Mamici din Grecia (2)
Raspunsuri - Pagina 14
nibi_niki spune:
Karmen ce varsta are bebelul si cate kg de zici ca e grasun?
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
carmaw spune:
buna
azi am fost la mare la 9 eram in apa
acum m-am intors pregatesc ceva si la siesta!
pupici la cine ma citeste
MoRo_K spune:
carmaw si eu astept weekendul sa pot merge la mare...e cald si aici zilele astea...dc sunt in casa e ok...afara sunt vreo 31-32 grade....deci doar dc trebuie ies pe caldura...seara e frumos fara tantari si racorica...
Azi nu m-a mai durut dintele si am avut chef si fac cate ceva prin casa...iau antibioticele cuminte si sper sa nu-mi mai faca probleme...si e doar un colt amarat.
in rest nimic nou asteptam inca transferul...offf...anul asta sunt incredibili....
pup fete si bbici
karmen24 spune:
nibi niki bebelusul meu lua cam 1 kg pe luna,ceea ce era destul de mult.slava Domnului suntem mai bine.are 5,5 ani si are 28 kg.multumim de intrebare.
cristinass spune:
fetelor buna seara!eu sunt noua pe forum astazi mam inscris.sunt tare bucuroasa ca exista acest forum si pot impartasii clipele frumoase si temerile mele cu alte mamicii sau viitoare mamicii.
carmaw spune:
bine ai venit!!
mihaela 'mo ro k'-daca-i vine scrisoarea lui Dimitris- o sa ti fie vecina
Si acum zi,zi tot despre tine
Asteptam confesiuni complete!
hai pupici!
nibi_niki spune:
Karmen,sa-ti creasca mare si sanatos puiul
cristinass,bine ai venit
Noi suntem bine,am facut acum vreo 3 zile vaccinul,nu a plans asa mult ca la primul.Ieri am fost la plaja doar eu cu pitica,cred ca repetam experienta si azi ca am prins curaj.
va pup pe toate
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
MoRo_K spune:
Neata neata!
bine ai venit cristinass! si da zice bine carmaw....asteptam transferul sotului meu si venim si noi speram in salonic...dc nu oricum venim p-acolo ca acolo ne e casa,masa si sunt rudele hai ca-i de bine ne strangem si prin zona salonicului si Theo e pe acolo prin Nea Moudania .....ce-o face??o sa intru pe la bbi poate aflu...
nibi_niki ma bucur tare mult ca ti-ai luat inima in dinti si-ati mers la plaja....cred ca-i super pt amandoua....si tu iesi din casa mai ales pe caldura asta si bbitei ii face bine marea...asa un pic un pic....va vad prin septembrie sa nu vreti sa mai plecati de pe plaja
karmen,ALDEBARAN cum suportati in atena caldura?ziceau ca azi va fi cea mai calda zi.....dar sper sa treaca...azi nici aici nu e aer sunt acum 34 grade...in Constanta insa la ai mei de ieri ploua sunt acum 21 de grade...fericitii
VI4I ce mai zici? ce face bb?
fetelor
MoRo_K spune:
Fetele gasit Theo la odisee...a nascut pe 9.06 cezariana
m-am uitat in urma...hihi pe 8.06 ii faceam galerie fara sa stiu
theophillina spune:
'Neata fete dragi!
Va poftesc la o cu lapte.
Noi am lipsit motivat, am nascut. Bebe Stelios n-a mai vrut sa mai stea si am nascut neprogramat cu cezariana pe data de 09.06.2010. Am sa scriu povestea nasterii noastre un pic cu peripetii. Acum suntem f bine amndoi, Slava Domnului. Vreau sa-i multumesc Mihaelei (Moro_K) ca s-a interesat de noi si ca ne-a facut galerie pe 08.06.2010 fara sa stie (nici noi n-am stiut)!
Apoi, vreau sa urez bun venit noilor fete: Nibi_niki, Asteropipan si Cristina. Pe nibi_niki si asteropipan le stiu de la odiseea iepurasilor ca-mi mai bagam si eu nasul pe acolo sa citesc din cand in cand atunci cand eram gravida. Sa va triasca puiutele, sa fie sanatoase si norocoase!
Pe celelalte fetele le salut si va asteptam mai des pe forum.
P.S. Am pus poze cu bebe Stelios pe mail-ul comun.
Va pup.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS