Mamici din Grecia (2)
Raspunsuri - Pagina 13
nibi_niki spune:
Neata fetelor!Ce faceti?Eu tocmai am terminat de umplut ardeii si acum sunt pe foc.Tare as vrea sa ma duc la plaja sa ma innegresc si eu nitel,dar ce fac cu copilul?!La noi merge AC seara vreun sfert de ora inainte de culcare ca nu poate adormi bebe cu caldura asta...ziua e suportabil.
Va pupic
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
carmaw spune:
Eu gatesc seara tirziu sau dimineata f devreme
AM ,5 balcoane mari si pe un balcon am pus o mica masina de gatit electrica -are cuptor si trei ochiuri
De cele mai multe ori imi pregatesc din timpul zilei ingredientele si apoi seara sau dim ma duc la exterior pe balcon sa gatesc
Noaptea totul e deschis ,am plasa de tintari si pe la 7 dimineata inchid totul ca sa pastrez racoarea noptii in casa
Daca as avea A/C l-as pune la treaba
Si oricum o sa fac ca anul trecut
ma,voi duce la mare dim decvreme pina in 9.30 sau dupa orele 18
Asta pt ca eu nu ma mai suport si mor si la 25 de grade de caldura
Cam asta "strategie" am....
A si dusuri reci cit incape.
MoRo_K spune:
Neata....si la mine cald dar in casa e racorica e bine....nu are casa A/C dar nici nu ii ducem dorul aici...in Salonic insa nu se poate fara...tzantari nu prea vad...sunt o norocoasa nu carmaw?!..iar la plaja...ufff sapt viit(acum pe stop)...sapt trecuta puteam da era vremea vantoasa...eeee...norocul meu...care este...
Carmaw...asa separat dovleceii si avocado e ok mananc....aa..si sper sa toarne repede asfaltul...
ALDEBARAN cumnata mea are copilashii de varsta alor tai...cel mare la fel din 2 in 2 ia cate ceva de la gradi...ce voiam sa te intreb...aris e gelos pe Silvia?si cum rezolvi?incearca sa-ti atraga mai mult prin orice atentia?gen...uite mami sunt bolnavior...uite mami vreau iar la toaleta....pana la vreau si eu biberon...d-astea?
nibi_niki cu bbita dimineata sau mai bine seara ca-i mai caldutz nu poti merge un pic la mare asa...juma de ora sa-si unde piciorusele si asa sa faci si tu o baitza?
pup fetele...azi fac soublakia ....la grilu cuptorului....ca am cumparat un grill electric da nu e ok...nu stiu...nu se poate baga in apa...nu se curata cum trebuie...si cand dau cu o carpa se duce cum sa-i zic...teflonul...tre sa luam unul cum trebuie in salonic...a si asta inchide si mult curent...desi e marca buna...hmmm
karmen24 spune:
aldebaran,si eu voi suferi alaturi de tine saptamana viitoare ,pe 40 de grade.S.O.S catre fetele din atena-cunoasteti pe cineva care face service la aparatele de aer conditionat?
carmaw spune:
adica scriu mesaj si OTE ce face?imi ia bani pt servicii proaste.... a cazut conexiunea'
Nu SUNT obisnuita cu asa ceva s-a dus pe apa simbetii si mesajul sa vedeti ce papara primeste georges cind vine acasa.....Ca el tine de OTE parca ar fi actionar pr acolo
si de asta eu nu pot lua forthnet
daca auziti de o crima el ii!
MoRo_K spune:
hahaha carmaw...vezi vezi si radeai de mine ca-mi pica mereu conexiunea.......sper sa pice si cand e G acasa...ca sa poti sch pe forthnet...
