Aspirante optimiste > 20 ani(507)
Raspunsuri - Pagina 2
ellenab2 spune:

pt toate fetele. Draguta deocamdata m-a durut burtica si uterul dar am mai avut durerile astea asa k nu stiu dk e ceva.Pe data de 31 trebuie sa apara uratii adik sper sa nu mai apara. Tu ce mai faci?

bibitica20 spune:
bebelu, succes sotului
si spor la treaba 

nu mai intru nici eu, invat
te pup, ai grija de tine
draguta spune:

elena
eu sunt z2, si incep si eu peste 3 zile stimularea
vroiam sa vad daca la tine a dat rezultate
hai ca mai ai putin si te testezi, poate e luna asta cu 
lorena_86 spune:
fetelor eu merg in pat ca nu mai pot, ma doare uterul si ovarele........nu mai pot 
mada, sigur nu sunt racita ca nu am nici un simptom de raceala
in legatura cu testul, stiu ca este prea devreme, au trecut doar aprox 8 zile sau mai putin de la ovulatie
mai astept pana vineri
problema este ca am testele la indemana si nu prea rezist, de aceea l-am facut desi eram convinsa ca este prea devreme.
oricum eu chiar cred ca este 
acum daca nu e nimic o sa fie luna viitoare

sperrrrrrrrrrrr
Katy82 spune:
Buna fetele! Ce mai faceti. Am tras chiulul un timp. Nu am noutati. Sunt in Z27 si deja a aparut o picatura maro, asa cum se intampla inainte de fiecare ciclu. ma incapatanez totusi sa sper pana la sfarsit. Daca am vrea veste buna o sa intru sa o impart cu voi daca nu...
. Vedem, cum vrea Doamne-Doamne!
fetele
http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin
!
iubita.mara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor eu merg in pat ca nu mai pot, ma doare uterul si ovarele........nu mai pot ![]() mada, sigur nu sunt racita ca nu am nici un simptom de raceala in legatura cu testul, stiu ca este prea devreme, au trecut doar aprox 8 zile sau mai putin de la ovulatie mai astept pana vineri problema este ca am testele la indemana si nu prea rezist, de aceea l-am facut desi eram convinsa ca este prea devreme. oricum eu chiar cred ca este ![]() acum daca nu e nimic o sa fie luna viitoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sperrrrrrrrrrrr |
................................................
in asteptare fapturii celei mai dorite
draguta spune:
lorena, poate asa este cum simti tu , se spune ca unele mamici stiu cand au ceva in burtica,tu simti acest lucru, ai si simptome

si odihna placuta!
iubita.mara spune:
si pe mine m-a durut azi uterul si ovarele mai ales cel drept de unde am ovulat.si spatele m-a durut putin.poate sunt doar dorintele mele 
................................................
in asteptare fapturii celei mai dorite
lorena_86 spune:
da mara
stiu dar am zis sa incerc
sunt constienta ca trebuie sa mai astept
acum trebuie sa ma lupt cu rabdarea mea, ca ma scoate din sarite, incerc sa ma incurajez si zic ca nu o sa fac dar nu prea rezist
asta e! dorinta este prea mare
dar promit ca o sa fiu cumintica si o sa am grija de mine pana la aflarea rezultatului
va pup pe toate