helppp...capusa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

si pe al meu am gasit anul trecut o capusa si la fel am facut tratament cu antibiotic...acuma cand ne pregatim de iesiri in natura (daca ne lasa ploaia asta) m-am inarmat cu spray.
L-am comandat de cateva zile si in 2 a fost la Cluj.
Sper sa va foloseasca si sa nu mai aveti problme

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Deus, atentie la acel spray. Cu toate ca l-am folosit din abundenta, tocmai mi-am extras o lighioana din picior :((((
Acu' o pregatesc pentru excursie in Ungaria, la domnul Bozsik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Citat:
citat din mesajul lui Deus

si pe al meu am gasit anul trecut o capusa si la fel am facut tratament cu antibiotic...acuma cand ne pregatim de iesiri in natura (daca ne lasa ploaia asta) m-am inarmat cu spray.
L-am comandat de cateva zile si in 2 a fost la Cluj.
Sper sa va foloseasca si sa nu mai aveti problme

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Deus, atentie la acel spray. Cu toate ca l-am folosit din abundenta, tocmai mi-am extras o lighioana din picior :((((
Acu' o pregatesc pentru excursie in Ungaria, la domnul Bozsik.

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

anca ce spray ai folosit si totusi a intrat capusa? cel din DM?
si noi avem spray luat din olanda...si pana aucm nu am mai avut nici o capusa pana sambata cand am gasit una pe mana mea care mergea deci nu intrase in piele ( e drept ca pe maine nu imi dadusem....dar acum s-a terminat spray-ul luat de afara si il mai am doar pe cel de pe situl acela...nu e bun?
offf Doamne cred ca am o fobie si nu stiu cum ne putem apara

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Cel de pe soricel.ro

Te inteleg cu fobia...si eu sunt tot pe-acolo :)cu toate ca ma protejez in permanenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu mi-am facut testul de sange, acum 12 ani am fost muscata de o capusa si zona s-a inrosit etc. Am anticorpi, dar sub limita care spune ca esti bolnav. Se pare ca sunt aopertia si pentru o noua muscatura... As vrea sa si vad analiza, nu doar sa o aud povestita la telefon :).

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Hai ca am patit-o si noi ...saptamana trecuta am fost la padure si in parc,cert este ca fetita mea a luat o nenorocita de capusa .noroc cu sotul meu care ia facut baie si a vazut-o ca eu sincer nu stiam ce este.Am fost la medic si mi-a spus ca nu e o problema ca nu a stat mult acolo si cand am extras-o nu avea deloc sange in ea.Bunn....dar citind pe net atatea despre bolile care le pot transmite nenorocitele am intrat in stres maxim si am plecat cu ea si la Grigore Alexandrescu dar acolo surpriza...s-au uitat la mine ca la o fantoma si mi-au spus ca eu voi avea probleme din cauza stresului nu fetita.A dezinfectat locul si atat si mi-a spus sa stau linistita,am intreabat de antibiotic si mi-a spus ca nu-i nevoie .Acum ce fac?Deja sunt stresata la maxim si toata lumea cu care vb inclusiv medici se uit la mine ca la o nebuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

bursucelu, sansele sunt f mici sa faca fata ceva probleme...dar exista si pt ca exista eu nu m-am dus la nici un mare laborator ci am sunat pediatra care mi-a spus sa-i fac o cura cu antibiotic. Poate ca l-am dat in zadar, mi-a fost teama. Recunosc ca s-a format o isterie in jurul acestei probleme. Noi cand am fost copii nu ne-a cautat nimeni de capuse si ne-am jucat pe camp ani de zile...probabil ca le-am rupt cu unghiile cand ne-am scarpinat sau poate ca nu am fost muscati!
Daca-l mai musca pe al meu eu una nu-i mai dau antibiotic. Il caut des, il dau cu spray de la DM si Dumnezeu cu mila.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cred ca tocmai am scos ceva ce pare capusa de pe gatul copilului. De unde stiu daca e capusa? Nu vad picioare, nimic. Era ca un punct negru uscat, infipt pe jumatate in piele. Am scos-o, am bagat-o intr-un tub de medicamente, pot sa duc undeva insecta sau ce-o fi sa vad daca e purtatoare?
Era dat cu spray dar doar pe picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dennissa spune:

Ma ingrozesc cand citesc...!!!!
Si noi am patit-o acum de trei zile, am fost la tara la bunici care au o livada de ciresi si cand ne-am intors acasa i-am gasit puiului (1 an si 8 luni) o afurisita de capusa in cap, la ceafa. I-am scos-o repede cu o penseta, a iesit usor, nici mac n-a zis piciul si l-am dezinfectat cu o lotiune speciala pt: muscaturi, intepaturi de insecte nu neaparat de capuse. Cand am scos-o si am strans-o a iesit o picatura infima de sange....abia am observat-o, dar era acolo...nu ma pricep la asa ceva..asa ca am aruncat-o si atat!
Dar....nu l-am dus la doctor, nici nu m-am gandit sincer ca ar fii necesar, e prima data cand gasim asa ceva..capusa si nu stiam ce efecte dezastruoase au.
Zona e OK, nu e rosie, de trei zile e OK, oare sa imi fac griji? Sa merg acum la medic cu el? mai are rost? Sau se vor uita si la mine ca la limba rusa???
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Denissa, du-te la un dr infectionist, nu conteaza ca au trecut cateva zile. Noua ne-au prescris amoxiciclina.
E un subiect luuung la Clinica...., pe tema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

flacaul meu e fan iarba din parc si eu habar nu am cum arata o capusa...cum imi dau seama ca are asa ceva???

Mergi la inceput