Laparoscopie 14
Raspunsuri - Pagina 16
xdidi spune:
pogonici bafta, ne gandim la tine..iar cu graviduta...doar una? eu vreau mai multe![]()
sa te intorci cu rezultate bune si recuperare precoce
Elishor eu n-am avut efecte adverse la menopauza, doar stari aiurea , imi venea sa plag tot timpul, si m-am ingrasat mult dupa ce le-am terminat...ma rog la mine au fost niste dereglari urate si n-am facut diphereline, ci ceva inlocuitor. incearca sa iei hepatoprotector, eu n-am luat de la prima injectie, am luat ulterior si tot m-a durut ficatul si am avut sensibilitati la mancaruri si la mirosuri
va puup pe toate

didi
leopard13 spune:
BAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIiiii.................
Ellyshoruuuuuu, de ce faci injectii??????????????????????????????//
Dipherline....puiii mei ca nici nu cred ca am scris corect....
De ce faci injectii???????????

Fetele....pupici multi...

Sa-i tinem pumnii lui Pogonici...

Didiiii, tu urmezi...

Jaguar, da, am fost si eu la vanatoare...![]()
![]()

Feteleeeeee, 
Aveam un fir crescut in piele si s-a transformat in chist cred...

Este pe buzitza stanga, jos...si e inflamat...
Ce sa-i fac???? Nu are capete sa-l sparg...

Si e tare...Cred ca macar una din toate fetele de pe aici a avut asa ceva....De la epilatul cu ceara mi-i se trage chestia asta...Sa-i dau cu ceva????????????????? Cu ce???????????????//
Nu zicetzi de chirurgie...ca varianta asta o stiu....Altceva...PLEASE....

Pupici, fetele, Jaguar bafta multa cu stimularea....Ellyshoruuuu, bafta multa cu injectiile....Dar am si eu o dilema...De ce faci injectii??????????????

Pupici multi la toate fetele...

pogonici1977 spune:
AMR 14 ore pana plec in BARI BARIIIIIIIIIIIIIII
sau pe taramul viselor....
azi am plans am ras...stari naspa..
cele care ati trecut prin asta stiti ...
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Ellyshor spune:
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Hopa sus mustata!!!!!![]()
![]()
![]()
Pogonici bafta multa, multa!!! Ne gandim la tine si iti tinem pumnii sa treci cu bine si peste hopul asta!

Elena..ioiiiiiiiiiiii...ce treaba ai tu cu injectiile mele??![]()
![]()
![]()
Nah, tu...ca-ti zic! Stii ca eu vreau BB, asa ca trebuie sa fac injectiile astea cate una pe luna, 3 la numar, ca sa tin in frau endometrioza pe care mi-au descoperit-o la laparo.
Dupa aia ma apuc de treaba si sper sa am si rezultate! 
Poooooooooooop you all!!!

Babyboom
...vino la mami...acum

Ellyshor spune:
Nu stiu ce sa-ti spun de problema ta!
Incearca sa te speli cu ceai de galbenele si sa mentii locul dezinfectat. Cu timpul ar trebui sa dispara, cred.
Nu m-am confruntat cu asa ceva pana acum!![]()
Pooooooooooop you! Sa fii cumintica!![]()
Babyboom
...vino la mami...acum

gabriela_tutuianu spune:
buna fetelor
voi unde ati facut laparoscopie? la ce medic ?eu inca ma gandesc si sunt destulde speriata , dar medicul spune ca sunt sansa sa fac macar un bb . dar nu apare . am o trompa infundata si vrea sa vada despre ce e vorba , iar ovarul cu tompa buna este cam varza -de vreo 2 ori mai mare - drilling ovarian . si sunt asa de fricoasa . dupa mine infiere , dar am un om extraordinar langa mine si pentru el - si pentru mine , stiu ca-mi va parea rau mai tarziu ca nu am incercat - vreau sa fac laparoscopie si mai vedem .
unde si ce medici ? cum a fost?
xdidi spune:
salutare fetelor
Gabi eu ma operez la dr. bratila petre, la euroclinic pt trompe cu hidrosalpinx si pt a vedea ce sa mai intampla la mine in burtica...eu am mai fost operata clasic , am endometrioza.
incearca sa faci si laparo, cred ca nu se compara cu op clasica ca si recuparare si merita pt un bebic mic, sau macar sa ai constiinta impacata ca ai facut si asta...sa sti ce e acolo si daca mai sunt sanse. din propie experienta iti pot zice ca ecograful nu da informatii foarte exacte cand vine vorba de trompe, asa ca laparo e cea mai exacta.
Fetelor m-am dus la medicul de fam si mi-am luat trimitere pt analize, dar n-a putut sa-mi dea si pt rx si pt ekg, mai nou astia de la casb spun ca trebuie sa fi bolnav ca sa faci analizele astea gratuit....o porcarie nu mi-e de bani ca nu sunt foarte scumpe, dar ca idee, ar trebui sa platesc si eu asigurarea doar cand sunt bolnava nu?
in rest sunt ok astept cm-ul care da semne de o saptamana si nu mai vine
sper sa vina si sa treaca pana la operatie, oricum in nebunia mea si a sotului meu , ne-a trecut prin cap si ideea ca as fi gravi
, dar e doar o iluzie sa ma duc optimista la taiat![]()
azi e 15, AMR 9zile
va puuup

didi
xdidi spune:
pt gabriela
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=89080&whichpage=5
citeste la laviniaN si incearca sa iei legatura cu ea, poate ai si tu succes...
in ceea ce priveste bucurestiul, dr. meu este si la spitalul militar, insa atunci cand m-a programat la operatie a zis ca trebuie sa o faca la euroclinic pt ca acolo are apratura necesara, deci ....la privat...costa dar eu sper sa merite
te puup si bafta
didi
jaguar spune:
Buna dragele mele,

Ce mai faceti?
Pogonici multaaa baftaaaa!!! sunt cu gandul la tine
Cred ca deja la ora asta te-ai intors de pe taramurile fermecate![]()
te astept cu vesti buneeee

Ellyyyy pusyyyyy
Leoooo , mercic multtt
Maiii Leooo ce citesc eu aci, vai si eu am o asemenea problema, de la un fir de par cred, dar e pe partea dreapta![]()
naa m-am speriat si eu nitel, k nu vreau sa aud de chirurgieee
dar vad ca azi e mai bine, s-a retrasss si sper sa nu mai revina
Didi, multa bafta la laparo!!!

Coca, multumim ptr mesaj, sigur ajuta aloe, k e buna tare.
Gabi, sa nu iti fie frica de laparo, macar stii cum stai si ce ai de
facut in continuare.
Eu am gasit pregnyl si de luni incep monitorizarile![]()

Va pupiccc pe toateeee si sa aveti o seara minunata si racoroasa!