Karmen24....te cred c-o sa va chinuie caldura....si fara A/C in Atena nu mere...sper sa gasesti nenea sa repare...dc nu acum sunt oferte f bune la A/C(trimit niste mare/racoare la pachet sapt viit:)
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MoRo_K hahaha carmaw...vezi vezi si radeai de mine ca-mi pica mereu conexiunea.......sper sa pice si cand e G acasa...ca sa poti sch pe forthnet... Karmen24....te cred c-o sa va chinuie caldura....si fara A/C in Atena nu mere...sper sa gasesti nenea sa repare...dc nu acum sunt oferte f bune la A/C(trimit niste mare/racoare la pachet sapt viit:) |
MINZ_O cade si cind G e acasa ...da el e stoic suporta ORICE numai de la greci sa fie...!
Remarc....asa in trecere ca numai daca esti o 'dama in rosu'te mai citeste lumea la sfirsitul saptaminii
Eu am facut o siesta nelinistita'ca vecinii aia cu focu,cu caprele au vorbit tot timpul
Astia nu dorm ioc noaptea de pe la 5 pun télé-ul tare (au usile deschise...) nici siesta nu fac CUM REZISTA ? (trebe sa aibe baterii...)
Pe 26 suntem invitatii la nunta primei lor fiice-ea are deja copil de 1 an tocmai la rethmyon
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
am nevoie de idei va rog mult...plec si vreau sa fac niste chiftele,snitele,sos spaghetti,un pui gatit,un iepure si sa le imping in congelator ca sa aibe G cind eu o sa fiu plecat
intrebare: ce sa mai fac???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Repupici
Aldebaran spune:
buna dimineata fetelor!
sunt cu ochii carpiti de somn ca fie-mea avea chef de nu stiu ce azi dimineata pe la 4, m-a tinut treazapana pe la vreo 7 si dupa aia pe la 8 s-a trezit ala mare cu chef de povestit despre dinozauri.
Karmen, la noi a venit un tip sa ne faca service la ac, l-a gasit sotul de la 11888, sau alt nr de genul asta, ca aia iti dau informatii in functie de zona unde locuiesti.Daca vrei caut cartea lui de vizita.
Moro-k, Aris e cateodata putin gelos, adica la modul ca vine sa ma pupe sau sa ma imbratiseze daca o am pe Silvia in brate, si cam atat. Si da, incearca sa atraga atentia cat de mult poate, "uite ce fac", "auzi ce spun", etc. Insa o iubeste f. mult. Cand i-a zis o desteapta ca o sa o ia ea pe Silvia, a inceput sa planga, "nu-i a ta, e a noastra, nu ti-o dam, etc" .La randul ei, Silvia e numai cu ochii dupa el, e adevarat insa ca el se prosteste si se scalambaie toata ziua, asa ca pe ea o distreaza. Sa vedem pe la anul cand o sa inceapa asta mica sa-i deranzeze lucrurile..
Fetele cu bebei mici ca a mea, voi le dati apa sau ceai sa bea pe calduril;e astea? Ma tot indeamna lumea pe afara sa-i dau apa, io nu ca papa numai san, dar poate cand e cald rau si suntem afara nu i-ar strica putina, nici nu stiu...Bine, nu iesim pe la pranz, dar seara tot mai iesim. Voi cum procedati?
karmen24 spune:
alldebaran,multumesc de sfat.in privinta apei la bb?!pediatra mea imi spusese sa nu dau apa la bebe,dar de fiecare data cand ii era sete ii dadeam lapte.ca urmare s-a ingrasat bebe meu si a trebuit sa il trec la dieta.sfatul meu de mama este sa dai la bb apa.si asa pe caldurile astea....
nibi_niki spune:
Neata .
Aldebaran,eu ii mai dau fetei ceai de musetel daca suntem pe afara si chiar nu pot sa o alaptez.Eu nu am jena sa alaptez in public dar mai sunt situatii cand nu pot alapta.Pe caldurile astea Maria nu poate sta 3 ore fara sa bea ceva..asa ca dupa caz:tzatzi sau ceai.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG