Laparoscopie 14
Raspunsuri - Pagina 18
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jaguar Cosminuta, am vesti pentru tine ![]() Doctorul Stamatian, ginecologie I.... Multa baftaaa , am inteles ca e super de treaba dr. Va pupic si noapte bunaaaa! ![]() ![]() ![]() |
Neatza!
Multumesc frumos dragutzo

Pogonici multa sanatate

Weekend placut!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
leopard13 spune:

Buna, gagigi!!!

Didi, lasa, ma, ca o sa fie bine dupa laparo ca o sa faci bebe...

Cosminutza, nu vreau sa te influentez, dar sa stii ca eu am intalnit la Gynecoland o tipa care venise tocmai din Timisoara pt dl. dr. Stoian...Bineinteles e decizia ta...Bafta multa iti doresc!!!!!

Dar sa stii ca sindromul ovarelor polichistice este de natura hormonala!!! Adica, tine de endocrinolog tratarea acestui sindrom...Iar drillingul ovarian nu te tine mult...nu te scapa de problema...Poate pt moment, dar laparoscopia nu trateaza definitiv aceasta problema...
Jaguar.....

Fata, deci ma lasi la concert???? YEEEEEEEEEEE!!!!!

Pogonici, asteptam detalii....Cum a fost??? Ti-a facut clisma???
Ai avut drena??? Si sonda de pipi??? Cat te-a tinut la reanimare???
Ai fire care se resorb?????
Pupici la toate fetele!!!!

Ellyshor spune:
...umbla creanga!
Ce ar putea sa faca Ellyshoru?!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De fapt, incearca de azi-dimineata sa se autoconvinga sa faca o data curatenie in casa, pt ca e necesar si rusine daca nu face!
Si de o parte, si de alta au aparut argumente peste argumente: ba ca ii e somn, dar trebuie sa faca...ca ii e si foame, dar rufele trebuie spalate, ca nici n-are chef, dar aspiratorul trebuie bagat, ...ca incepe sa o doara prin locuri unde nici nu stia ca poate sa o doara, dar praful trebuie sters....
Meyyyy...toata dimineata asa am tinut-o!

Elenaaaaaaaa
..ce faci gagica??? Te pregatesti de concert, a? Sa-ti fie nitel rusine ca mergi fara noi! Ete asa!
Pogonici

Ne bucuram ca esti bine si te asteptam sa ne spui cum a fost vacanta!
Impresii vrem....impresiiiiii!
Jaguarul meu iubit!!!...te strang tare in brate! Simti?!
Hey...ce ziceti? Daca imi dau singura un shut in popou sa ma apuc de treaba nimeresc???
Merita incercat!
Am fugittttttttttttttttttt!
Sa nu faceti prostioare .....fara mine!![]()
![]()
![]()
Babyboom
...vino la mami...acum

cos_minutza spune:
Leopard pt mine e prea departe Bucurestiul,multumesc oricum de info,nu se stie niciodaata cand poate fi de ajutor.La mine nu stiu de unde a aparut SPOC dar am toate analize hormonale si insulina bune
Totusi 2 medici mi-au pus acelasi diagnostic...
Ellyshor 
la toata lumea!!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
jaguar spune:
Buna searaaa

Cosminutza, cu placereee, sper ca ti-am fost de ajutor![]()
Leooooo
ai verde la concert

Cum te mai simti?
Meyyy ce imi place de tine ca acum poti si tu sa incurajezi si
sa zici ca si noi, ca nu e mare "branza" si scapi repede de laparo![]()
![]()
![]()
Ellyyyyyyy
dadadaaaaa simtttttt![]()
![]()
![]()
Si eu te strang in brateeee, dar pentru mine e mai usor, ca nu tre
sa ma lupt cu burti si sunci![]()
![]()
![]()

Ai reusit autoconvingerea?
Ai nimerit cu shutullll?![]()

Pogoniciiii hai cu detalii
Sanatate maximaaaaaaa

Va pupicccc somn usorrrr

pogonici1977 spune:
deci luni dim la pachet cu tot mam prezentat la spital...flamanda rau..
.ma internat la hotel de 2 stele..cu aer conditionat si frigider.....mia luat sange, urina..si gata ptr luni
marti dim, la prima ora fac rom-service ptr toata domnitele din salon..mam dus la tonomat si leam adus 

pe la 11..ma trimis la inima si plamani...la ora 13 eram gata...
de ciuda ca nu mai am voie sa pap,EU SUNT FOMISTA RAU...am 59 kg la 1,70 h---proportionala--- mam apucat pe la 2 sa pap tot ce aveam eu..de facui o burta cat o graviduta de 3 luni....
seara pe la 6 gata la clisma..deh..
..numi place dar o suport ok...in fine mai stau la povesti pe acolo...bag un somn adanc pana dim la 5
..si gata..ca trebuia sa plec in BORA BORA apoi
pe la 6 clisma a iar..deh.
.urata...dehhhhhhhhhhhh..si pe la 7 merg sa ma intalnesc cu nenea doftorelul
sai spun SAMI SCOATA TROMPETELEEEEE NU CUMVA SA MI LE UITE ACOLO..
.omu sa conformat...ca de de aia lam platit...ma imbrac in ROCHITA DE CALATORIE MARIMEA 5XL..
..o stiti si voi....si la 7.15 vine dct de la anestezie
si ma ia la pachet...ne conversam ..o tipa dulce rau de tot CORINUTA ...ajung in aripa cealalta a hotelului ...era de 5 stele asta frate...luxxxxxx nu gluma....ma debarca intro camera super de 5 stele.

..imi pune branula...si ma lasa acolo...eu intre timp am vb cu 

sa aiba grija de mine...apoi trag un pui de somn 
pe pe la 8 juma..cam juma ora dormiii...ca eram singura..si apoi mai vin 2 tipe..si ele asteptau dupa mine sa intre , eu eram prima..ca de aveam pile....la nenea doftorelu
....
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
continuare
pe la 9.40 fix...vine CORINUTA tipa aia dulce si imi zice hai sa mergem.
..ajung in sala ma intinde pe masa...si ii spun sami aseze parul ca ma enervea eu am parul lung pe umeri...dar nu zic pana la capat ca gata am plecat cu
in 

...a durat pana la 11.10 calatoria
ma trezesc la terapie intensiva..si ce credeti cand mau trezit ce am cerut??????????
de 

si de 
...au inceput aia sa rada de mine frate
miau dat sa 
ca am gasit pahar cu apa langa mine la pat....apoi la vreo 5 min o pun pe tipa sami sune sotul sai zica ca sa terminat calatoria din BORA BORA..ce frumos a fost..
..........si ca sunt 

.
la vreo 2 ore...am incept sa dau la rate..si ceream 

era si mami meu langa mine..de vreo 6 ori am dat .....dar in tot acest timp eram 
ba eram in 

![]()
a trecut si asta..pe la 8 mau injectat cu clexane..si 

pana dimineata pe la 6...pe la 7 mi se face foame iar..si bag un pahar de supa si un iaurt si imi baga perfuzie..pe la 8 ii zic la asistenta vreau la 

...imi intreupe perfuzia si merge infirmiera cu mine..
nu le venea a crede ce viteaza sunt ....ca cica sunt tare de tot....
au vazut ca e ok..si iec cu toate cele...gata aveam dezmat la mancare

si incep sa bobinez..ca de eram 

si incep sa
si sa citesc...ba sa 
...
apoi am dat o mana de ajutor
la cele ce nu puteau
si deja vineri dimineata mam trezit am 

apoi mam dus sa ma cinstesc si eu ca omul..si miam luat deja
...apoi mam conversat cu neanea doftorelul...si apoi miau dat drumul acasa
si am plecat cu 
cam aceasta a fost calatoria mea in BORA BORA
diagnostic>
ovare ok
uter ok
trompe pline de hidrosalpin, sa practicat salpingectomie
mia zis ca am ovulat sapt trecuta si eu iam confirmat
si ma asteapta sa facem dozarea hormonala luna viitoare
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
astept intrebariii de la voi
eu acum
si beau 

ramayanaa spune:
vai mai fetelor, eu ma ingrozesc cand citesc ce scrieti voi aici de laparo...la mine a fost floare la ureche, greu de crezut, dar: fara sonda, fara clisma, m-am dus la clinica la ora 8 dimineata, la 14 a venit sotul sa ma ia acasa...cand m-am trezit din anestezie m-a intrebat asistenta ce vreau sa beau: cafea sau ceai? am putut manca normal din aceeasi zi...dupa 3 zile am avut voie sa ma intorc chiar la servici...eu a doua zi deja am fost la plimbare la ceva festival al luminilor...