Laparoscopie 14
Raspunsuri - Pagina 17
leopard13 spune:
Pasarici cu burtici sexy si pasarici cu burtici sexy in devenire....
Pogonici, e si ea sexy acuma...se intoarce din vacantza exotica....
Si urmeaza Gabriela...
Gabriela...daca alegi privat...iti recomand GYNECOLAND...poti accesa pe google si sa vezi site-ul lor...
Deci, eu care eram super speriata de bombe...cand am fost la consultatie la dl. dr. STOIAN IOAN de la Gynecoland...am ramas cu gura cascata...Inainte sa intru in cabinet...tremuram ca varga...si cand a inceput dansul sa vorbeasca cu mine...m-am relaxat total...Este un OM FOARTE DEOSEBIT...Iti inspira incredere...iar asistentele mereu cu zambetul pe buze, foarte atente, foarte profesioniste...NU AM CUVINTE....SUNT SUPER TARI!!!!Si dl. dr. anestezist este un dulce...M-a adormit dupa un pachet de tigari fumate si puls ul 145...Avea super incredere in fortele proprii...
Cum a fost????
A fost bine...cand m-am trezit din anestezie...m-am trezit zambind...si de atunci totul a fost super profesionist...Comportamentul doctorilor si asistentelor...este iesit din comun...Nu credeam ca exista asa ceva in ROMANIA...
Am fost si la Medlife...dar sunt varza pe langa Gynecoland...
Nu cred ca exista cuvinte sa iti descriu echipa de la GYNECOLAND!!!!!
Super tari si profesionisti este putin spus....

Didi...poate este cu ochi...Daca nu, lasa, ca dupa ce te intorci din BORA BORA...sigur va fii cu ochi...

Si vei avea si burtica sexy ca noi...

Ellyshoruuuu...mersic pt lamurirea cu injectiile...Si spor maxim la 

Mersi pt sfatul cu galbenele...

Jaguar...pupici!!!
Si la mine tot de la un fir de par crescut sub piele...S-a mai retras si la mine... Cred ca-l mai las si eu in pace un pic...Poate dispare...

Bafta cu Pregnylul si cu monitorizarile...Sa vina mai repede...

Coca, iti multumesc pentru sfatul cu aloe...

Fetele, oare unde este pogonici????
S-a externat??? Este inca la spital????
Cand vine??????????????????/

Eu cam am probleme cu NETU....

Nu stiu ce are cateodata....

Pupici la toate fetele....

Vine concertul cu METALLICA...Sa ma duc?????????????
Ma lasati????????????????

Al meu zice ca sa stau cuminte ca poate imi iau vreun cot in burta...
Ce sa fac??????????????????////
Voi ce ziceti???????????????????????????

Pupici multi de tot la toate...

xdidi spune:
salutare fetelor
nu stiu ce sa zic cu "excursia" acum am primit rezultatul anlizelor de sange si sunt putin marite unele,le-am trimis si asistentei pers ale doctorului si maine la 8 de dimi o sun....
leopard ce sa zic cu faza cu ochi, nu prea ma mai gandesc, dupa laparo nu zic ca nu sper ca as fi nebuna , dar depinde ce se gaseste acolo...
pogonici te asteptam cu vesti.....
va puup
didi
cos_minutza spune:
Buna seara fetelor!!!
Am si eu o mica intrebare,stie cineva daca in Cluj se face laparascopie?Unde si ce medic recomandati?
Va multumesc anticipat si va doresc multa bafta si sa vina bebe cat mai repede
la toata lumea!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
jaguar spune:
Buna ziulicaa

Ce mai fac fetele melee?

Leoooo
vad ca ai recuperat seriosss![]()
![]()
![]()
ma bucur ca esti bine, si ca s-a mai retras "buba" de la pasarik![]()
Vad ca la mine nu mai e nikkkk, cum a iesit asa si a trecut![]()
Sa nu o zgamai mereu, las-o in pace, sa vezi ca trece.
Eu am si uitat o zi, apoi am vazut ca nu mai este![]()
Mergi la concert daca te simti ok, insa sa ai grija la coate si
burtica![]()

Pogoniciiiiiiiiiiiii

Ce faci? inca nu te-a externattttttt?

Te astept cu vestiiiiiii si sper ca esti bineeee!

Didi
, sper sa nu fie o problema analizele si sa poti merge
mai departe ca sa scapi de laparo.
Unde faci pana la urma?
Baftaaaaa si hai cu vesti despre analize!

Ellyyy

Cosminuta, bine ai venit
Da, stiu ca in Cluj se face laparo, daca vrei aflu astazi un medic si
unde se face, cunosc pe cineva care a facut acolo operatia.
Dar de ce trebuie sa faci laparo?ce buba s-a gasit?ceva cu trompele
sau ovarele?

va 

pe toateeeeee
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jaguar Cosminuta, bine ai venit ![]() Da, stiu ca in Cluj se face laparo, daca vrei aflu astazi un medic si unde se face, cunosc pe cineva care a facut acolo operatia. Dar de ce trebuie sa faci laparo?ce buba s-a gasit?ceva cu trompele sau ovarele? ![]() ![]() |
Chiar te rog,ti-as fi tare recunascatoare!Eu am SPOC si din cauza asta nu imi ciclu,ar trebui sa fac drilling ovarian(sper ca am scris bine
).Iau Metformin si am facut si stimulare 2 luni si nimic
Ciclu luna trecuta a fost cat e cat ok,a venit la 40 zile,insa luna asta sunt deja z50 si nimic.Am si doua teste de sarcina negative,unul in z37 si unul z49!Medicul mi-a recomandat laparoscopie,insa dansul e din Ungaria si nu cred ca pot sa-mi permit sa ma duc acolo.Am zis ca incerc la Cluj!Multumesc tare frumos!!!

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
jaguar spune:
Cosminuta, am inteles.
O sa iau azi legatura cu tipa din Cluj, si te anunt.
Cu toate ca in unguri as avea mai multa incredere, dar zic eu ca
se va rezolva si aici cu drillingul. Este o operatie usoara, in 20-30min
esti gataa![]()
![]()
Si eu cand am facut laparo, era o tipa care a facut drilling ovarian,
dar eu am facut la Bucuresti laparo...
Mai vorbim, te tin la curent imediat cum aflu ceva

cos_minutza spune:
Multumesc!
xdidi spune:
salutare fetelor
luni sper sa vorbesc cu anestezista si sa-mi zica daca sunt ok, oricum nu sunt exagerate foarte putin marire. de operat ma operez la euroclinic, tot acolo m-am operat si prima data , numai ca de data asta am schimbat doctorul![]()
sper sa fie ok si sa-mi vina week asta sa stau linistita la operatie.
va puuup pe toate 
didi
pogonici1977 spune:
3am 5 ore de cand am ajuns acasa..sunt bine.e a.3 zi de la op
am ramas intradevar fara trompe...a incercat sa vada permebilitatea lor dar nu se mai putea face nimic..ERA DEZASTRU HIDRO ISI FACU DE CAP RAU DE TOT ce sai faca astai viata asa a vrut cel de sus..
eu stau cu pshicu ff bine acum
ma inteapa acolo..dar in rest bine..stau in patut acum..si nu am o pozitie f ok..
am sa va povestesc sper maineeeee
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
jaguar spune:
Pogoniciiiii insanatosire grabnicaaa!!!
asteptam detalii

Cosminuta, am vesti pentru tine
Doctorul Stamatian, ginecologie I....
Multa baftaaa , am inteles ca e super de treaba dr.
Va pupic si noapte bunaaaa!