Aspirante optimiste > 20 ani (508)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

andreea ms ......si tie iti doresc un bb in curand

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Salutare fetelor!
N-am mai scris de multisor ca nu prea am ce sa va spun. Doar ce am inceput tratamentul cu vitex si sincer sa va spun ma simt foarte bine de la el. Primele semne bune ar fi ca e ff bun contra durerilor menstruale, nu mai am decat foarte putina acnee pe fata, e diuretic, nu ma mai doare capul. Momentan sunt fff multumita.
V-am

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Aditza ma bucur mult ca e bine.
Bafta la examene in continuare

asteptat cu optimism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

am uitat sa va zic ca de ieri sara mi se infunda si nasul.cred caa e de la aerul conditionat din masina asa ca s-ar putea sa fi racit si de aia sa ma doara si burtica.stiti cumva daca se recolteaza udeva bhcg sambata?si cand dau rezultatul?

................................................

in asteptare fapturii celei mai dorite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

mara, la MedLife, dar numai dimineata pana la max 12 cred, dar daca vrei rezultatul in aceeasi zi sa le zici celor de la receptie ca este in regim de urgenta ca nu se plateste taxa, este acelasi pret si daca mergi dimineata la prima ora si mai si zici ca e urgent sigur ai rezultatul in cateva ore

sa ai valori mare, de

Mergi la inceput

auzi mara, MedLife grivita ca la uniri doar recolteaza acolo si ei trimit probele tot la grivita si nici nu stiu exact daca se lucreaza la uniri sambata

Mergi la inceput

yupiiiiiiiii am si eu o steluta, ce fain

nu mai sunt "nou venit"

Mergi la inceput

la synevo am vazut ca au program 8-12 dar nu stiu daca dau rez in aceeasi zi.m-ar avantaja ca este f aproape de mine.maine as fi z8-9 credeti ca e totusi bine? teoretic ar fi dar practic...ce sa-i faci ca practica ne omoara.voi fetelor care ati mai facut ce ziceti?.am niste intepaturi in uter...off asteptarea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

buna seara, gravidute fericite si negravidute optimiste! va pe toate cu drag!

bebelu, ma bucur din tot sufletul ca e bine bebe si va pe amandoi

andreea iti tin pumnii si iti doresc din tot sufletul sa fie deja in burtica la locul lui .am si eu emotii pt tine acum...

o seara buna dragele mele! eu ma duc la facut compotel ca altceva de "raportat" nu am

Mergi la inceput

m-am mai gandit daca tot ma deranjeaza prin burtica ma duc luni.nu cred ca o sa fie greva in privat si ma duc la synevo la grozovici ca pot sa ma duc si pe jos, nu ma intereseaza de problema transportului

Mergi la inceput