Aspirante optimiste > 20 ani (506)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

cosminutza stiu ca tu incerci de multi ani sa faci un bb dar nu lasa sa treaca lunile stiu ca ai zis ca vrei sa mai faci o pauza dar asa am tot amanat si eu lasa ca poate se prinde natural lasa ca merg luna care vine la dr., nu merg acum ca este prea departe si tot asa scuze si pretexte si au trecut 2 ani jumate si nimic, nu te supara pe mine dar eu ma simpt vinovata ca nu am depus mai mult efort pentru a-mi indeplini visul stiu ca uneori este greu dar ptr. bb merita orice sacrificiu

si inaca o data scuza-ma daca te-am suparat dar cred ca este valabil pentru noi toate fetele care incercam de ani buni

Mergi la inceput

didi chiar asa fetele noastre au uitat de ieseala, poate asteapta canicula

Mergi la inceput

didi dar ce functie ai nene de stai asa tarziu la birou daca nu-s indiscreta?
nu vrei si tu acasa, nu esti obosita si banuiesc maine de dimineata la 9 iar la scarbici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

N-am functie si in orice caz asa sta toata lumea, cu sau fara fonctie. Asta-i ritmul si da, dimineata la 9 o iau de la capat

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

didi,
si eu tot la job.
delcaratii min muncii: CIC ramane pe lista pt reduceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am papat, multumesc.
camcris am mancat eu capsuni de la mama din curte. Abia acum incep sa se faca mai multe. Pana acum am mancat 1-2 , restul le-am lasat lui Cristi . Cred ca de acum incolo capsunile de pe piata vor fi romanesti

cosmi, deja Z26, bravo! Cum a fost ovulatia luna asta?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Camcris nu ma supar,doamne fereste,insa nu m-am dus sa nu ma stresez cu ovulatia.Dupa ce vin rusii,daca mai vin..., oricum trebuie sa reiau stimularea,e ultima luna daca nici asa nu iese trecem la laparoscopie
Madutza nu stiu daca am ovulat sau nu,simptome habar n-amOricum pana la testare mai e avand in vedere ca ultimul ciclu mi-a fost de 40 de zile
Didisor pana cand mai stai la munci?Si eu ar fi trebuit sa mai raman dar mi-am bagat piciorul si am venit acasa,ce numai eu sa stau tot timpulSi maine e o zi,oricum dimineatza ma duc mai repede

Apropo de capsuni si eu am mancat insa erau destul de bune,mi-au placut

Va pe toate!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele

v-as da cu toata placerea cate o portie de capsuni de la mine din curte dar nu am cum, doar ce am iesit din ele si am adunat asa multe si intru si se vb. tot de capsuni

cos minuta, cate luni ai facut de stimulare si cu ce?

incep si eu de vineri cu ova-mit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Eu am plecat de la munci. Poate mai intru de acasa, daca nu apuc, noapte buna si prestatii placute si cu rezultate

Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Va invit la Capitol NouSa dea Domnul sa fie plin de vesti bune!!!

la fete!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput