Aspirante optimiste > 20 ani(507)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Lorena eu zic sa mai astepti putin cu testul, macar sa ai o zi intarziere de CM. Eu de o luna de cand lucrez la ma tot cred insarcinata pana vin uratii si dezamagirea este pe masura, asa ca inarmeaza-te cu rabdare. Unii spun ca intre Z8 si Z10 de la fertilizare(care nu coincide neaparat cu ovulatia) poate avea loc implantarea. Iti doresc sa fie cu ochisori, din cate stiu testele de sarcina se pot pozitiva slab de-abia in preajma zilei in care ar fi tb sa-ti vina, deci rabdare.

http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

In mesajul anterior am vrut sa spun de un an de cand lucrez la bebe... oboseala asta

http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

aaaaaaaaaaa
si spatele jos la rinichi, ingrozitor
cand am gatit m-am aplecat sa iau ceva din dulap si am crezut ca m-a taiat cineva, parca sunt o baba cand urc scarile.....dureri de burta di de sani.....simptome ar fi

mai este o problema, poate nu ati citit dar eu am mai fost insarcinata de doua ori si am avut aceleasi simptome imediat dupa ce am ovulat, exact la fel, deci eu chiar am simtit ca este ceva acolo
si am si ramas chiar din prima luna de incerari la amandoua,
dar din pacate le-am pierdut pe amandouadeci, sunt foarte fertila dar nu stiu exact unde este problema, de ce nu tin dar sper ca s-a rezolvat

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

aaaaaaaaaaa
si spatele jos la rinichi, ingrozitor
cand am gatit m-am aplecat sa iau ceva din dulap si am crezut ca m-a taiat cineva, parca sunt o baba cand urc scarile.....dureri de burta di de sani.....simptome ar fi

mai este o problema, poate nu ati citit dar eu am mai fost insarcinata de doua ori si am avut aceleasi simptome imediat dupa ce am ovulat, exact la fel, deci eu chiar am simtit ca este ceva acolo
si am si ramas chiar din prima luna de incerari la amandoua,
dar din pacate le-am pierdut pe amandouadeci, sunt foarte fertila dar nu stiu exact unde este problema, de ce nu tin dar sper ca s-a rezolvat

va

anticorpii antifosfolipidici ti i-ai facut?

................................................

in asteptare fapturii celei mai dorite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Lorena tinem pumnii , fii increzatoare ca totul va fi bine.

Cosmi ma bucur ca ti-ai revenit, capul sus ca trebuie sa fie bine.

Eu simptome am fetelor, dar am avut si luna trecuta si au venit uratii. Acum am stari de voma, dar nu vomit. Am intrat pe seara in bucatarie si prajise mama carnati si am iesit instantaneu ca am crezut ca o sa vomit. de dormit dorm mult si foarte adanc, ceea ce la mine nu se intampla.

Acum ma duc sa calc si imi pun si un film sa mai treaca timpul ca urasc sa calc.

Bibitica multa bafta in sesiune. Si eu am terminat dreptul si la fel ca si tine numaram cate pagini am de invatat si cand ieseau de ordinul miilor imi venea sa mor.

Fetelor iar la unele femei testele de sarcina se pozitiveaza mai greu, asa ca macar pana vin uratii trebuie sa avem incredere, mai e o speranta.

Va dulce pe toate.

Andreea M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

fetelor ma dor din ce in ce mai tare oasele bazinului in spate.cred ca totusi am stat prea mult pe scaun

................................................

in asteptare fapturii celei mai dorite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Lorena tin pumni sa fie bebe.Ai putina rabdare si vei afla sigur
Elena poate a ajutat stimularea si e deja bebe mic in burtica
Dragutza
Katy ma bucur sa te vad!Pana nu vine ciclu mai ai o speranta!Sper din suflet sa vi cu liniutzele
Bibitica spor la invatat!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Mandreeac nu am avut nimic,nu am dat tarcoale butoiul am fost doar ocupata.Tin pumni sa nu vina ciclu si sa ai bebe la purtator in luna de miere
Mara poate s-a prins bebe

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Mandreeac nu am avut nimic,nu am dat tarcoale butoiul am fost doar ocupata.Tin pumni sa nu vina ciclu si sa ai bebe la purtator in luna de miere
Mara poate s-a prins bebe

Cosmi sa te auda Dumnezeu! Sa speram ca vom fi mamici in aceeasi perioada!

Andreea M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

nu m-am putut abtine, iar am intrat
va multumesc mult fetelor poate cu asa sprijin aici, va fi bine semestrul asta.
andreea, inseamna ca esti dovada vie ca se mai si supravietuieste dreptului

Mergi la inceput