Aspirante optimiste > 20 ani (506)
Raspunsuri - Pagina 19
madutza_bra spune:
mandreeac, da Doamne
sa nu mai scada si sa fie bebe acolo
lorena, 37.6 e cam mult, cred eu (mai ales dimineata la prima ora) Ai grija sa nu fie si vre-o raceala
mai fa un test peste cateva zile si te lamuresti 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
madutza_bra spune:
cred ca o sa ies, vine sotul imediat si ne punem la masa. Poate mai intru mai incolo 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
didi32 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra cred ca o sa ies, vine sotul imediat si ne punem la masa. Poate mai intru mai incolo ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png |
Pofta buna Maduta! sa-nteleg ca ai casa tapetata cu post-it-uri acuma?
in devenire
camcris spune:
mandreeac poate ete BB daca nesuferitii nu au venit
Lorena eu zic sa nu fie prea devreme pentru test mai asteapta si tu pic si mai fa un test peste cateva zile
Bebelu spor la treaba sotului si multa bafta sotului
cosminutza ma bucur ca mai treci pe la raport ia spune la dr. mai mergi?
sau ai renuntat la toate calculele si dr. parca ziceai ca vrei sa faci o pauza
mada pofta mare
didi si eu care asteptam sa te programezi la dr. stii cumva cam cat ar costa o consultatie la dr. Albu?

la toate fetele
didi32 spune:
| citat din mesajul lui camcris mandreeac poate ete BB daca nesuferitii nu au venit Lorena eu zic sa nu fie prea devreme pentru test mai asteapta si tu pic si mai fa un test peste cateva zile Bebelu spor la treaba sotului si multa bafta sotului cosminutza ma bucur ca mai treci pe la raport ia spune la dr. mai mergi? sau ai renuntat la toate calculele si dr. parca ziceai ca vrei sa faci o pauza mada pofta mare didi si eu care asteptam sa te programezi la dr. stii cumva cam cat ar costa o consultatie la dr. Albu? ![]() ![]() la toate feteleAnul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Cami nu stiu ca n-am primit cardul. Da' vezi ca Vio (Sherbi) s-a programat pe 27, poate stie ea mai multe.
in devenire
camcris spune:
bai nene cand intru si io sa stam la
mica voi dipareti toate
a venit vara si gata soare, plimbare, distractie aha.....deci asa stau lucrurile
didi32 spune:
| citat din mesajul lui camcris bai nene cand intru si io sa stam la mica voi dipareti toatea venit vara si gata soare, plimbare, distractie aha.....deci asa stau lucrurile Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Io n-am disparut ca-s la birou si mai dau F5 din cand in cand. Acu' ca tot a venit vara, ne-nduram si noi sa ne-ntalnim?

in devenire
camcris spune:
mai fetelor voi a-ti mancat capsuni anul asta ca eu am cumparat azi din piata si nu au nici un gust, de mirosit si aspect sunt super si pret 5 lei, dar in toata piata erau la fel, i-si bat astia joc de noi cred ca sunt aduse din turcia nu sunt romanesti
cos_minutza spune:
Buna seara dragutzelor!!!
Camcris imi pare rau ca e negatuv testul
,poate e totusi prea devreme.Nu am mai mers la nici un medic,o fi ce o fi
Didisor cred ca sunt z26.V-ati apucat deja de treaba
Spor si sa fie cu noroc
Bebelu bafta soztului.Multi 
Mandreeac poate e cu ochisori
Tin pumni
Madutza normal c-ati tinem pumni,sper sa vina bebe luna asta
Paula acus acus va apucati de treaba
Va
pe toate si va doresc o seara placuta!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
didi32 spune:
Cosmi normal ca ne-am apucat, nu vezi cu ce rezultate a venit Bebelu?
, cine stie...Tu? vreun semn ceva?
in devenire