Aspirante optimiste > 20 ani (508)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Lorena daca stii sigur ca ai ovulat in z21 atunci e cam devreme pt test,mai aspteapta pana in z37-38 si vezi atunci.
Mandreeac spor la calcat,asta numai daca ti-a venit cheful

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Lorena daca stii sigur ca ai ovulat in z21 atunci e cam devreme pt test,mai aspteapta pana in z37-38 si vezi atunci.
Mandreeac spor la calcat,asta numai daca ti-a venit cheful

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Inca nu mi-a venit cheful. Cred ca ma voi intinde putin in pat si apoi ma pun pe calcat. Urasc sa calc si sa fac bagaje. Eu fac intai lista, nu cumva sa uit ceva acasa.

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

Mergi la inceput

Fetelor eu am un mucus foarte abundent. Voi ati mai patit asa?

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

andreea, fara suparare, eu cred ca esti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

andreea, fara suparare, eu cred ca esti

Lorena asta nu ar fi cu suparare, dar stiu eu! Mai astept, poate maine fac un test!

Mergi la inceput

cum adica, poate?
andreea ne tii in suspans

stiu ca exista scurgeri abundente in timpul sarcinii, asa ca......

iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

HAI ANDREEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asa de incurajari

Mergi la inceput

scuze "de incurajare"

fetelor daca vedeti ca mai mananc litere sau nu scriu corect scuzati-ma dar sunt atat de ......."buimaca" , parca dorm pe mine si nici nu mai concentrez cum trebuie

m-a luat iar cu intepaturi de ovare........offfff macar sa fie si mai ales sa fie bine de data asta

la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

haloo fetele!!!!
chiar asa andreea ne tii in suspans?maine sigur sa vii cu testul in dinti la raport aici si neaparat sa fie cu II
oanab eu sunt z19 si da am ovulat la diferenta de o zi.tu pe 19 eupe 20.deci as putea teoretic sa fac maine un bhcg.tu ai putea sa-ti faci de azi ( ma rog e tarziu dar ai avea 10 zile).nu stiu daca ma duc fiindca nu stiu ce program am maine la spital asa ca....la universitar nu se recolteaza.
azi toata ziua m-a durut ovarul stang deci celalalt si acum mai pe seara am simtit niste intepaturi in vagin, nu stiu cum sa va explic, sanii sunt putin durerosi, iar burtica ma doare ca si cum mi-ar venii cm maine.

................................................

in asteptare fapturii celei mai dorite

Mergi la inceput

Hai ca imi dai sperante mari de tot Lorena! Doamne as fi atat de fericita cum nu va puteti imagina! Promit ca maine fac test, dar innebunesc daca nu iese pozitiv!

Mergi la inceput