele pe el??
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
In cazul in care nu se intelege nimic de mai sus: eu simt ca este momentul ca Matei sa fie ajutat sa renunte la obiceiul asta, cu plimbatul. Nu ca ar vrea el, ci fiindca eu nu mai pot. Si nici nu mai vreau. Insa nu pot sa imi pun in aplicare planul mai ales din cauza vecinilor de dedesubt. Ei au dormitorul sub al copiilor. Daca as incepe noua etapa s-ar isca galagie, uneori pana la 10 si chiar peste... Nu vreau scandal cu vecinii. Ar mai fin inca un aspect, Stefan ar adormi si el foarte tarziu, inca are scoala... asa ca mizez pe venirea verii, a vacantei, a vremii bune si a iesirilor mai dese in parc, a "sentimentelor" mai bune ale lui Matei... Sunt in impas si fiindca ziua este lunga, se intuneca tarziu...
Daca mai stam, ne mutam, undeva la parter speram, cu iesire intr.o mica gradina
... sau undeva unde intrebam vecinii de dedesubt daca au probleme de genul...

luny spune:
Nicoleta, chiar ca e aiurea.. dar oamenii aia chiar asa de neintelegatori sunt, mai? vorbim de niste copii, unul mic, nu de dat gauri cu picamerul la 12 noaptea.. mie sincer, la ora 9,30-10 seara nu mi se pare o asa mare tragedie.. ar putea sa fie mai intelegatoare, scorpia aia retardata.. si eu cred ca ma suparam la fel de tare ca si tine, dar i-as da ignor ulterior.. ce sa o mai si salut, pa!.. daca nu mi se raspunde o data, a doua oara nici nu va mai auzi 'buna ziua' de la mine.. 
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Neata! As bea eu votca dar trebuie sa conduc pana la Pitesti azi
,sa-mi tineti pumnii ca plec si cu "vaporul" ala pe care nu m-am obisnuit sa-l conduc 
Observ ca Olga si-a castigat cu varf si indesat dreptul de a intra in fan club Raluca prin adoptarea stilului "descult in parc" Felicitari!
Si mai observ ca Stela trebuie sa joace la loto MUSAI. Eu,fiind din categoria "mereu cu nervii la mine" , as fi apreciat situatia drept comica abia peste cativa ani ![]()
Sa nu uit, am dat fuga la OSIM si-am inregistrat expresia "fuckin' inghetata" la sectiunea glume
Poate acum ne onoreaza si doamnaGecko cu prezenta , fiind noi in legalitate si deplina intelegere
Nu de alta, dar si mie mi-e ca naste nemosita si ca i s-a umplut desaga de povesti nespuse !
Luny ar alerga el dar nu-l duc la lac niciodata.Alearga in limita spatiului indicat
Bad mama
Poate sa confirma si Clau care m-a vazut aseara in actiune, facand copilului educatie in gura mare
, alergand dupa el cu o tzatza iesita din sutien
...sa va spun, sa nu va spun ...Rebe ce manaca oare cand ne-am intalnit?
O las' totusi pe ea sa spuna, ca nu-mi permit sa fac glume pe seama inghetatii altuia .Ups! ![]()
Nicoleta asta cu plimbatul e mai rea decat aia cu leganatul .Sau la aia nu scartaie parchetul? 
Va doresc weekend placut si sa ne regasim cu bine!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea