Mamici din Grecia (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Eiii bine ai venit Alina...de fapt ati venit :D....super povestea...cum ti-ai gasit jumatatea:)....sa va traiasca mandra super pozele....iar hotelul acolo unde esti intr-o piscina...pare super super unde e?
Cred si eu fetelor ca va ocupa bbei tot timpul:)si eu sper sa-mi ocupe cat mai curand
la mine azi cald cald...bine ca e casa ok e racorica...am deschis acum pe partea cu umbra...azi e zi de stat pe net...sotul de sv...asa ca mananc tastele:)...in rest venit uratii ....deci plaja no way in weekend-ul asta...
Vad ca suntem 11 acum hehe ne strangem..ushor ushor si stai sa vina iarna sa vezi ce-o sa mai sporovaim....mai cresc bbii,e frig afara deci cu pc-ul in brate:)...hehe cum ma gandesc eu d-acum la iarna....nu c-as fi vrei iubitoate a iernii...:)))
hai ca vb aiurea...o tai sa mananc ceva si mai vb mai incolo...

Mergi la inceput

Ahhh ce-am uitat sa zic....cat de frumos poate fii sa fie printzesa nascuta pe 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui MoRo_K

Eiii bine ai venit Alina...de fapt ati venit :D....super povestea...cum ti-ai gasit jumatatea:)....sa va traiasca mandra super pozele....iar hotelul acolo unde esti intr-o piscina...pare super super unde e?
Cred si eu fetelor ca va ocupa bbei tot timpul:)si eu sper sa-mi ocupe cat mai curand
la mine azi cald cald...bine ca e casa ok e racorica...am deschis acum pe partea cu umbra...azi e zi de stat pe net...sotul de sv...asa ca mananc tastele:)...in rest venit uratii ....deci plaja no way in weekend-ul asta...
Vad ca suntem 11 acum hehe ne strangem..ushor ushor si stai sa vina iarna sa vezi ce-o sa mai sporovaim....mai cresc bbii,e frig afara deci cu pc-ul in brate:)...hehe cum ma gandesc eu d-acum la iarna....nu c-as fi vrei iubitoate a iernii...:)))
hai ca vb aiurea...o tai sa mananc ceva si mai vb mai incolo...

miha eu cred ca alina a facut nunta pe un vas
nu alina?
fugi si maninca pastele ca se racesc
nu te uit cu inghetata....ce bu-ine ar fi fost daca erati si voi in ro cu mine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

MORO_K SI CARMAW multumesc fetelor de primire si complimente

MORO intradevar am avut parte de cel mai frumos dar , pe 8 martie 2010, de ziua femeii- nasterea fiicei mele - indusa fiind
despre hotel...e aici in rodos, noi am fost doar la spa in ziua aceea.e superb, nou, care am auzit ca vor sa-l faca de 6 stele.

si eu cred ca la iarna vor fi foarte intense conversatiile aici

CARMAW nunta a fost facuta intr-un hotel de aici , care are piscina interioara.am avut noroc ca nu am avut f multi invitati, decat vreo 170 in total, asa ca ne-au permis sa facem acolo

NIKY ce faci, pe unde umbli??/
ca ieri te plangeai de plictiseala

fetelor, sa-i uram azi fetitei lui NIBI_NIKI
LA MULTE LUNITE SI ANI FERICITI SI SANATOSI pt ca azi comoara ei Maria , implineste 3 lunitze

eu va pupik si vedem cand ma mai lasa fiimea sa intru

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

la multi ani la multi ani! hehe cum trec lunile :)sa-ti traiasca bbita nibi_niki
Alina ...spa-ul ala il visez...si sigur cand esti insarcinata ...deci cu hohokile mai mult vrei asa o relaxare deci cred ca a fost bine rau
aaa acum de-abia am vazut slide-urile...nu mi le deschidea de dimineata :)...deci tu ai fost super relaxata la nunta....eu eram asa un stress...brrrr nici nu vreau sa-mi amintesc....eram mereu in traduceri si aranjari si intermedieri.....
carmawu...pai pana ne vedem noi se duce nu numai ca se topeste inghetata da iese din garantie sigur.Ce zici danniella si theo or fi nascut?ca eu cred ca da...ca n-au mai intrat de vreo sapt Theo si daniella de vreo 2 cred...
ALDEBARAN pe unde esti?ce-ti fac puiutzii?
fetele

Mergi la inceput

niki tot ce-ti doresti pt printesa tai
probabil ca esti ocupata....
Fetele unde sunteti?
bisou pt cine ma citeste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MoRo_K

la multi ani la multi ani! hehe cum trec lunile :)sa-ti traiasca bbita nibi_niki
Alina ...spa-ul ala il visez...si sigur cand esti insarcinata ...deci cu hohokile mai mult vrei asa o relaxare deci cred ca a fost bine rau
aaa acum de-abia am vazut slide-urile...nu mi le deschidea de dimineata :)...deci tu ai fost super relaxata la nunta....eu eram asa un stress...brrrr nici nu vreau sa-mi amintesc....eram mereu in traduceri si aranjari si intermedieri.....
carmawu...pai pana ne vedem noi se duce nu numai ca se topeste inghetata da iese din garantie sigur.Ce zici danniella si theo or fi nascut?ca eu cred ca da...ca n-au mai intrat de vreo sapt Theo si daniella de vreo 2 cred...
ALDEBARAN pe unde esti?ce-ti fac puiutzii?
fetele

miha am prestat supa aceea rece cu dovlecel si avocat e o minune!
epatanta,racoroasa se prepara in 10 minute si daca nu -ti place ce pierzi un dovlecel si un avocat?
hai noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

buna seara fetelor...
mersi pt urari.Va serveste Maria cu o feliuta de tort.Azi mi-a fost miorlaita domnisoara,dar daca o iau in brate si o plimb nu mai are nimic.Am fost in vizita la fratele meu sa imi vad si finuta...abia acum m-am intors..cam atat..nimic interesant azi.Va pup...noapte buna

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna dimineata
Am cam chiulit de pe forum, va rog sa nu ma certati...
Ma tin dupa fundul lui fii-miu mai mereu, cu aia mica in brate. Cand lipseste el mai fac si eu ce mai pot prin casa. Acum iar a luat ceva de pe la gradi si e behait.
Cum va descurcati cu caldurile? Nu ma asteptam sa ne ia asa de repede, cica sapt viitoare o sa avem 40 grd , cel putin noi, aici in Atena. Voi prin insule sunteti mai norocosi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aldebaran

Buna dimineata
Am cam chiulit de pe forum, va rog sa nu ma certati...
Ma tin dupa fundul lui fii-miu mai mereu, cu aia mica in brate. Cand lipseste el mai fac si eu ce mai pot prin casa. Acum iar a luat ceva de pe la gradi si e behait.
Cum va descurcati cu caldurile? Nu ma asteptam sa ne ia asa de repede, cica sapt viitoare o sa avem 40 grd , cel putin noi, aici in Atena. Voi prin insule sunteti mai norocosi.

ce as mai vrea eu sa fiu norocoasa
luni se pune asfalt pe strada
am avut zile in care nu se putea sta afara fe praf nu mai zic de zgomot caldura si noaptea tintari
a si era sa uit de vecinii care vorbesc toata noaptea plus televizor la maxim cred ca au problemecu urechile
in rest PARADISUL nu?

Mergi la inceput