Aspirante optimiste > 20 ani (508)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Da Mara o sa fac un test! Va tin si voua pumnii! Offff Doamne sa fie real ce mi se intampla? Va spun maine de dimineata!

Ce este cu linistea aceasta pe aici?

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

bebelu felicitari pt rezultatele de la eco.eram sigura ca o sa fie bine
pt fetele care au intrebat de HSG : si pe mine ma paste una daca nu raman luna asta si imi e tare frica fiindca eu am pragul de durere foarte scazut ( doar daca la lovesc putin eu zic ca mor )si pe langa asta mai sunt si isterica.recunosc.dar o sa am anestezistul personal langa mine asa ca....deja l-am zapacit de cap cu chestia asta si el imi tot repeta ca nu voi face fiindca sunt gravida deja.
revin ma suna mama din dotare :)

................................................

in asteptare fapturii celei mai dorite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Andreea tin pumnii stransi sa fie deci maine sarbatorim dupa simptome cred ca e acolo in burtica
Lorena stai linistita fara stres ca nu face bine.Mai bine faci un bcg si asa esti sigura tin pumnii sa fie cu ochisori
Cosmi ai dreptate va veni randul fiecareia sa avem nu ne plangem ca doar suntem optimiste
Cami sa dea Domnul sa primesti cel mai frumos cadou de ziua ta un test cu II liniute roz bombon

asteptat cu optimism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

andreea daca estenegativ ghinionul tau ca la butoi sta bebelu strajer asa ca nu ai nici o sansa , si mai suntem si noi pe aici sinu te lasam

................................................

in asteptare fapturii celei mai dorite

Mergi la inceput

SA dea Domnul sa sarbatorim maine! Dau de baut la alegere!

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

Mergi la inceput

Mara ,lasa mama ca luna asta e si nu va mai fi nevoie de HSG .
Sa dea Domnul sa fie tin pumnii

asteptat cu optimism

Mergi la inceput

Katy am vazut ca si tu esti z1 lasa ca luna viitoare venim cu II liniute-Te si ramai optimista in continuare
Madutza ce mai faci?
Roxy pe unde umbli draguta??
Didi
Daca am uitat pe cineva mai las alti aici ptr toate

asteptat cu optimism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello
remember me ???

am intrat putin sa va salut , din pacate nu am cum sa citesc app doua capitole din urma , ati avut ceva viteza nu gluma .
tin pumnii tuturor fetelor care asteapta minunea pt doua liniutze , doamne ajuta !
eu sunt prinsa cu facultatea , examene , etc , a venit si caldura asta si ma termina ...am fost ieri la dr ...am vazut inimioara lui bb ...este bine , creste , eu sunt ok , mai merg la dr peste doua sapt . Cum ziceam intr-un mesaj anterior .....o sa intru mai des zilele astea.

Haideti cu liniutele ...va pupik pe toateeeeee

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Da Mara, faptul ca sunteti voi aici pe mine ma ajuta foarte mult. Ne bucuram impreuna, ne intristam impreuna, dar pana la urma se va implini si dorinta noastra cu ajutorul lui Dumnezeu!

Aditza multa bafta la examene si ma bucur din suflet ca bebe este sanatos!

Mergi la inceput

Nike imi pare rau ca nu mai intri ,dar sper sa ne citesti sa stii ca-ti suntem alaturi, esti o femeie demna de toata admiratia sa-ti dea Dumnezeu putere in continuare si sa ai o nastere usoara si un bebe frumos,sanatos si la fel de puternic ca tine.
Te felicit din tot sufletul ptr tot ce faci esti un exemplu ptr noi toate.
Nu mai fi suparici pe ce spun unii cu rea vointa.Chiar nu meriti sa fii criticata(parerea mea)
Te imbratisez si te .Ai grija de tine
Poate reusesti sa treci peste asta si mai intri pe la noi sa stii ca ne face o deosebita placere
Multi pe burtica

asteptat cu optimism

Mergi la inceput