Aspirante optimiste > 20 ani(507)
Raspunsuri - Pagina 4
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bibitica20 nu m-am putut abtine, iar am intrat va multumesc mult fetelor ![]() poate cu asa sprijin aici, va fi bine semestrul asta.andreea, inseamna ca esti dovada vie ca se mai si supravietuieste dreptului ![]() ![]() ![]() cat se poate de curand ![]() |
Se supravietuieste dar cu mult stres, multi nervi. Eu inainte de fiecare examen aveam stari de voma, eram palida, ca vai de mine! In ce an esti?

Andreea M.
bibitica20 spune:
lorena, stiu cat e de rau sa te doara toate, dar daca e pt bebe, suportam eroic.
sper sa fie totul bine si sa ai in curand
sanatos
noi suntem alaturi de tine

bibitica20 spune:
:D anul 2 acum
dar in anul 1 pe vremea asta am avut si eu niste stari de voma cum nu am avut in viata mea !!
banuiesc ca tot de la examene, ca bebe nu era ![]()

acum lucrezi in domeniu?
cami_antonia spune:
salutare fetele si de la mine
ati fost tare vorbarete azi
cosminutza ce ma bucur ca ai mai scris si tu
katy bine ai revenit pe transee
bebelu multa bafta sotului
bibitica bafta la examene
fetelor au aparut si la mine ceva intepaturi
cam tarziu
pt ca eu am avut mucus doar zilele 7-14
cand m-am si executat
in rest am avut pauza din cauza de alte chestii cu sotul
asa ca daca am ramas cumva am patit ca si bebelu
am avut ovulatie f devremeeeeeeeeeee
asa ca cine stie
eu sunt inca calma
desi maine as vrea sa merg sa imi iau un tes
pe care sa il fac
voi vedea
in ce ape ma sclad
eu sunt in ziua 22
din 30-31
dar avand in vedere
ca
sper sa fi avut ovulatia devreme
sii ca abia azi am simtit ceva intepaturi
maine as putea sa-mi fac testul
\acu daca e negativ
asta e
ce sa ma fac
va pup pe toateeeeeeeeee
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Katy82 spune:
Cosmi merci de incurajari! De-abia astept sa venim si noi cu vesti bune. Lorena cu progesteronul cum stai? Sa nu fie asta cauza. Fetele care sunt in sesiune, bafta la examene.
http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin
!
Katy82 spune:
Cami, iti tin pumnii sa vina cat mai repede bebe 2. cat despre intepaturi eu am avut la greu luna asta. Dar cum in fiecare luna am tot felul de simptome, am zis ca pana nu mi se opreste CM-ul nu-mi mai fac iluzii.
http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin
!
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bibitica20 :D anul 2 acum dar in anul 1 pe vremea asta am avut si eu niste stari de voma cum nu am avut in viata mea !! banuiesc ca tot de la examene, ca bebe nu era ![]() acum lucrezi in domeniu?cat se poate de curand ![]() |
Bibitica am dat la magistratura 2 ani la rand, m-am incapatanat si nu am intrat! Apoi am decis sa facem nunta si cum sotul lucreaza foarte mult a trebuit sa ma ocup eu de toate. Anul acesta daca nu raman insarcinata in august dau examen la magistratura iar si acest lucru va insemna ca 2 ani nici vb de bebe, iar daca raman ne descurcam noi cumva. Oricum daca nu raman si nici nu intru, o sa ma angajez consilier juridic, la barou nu dau , intrucat nu dispun de 40 de milioane momentan. Multa bafta, greu cu dreptul proprietatii intelectuale, mie mi-a dat batai de cap, atunci nu era nici manual editat de profesorii nostri si am avut numai spete. Oribil!

Andreea M.